Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz m3ss #32541 üzenetére

    Majd kérek nef-eket a sráctól aztán összenézheted, hogy melyik milyen. Nekem csak 2-300 Kelvineket kellett módosítanom a saját szájízem függvényében, viszont nem volt időm arra, hogy az ő, D3-ból kiesett képein egyenként fél órát szúrjak el HSL-ben a WB finomításával. A Bazilikában műfénynél olyan atom zöld lett minden képe, hogy egy füves mező hipófehér asztalterítőnek hat hozzá képest. Ha valami nincs meg a raw-ban, azt tekergetheted akárhogy: nem fog belekerülni - egy határig húzható, ha viszont túlhúzza az ember akkor a többi tónus is használhatatlanra esik szét. A szenzoroknak beállított színvilág mindig is nagy vízválasztó volt a tudatosan fényképezőgépet választóknál. :)

    A váltással kapcsolatban abban az esetben van igazad, ha eleve azt tervezte, hogy felvált, ha viszont nem akkor a használt árakat figyelembe véve cca. 180k Ft a különbség - és nem tudja, hogy valójában milyen állapotot vett: lásd az egyik fórumtársat, akinek beázott vázat adtak el, de szerencséjére volt annyi lélekjelenléte, hogy 2 hónappal később amikor kiderült vissza tudta csinálni az üzletet.

    IRÓNIA BE] Jobban belegondolva, ennyi erővel az olimpián a lelátóról fotózva olyan messze lesz a versenyzőtől, hogy az a végtelen kategóriába esik: ott az AF-nek már nincs jelentősége. :)) Nánási modelljeinek a legvadabb mozdulata a pucsítás - ahhoz bármilyen AF jó: még a manuálban is megy. :)) [IRÓNIA KI]

    A D750 jó megoldás lehet, viszont árban nagyon nem egy kategória az említettekkel.

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák