Új hozzászólás Aktív témák

  • JohnyBlue

    őstag

    Akármilyen vázat meg csilli villi üveget vesz az ember még semmi nem garancia arra, hogy mocsok jó képek fognak kikerülni a keze alól. Max annyi, hogy nagyban megkönnyíti az életét. De amúgy mindentvivő váz és üveg még nincsen.

    Én is hiába mentem el a jégkori VB re fotózni, baszhattam az L -es 70-200 amat ami rövidnek bizonyult pedig hiába volt mögé rakva egy 28 millió ISO-t bíró 6D. Fény pedig rengeteg volt :)

    Szerintem, azt kell megnéznie a felhasználónak, hogy mire fogja használni, és valahogy túllépnie a kütyümizérián.

    És _seth_ nek igazat adok, hogy ezek az újabb croppos vázak nem hoznak annyit amennyivel többe kerülnek az 1-2 évvel ezelőtti társaiknál. De ez is csak akkor igaz, ha tudja a felhasználó, hogy mire akarja használni a rendszerét.

    Ha csak kattingat a nagyvilágba, akkor tök mind1 mit vesz.

    Közel 80 éves fotós barátom szokta azt mondani, miután kitekiztük magunkat, hogy ühüm ühüm nagyon jó meg minden de ezzel is lehet bőven jó sok szar képet készíteni :) Mert ugyebár, vesz az ember 1.4 es üveget ami hót frankó, és akkor majd jó lesz az ócsó vázon....ezek után majd jön, az hogy ááá 10ből 8 szar lett.... mert gagyi az AF-e a váznak, ilyenkor az egységnyi júzer micsinál ? Vesz egy durva AF el rendelkező vázat, hogy na majd azzal öcsém franya lesz... de persze itt is lespórolja magát, így tételezzük fel vesz egy 7D-t az első 100 kép után rájön, hogy basszus kevés az ISO.... meg ilyenek... kármokodik, bemegy a bótba és sorolhatnám...

    És mindezt ahelyett, hogy megtanulná kihasználni, kizsegerelni a már meglévő technikáját. Jó példám erre copass aki 1100D vel olyanat lődözött, hogy csak pislogtam :R

    https://ipollo.com/?ref=johnyblue

Új hozzászólás Aktív témák