Új hozzászólás Aktív témák

  • lee56

    őstag

    válasz Petykemano #17025 üzenetére

    Na igen, ez nekem is feltűnt, túl sok régi-új alaplap jelent meg a közelmúltban, de utolsó vérfrissítésnek, meg hogy kiürítsék a raktárkészleteket arra jó lehet gondoltam.

    Elméletben már steamrollet is kihozhatták volna AM3+ra évekkel ezelőtt, de nem tették, pedig ott javított volna azért FX-eken, ahol leginkább hátrányban voltak; teljesítmény/fogyasztás és egyszálas teljesítmény, XV pedig még egy lapáttal rátett volna erre. Ha valami csoda folytán excavátorral ezt meglépnék, és desktop FX lenne belőle, lehet már zen se kéne a kutyának se. Tekintve hogy ha valami jól skálázódik még az öreg Visherák is nyeregben tudnak maradni azért, aktuális intel szájlékekkel szemben is akár. :)

    Csakhát ezzel megint akkor mit csináltak, van egy mondhatni beismerten mellényúlt fejlesztésük (Bulldozerek), amit azért pofozgattak az évek során, de utóbbi pár fejlesztést kizárólag APU/mobil vonalra engedték rá, amivel azért nem arattak osztatlan sikert, desktopon meg 4 éve egy kerek semmi az amit nyújtottak ezalatt újítás gyanánt, pedig azért valahogy sikeresebbnek tudnék elképzelni egy felfrissített sokmodulos FX vonalat mint az egész APU bizniszüket. Valahogy nem értem a logikájukat hogy gondolták ezt, de akár mehetett volna AM és FM vonal fejlesztése is párhuzamosan tovább is akár, főleg ha már látták, hogy zen elhúzódhat (ha voltak látható jelei persze)..

    No Comment

Új hozzászólás Aktív témák