Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz martillo #35638 üzenetére
Nem írtad, hogy kitobival vetted a gépet vagy csak a vázat magát. Ha van kitobi szerintem teljesen felesleges venni még egy objektívet egyelőre. Inkább ismerkedj a géppel, hol kell ISO-t állítani, rekeszt stb. Ha kitapasztaltad a gépet akkor majd fogod tudni, hogy milyen irányba haladj tovább.
Ha nincs kitobi akkor jó lehet az az 50-es, mondjuk én inkább a Canon 1.8-at venném, mert annyira nem drágább és mégis csak megbízhatóbb, mint egy külföldről vásárolt kínai másolat.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
copass
veterán
inkább egy 1.8/50 stm-et vennék 40k újonnan. jobb a fókusza, szebb a rajza. ezt az obit hanyagolnám.
én az elődjét használtam babafotókra 1.8/50 II, ezt használtan 15k körül már tudsz venni. de jól ki kell próbálni mert alapból is téveszt a fókusza, de vannak olyanok amik meg nagyon dúrván tévesztenek![ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Soká
senior tag
Ha kezdő vagy, akkor első körben a kitobi is biztosan megfelel, mert nem annak a gyengéi fogják a képeken a korlátot jelenteni, hanem Te magad, amíg megtanulod fotós szemmel látni kicsit a világot. Az 50mm-es fikszről (az eredti Canon) viszont nem beszélnélek le, mert az a maga árában verhetetlenül jó képet ad és a fényereje miatt is látni fogod az előnyeit.
Azt meg ne feledd - biztosan első gyermekesek vagytok - hogy a baba hamar gyerek lesz. Az első pár hónapban leginkább fekvő képeket lehet róla készíteni, aztán fél éves korától 90 fokot fordul a téma
Nézegesd a babafotós oldalakat és próbáld ellesni, hogy mitől jó egy fotó. (90%-ban a megvilágítástól.) Ha erre ráérzel, akkor már tudni fogod, hogy mire van szükséged, mit keress. Egy forgatható fejű vaku lesz a következő (a saját vakuját felejtsd el!) -
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz martillo #35902 üzenetére
Szia!
Elvileg ez a táskás topik, bár amint látom mostanában nincs benne nagy mozgás - hátha megtöröd a jeget.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest