Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    válasz Thrawn #2835 üzenetére

    Na, ez azt jelenti, hogy a korábbi lapokban egyforma feszen mennek a magok (együtt) és az NB, mégis működik az eltérő órajelen járatása a magoknak (külön-külön), és az NB-nek is. Így valószínűleg az AM2-es (nem +-os) lapokban is menni fog a dolog.

    Még ha egyik esetben a magok is külön feszt kapnának, másikban meg egyformát, akkor előfordulhatna, hogy letiltódik az eltérő szorzó beállíthatósága a magoknak, de így nincs technikai akadálya. Legfeljebb ha így akarja az AMD rávenni a tuningosokat, hogy a drágább procikat vegyék. De nem hinném, hogy ez a legdrágább procikban lenne ebben az esetben is engedélyezve. s.754-nél is csak a legkisebb Sempronoknál (2600+, 2800+) volt elérhetetlen a VID/FID állítás (no C'n'Q).

    (#2822) siriq: "Attol fug. Hogy felszolito vagy kijelento."
    Természetesen. Itt kijelentő mód volt. :) (Csak emiatt nem írtam volna, de végül kitöröltem a többit, viszont ezt bent hagytam, mert szúrta a szemem. :DDD )

    Hú, látom kicsit elszabadoltak az indulatok. :( VaniliásRönk kicsit túlzásba esik a hangnemet illetően, de azt meg kell hagyni, néha-néha kiütközik, hogy fLeSs valamivel jobban ismeri az Intel procikat. (Lásd pl. ezt a tesztet, és vele kapcsolatban ezt a hsz-t. Az adatok ki lettek javítva, de az nem, hogy egy olcsóbb AMD lett szembe állítva egy jófajta Intellel, ami ráadásul egy korábbi stepping is volt, ami kevésbé bírta a tuningot is.) Mindent meg lehet beszélni normális hangnemben is! (Csak nem feltétlenül itt.)

    ps. úgy tűnik, nem működk az OFF kapcs., ha link is van a szövegben. De megoldottam, mert tényleg nagyon off. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák