Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Hello mindenki!
Van valakinek tapasztalata a 650Dvel?
Főleg videós szemszögből.
550hez képest milyen a minőség? és mennyire sikerült a Panasonic GH2 közelébe kerülni? (tagadhatatlanul arra akar hajazni, videós szolgáltatások tekintetében)A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
multiexpot tudnak a Canonok?
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
--Disztroj--
senior tag
Érdekes fícsör valóban, szinte minden analóg gép tudja, fotós alapvetés ez csak a digi gépeknél nem annyira divat, ami számomra kicsit érthetetlen, mert még gomb se kéne hozzá. Egyedül a Nikonnál láttam ilyet és a D80 tudta is, szerettem is nagyon, mert utólag ugyan össze lehet hozni képeket, de helyszínen lőni az ilyesmit egészen más és igazi élmény ha jól sikerül.
Jó lett volna ha tudja valamelyik újabb gép, ami nem milliós kategória, mert panasonic gh2-ről most visszamennék tükörre, de Nikont már nem vennék a gyengébb vidis képességek miatt, viszont ha ez a funkció ott figyelt volna mondjuk a 650D-ben, akkor már nem sokat gondolkodnék a váltáson (:
más:
720pben mit hoz a 650D, van valakinek tapasztalat?
egyelőre a Pana GH2 még mindig jobb ahogy néztem, de hiányzik a tükör, szal győzzetek meg légyszi[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.