Új hozzászólás Aktív témák

  • speedyrg

    tag

    ? ? ? ? ? ? ? ? ?

    A gépet 1 hete vettem a 220 Volt üzletében, ami mellesleg szerepel a Canon oldalán ajánlott üzletek között.

    Canon magyarország leveléből idézek :

    Termék: EOS 100D + EF-S 18-55 IS STM

    Kedves D R,

    Közelmúltban érkezett, a Canon Készpénzvisszatérítés promóciójában keretében benyújtott, ************** kereskedőtől vásárolt 220Volt sorozatszámú kamerája ügyében a következőket válaszoljuk:

    Sajnálattal értesítjük, hogy bár a kamera eredeti Canon kamera, Európán kívüli piacra készült, és az európai piacokon nem kívántuk megjelentetni. Az ilyen termékeket „párhuzamos” vagy „szürke” piaci termékeknek nevezzük, és ezek árusítása Magyarországon jogellenes. Emiatt legnagyobb sajnálatunkra azt kell mondanunk, hogy e termék vonatkozásában nem tudjuk elfogadni a promócióban való részvételi igényét.

    Az ilyen termékek magyarországi eladása sérti a Canon védjegyekkel kapcsolatos jogait és többféle jogi következményt kockáztat, például a vám- és adójogszabályok megsértését, a nem megfelelő magyar piaci honosítást (például rossz minőségű és nem biztonságos, külső gyártó által készített magyar szabványú tápvezeték, érvénytelen magyar/európai gyártói garancia, az európai promóciókból való kiszorulás), illetve az európai környezeti és biztonsági előírások megszegését.

    Az esetet jelentettük a hamisításellenes jogi csoportunknak.

    Na ilyenkor mi van ??

    speedyr

Új hozzászólás Aktív témák