Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    Az én véleményem az mw3-as dologról.
    Elég sokan lettünk mostanában, így mw3 kezdésre. Teljesen érthető, hogy nem tudunk együtt játszani ennyien. Egy szobába szoktunk kezdeni. Én speciel már 8 embernél szólok, hogy osztódjunk, mert már 4-4 ember külön, külön is tud érvényesülni bármilyen módban. Persze volt olyan eset is, hogy voltunk 12-en, és csak hárman mentünk le másik szobába, pedig le jöhetett volna még 3 ember, de nekem eddig sem volt és ezután se lesz ebből probléma.

    Én nem voltam ott egyik esetben sem, amikor valaki be akart jönni, így ebbe nem szólok bele.
    Múltkor, ha jól emlékszem szombat délután és este is gw-t toltunk, amikor feljöttek Lackóék, és Winne is ott volt és toltuk 8-an vagy 7-en nem volt semmi gond belőle. Persze egymás ellen is tudnánk tolni, úgy hogy domozunk vagy demezünk, és akinek fontos az xp az is jól jár, de sajnos tudjuk hova vezet az az út. :(
    Nekem egy bajom van, de azt már sokszor mondtam Lackónak játék közben, hogy ne idegeskedjen már annyit, mert mást is csak felhergel vele, és még a kis Lackó is felébred rá, akkor meg az asszonytól kap a fejére. Hétvégén nem is szitkozódott annyit, sőt :K Mondjuk borozott közbe, tehát lehet a bor jótékony hatással van az idegeire ;)

    Svájcinéger

    Az akimbózásra emlékszem. Tényleg szarul jött ki, hogy játék elején beírom háromszor nagybetűvel, hogy "Please akimbo off or kick", majd kidobok vagy öt embert az ellenből a játék alatt, és erre a csapatunkból is akimbózik valaki. Nem tisztem megvédeni Winne-t, de normálisan megkérte a fiadat, és normálisan meg is indokolta, hogy miért ne használja.
    Semmiféle támadás, rendreutasítás,basztatás főleg kioktatás nem volt benne.Busmant, ahogyan ismerem ki is dobta volna ;) Csak így kb. úgy jön le a helyzet, hogy az ellenből senki nem csinálhat semmit, mi meg azt amit akarunk. Ha pedig azzal játszik amivel akar, semmilyen jogunk nincs senkit kidobni, köcsögözni, ordibálni, hogy csal wh-zik stb., mert azzal játszik és azt használ az ellenfél is amit akar.

    Gondolom hallott, és látott már tégedet játék közben, így halhatta ez irányba a te álláspontodat. Sőt még mondtad is neki. Gondolhatta volna, hogy nem szoktuk azt használni, főleg úgy, hogy ki is írtam vagy ötször.
    Természetesen használhatja félre ne érts csak ne vegyétek támadásnak, sértésnek, ha valaki megkérdezi, hogy miért használja? Főleg úgy, hogy azt várjuk mikor veszik ki a játékból. /persze sose/

    És igen tiszteljük meg egymást azzal, hogy ha valami nem tetszik, akkor ts-en el lehet mondani nyűge baját mindenkinek, vagy másik esetben itt leírni, mert a másik topicban ez tényleg szarul jött ki, hogy így bannolunk úgy bannolunk, aztán meg azzal megy amivel akar indokkal leoltjuk a másikat.

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák