Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz grigo #19853 üzenetére

    Egyrészt ez itt off, másrészt ezzel is mellényúltam, sajnos nincs tapasztalatom fotós állványokkal, nyilván miután gond lett vele, csak utána néztem meg szerkezetileg, hogy mi a helyzet. Nekem egy nagyobb Hama is megfelelne :D volt olyan is csak szétbarkácsoltam, de azzal nem volt gondom, most 5-6 ezer Ft-ért nem megéri? Persze a komolyak azt mondják nem, mert ha valamivel szenvedés a fotózás, vagy eleve alkalmatlan arra a feladatra amire nekik kell, akkor azzal nem tudnak képet készíteni. Ez igaz.
    A Cullmann-om is megáll a lábán ha szétnyitom, de ahogy megemelem azonnal becsukódik mindhárom láb. Egy nagyobb Hama is van ilyen stabil van bennük anyag, csak a fittingek műanyagok, nameg a feje az szar, és nem cserélhető, na pl. ezek azok, amikre a komolyak azt mondják, hogy nem foglalkoznak vele. De hobbira szvsz tökéletes.
    Benro videós állványom viszont van azzal sem volt eddig semmi gondom, ha fotósban is ugyan ezt a minőséget tudják, akkor szerintem bátran vehető, de bármilyet is veszel már akkor-ott nézd meg a szerkezetét amennyire, ne csak erősnek nézzen ki, hanem hogy mennyire finom megoldásokkal van összerakva. Innentől amit a pénztárcád enged, de a továbbiakban ott az állványos topik. ;)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák