Új hozzászólás Aktív témák

  • Drachande

    tag

    Egyszerre vettük span Ouroborosát a Genius Maurusommal és itt jöttem rá, hogy egy 40+10 ezres egérkombót szénné aláz egy deszka + egy 7000ftos jó optikájú egér. Az életben nem gondoltam volna...

    Az a bajom, hogy "allergiás" vagyok bizonyos felületek érintésére és az ezzel járó hangokra. Pl hungarocellhez ha a környezetemben hozzáérnek, én kifutok a helységből. Nem bírom hallgatni, már ha más is hozzáér körülöttem, a hangjától is hülyét kapok, az érintésétől meg pláne. Nézegetem a youtubeon a videókat és már hang alapján, ahogy taperálja a szövet padokat a feltöltő, egy csomónál meg bírom állapítani, hogy instant kuka nálam. Ahogy hozzáér, húzza és símul a keze a szöveten, már futkos a hideg a hátamon... Sajnos kínzom magam itt ezzel, mert máshogy nem tudom letesztelni, még ez a legjobb megoldás most. Ha nem kézzel van hozzányúlva, hanem más tárggyal ezekhez a felületekhez, az ad egy kb +30%-os szorzót az elviselhetetlenségéhez. Tehát ha az egeret húzom rajta, még durvább a hatás. Tudom, hogy ez így nagyon bután hangzik, de ez a Superman féle, saját "kriptonitom". A haverok ezt nagyon jól is tudják és ha basztatni, vagy ugratni akarnak, akkor előkerül a hungarocell, a törülközőbe harapás és a különböző styrofoamok.

    Nem merek szövet padot venni, 95% eséllyel pénzkidobás lenne. Igaz a QCK hangjára nem indul be az undorméterem, de ha én majd hozzáérek, lehet, azonnal kiveri a biztosítékot. Melyek a leg-műanyagosabb érintés-hatású szövetpadok? Minél inkább műanyagos, annál jobb nekem.

Új hozzászólás Aktív témák