Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
válasz Oliverda #11546 üzenetére
A Phenom lehet, nem tudom, tényleg nem, nem is akarok utánanézni a phenomonok eladási volumenének vagy árainak.
A marketing büdzsével nem versenyezhet, így egyelőre csak a jóval versenyképesebb termékek maradtak lehetőségként. Amit pedig leírsz, az ugyan első olvasatra logikusan hangzik, de szerintem korántsem ilyen egyszerű a helyzet, ergo a fejlesztések, valamint a normális működéshez szükséges egységek finanszírozása nincs komoly veszélyben.
Abban kétségtelenül igazad van,hogy ha valamiben, jelesül a marketingköltségekben nem tudnak versenyre kelni akkor valami másban kell domborítaniuk azonban már nem tudom osztani az optimizmusodat abban, hogy az AMD jelenlegi technológiai lemaradása ellenére képes lenne hirtelen olyan teljesítményt/per fogyasztás) letenni az asztalra, amivel látható és kívánatos maradna.
Abban is egyetértünk, hogy még nem ég a ház, hogy a "normális működéshez" szükséges egységek finanszírozása nincs veszélyben ( bár csak remélem,hogy a most leépített 2300 (~10%) ember mind takarító és bérszámfejtő volt)
Örülök, hogy szert tettek egy biztos piacra, bár ahogy Dezz is kijavított, tényleg csak rumor. A Brazos platform sikere zseniális és fantasztikus hogy mit el nem érnek a netbook piacon, kár, hogy haldoklik a kategória. Persze majd a tablet fronton, ahol a Hondo most lépett színpadra.
Az elbocsátások fel vannak kissé fújva. Read már tavaly elmondta, hogy egy kompaktabb, és ezzel együtt hatékonyabban működő céget szeretne.
"Undok kismalac repeszt a biciklivel amikor akkorát esik, hogy kilátszik a sípcsontja is .
Az épp ott álldogáló nyuszika kérdezi: - Undok kismalac, Jaj had segítsek.
- Undok kismalac:Kuss! Én így szállok le! "Ettől függetlenül persze igaz, hogy leépítésekben gondolkodik, (hisz muszáj) de mint ahogy a negyedévi és az elbocsájtásokról szóló bejelentések is mutatják az leépítések a vártnál nagyobb bevételcsökkenést igyekeznek tompítani.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.