Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz kNG #100755 üzenetére

    Egy kérdés: 1-10-es skálán mennyire melegnek ítéled meg a láncod, ami a fejes előtt van?

    Mert már kezdem hülyén érezni magam, amikor arról beszélsz, hogy ááá, a Topping túl világos hozzá, meg hogy amit én hallgatok, az inkább világos, pedig egyáltalán nem az.

    Direkt előszedtem most pár itthoni fejest. ATH M40x hangja ismerős? Ezen a láncon már túl sok benne a mély. Abban az M40x-ben, amit amúgy általában kiegyensúlyozottabb hangzásúnak mondanak a nagyobb testvérhez képest, sőt, gyenge forrásról vékonyan szól. Hát itt az M50x konkrétan hallgathatatlan lenne. A DT770Pro/80 nagyjából rendben van, nem túl sok a mély, de éppen elég. Az Audiofly AF240-en is picit több a mély, mint kéne. A HD600-ból kijön, ami benne van, annak éppenséggel a Topping részletessége tesz jót. Most nincs pofám kibontani a fiam karácsonyra szánt HyperX Cloud II-ét, de kb el tudom képzelni, hogy szólna.

    Mellesleg direkt megnéztem az M40x-et csak a Topping fejhallgató kimenetéről, és úgy moderáltabb a mély, de egy leheletnyit még mindig több, mint ami az én ízlésemnek való.

    Hidd el, hogy a lánc, amit használok, még a Toppinggal is meleg hangzású. Innentől fogva ahhoz, hogy a HD560s-ből kellemes mélyekkel rendelkező, felül nem csilingelő-sziszegő fejest csinálj, valami konkrétan durván meleg láncot kell elé tegyél. Vagy én vagyok a hülye, vagy nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák