Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
válasz GubisKristóf #1700 üzenetére
Helló
Innen tudod letölteni: Nyugat-Dunántúl pálya letöltése
Jó játékot és eseménymentes szolgálatot kívánok!
ÜDV: peti9878[ Szerkesztve ]
-
rush22
tag
hello.
valaki tudna linket dobni eredeti taurus kürthanghoz? -
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki nem tudja-e hogy miért nem indul el a 120a pályám minden kellékét letöltöttem és beraktam a helyéra. Azt a pálya mappájába kell? És töltöttem le hozzá activityt, de így se indul el. Mi lehet a gond?
A válaszokat már előre is köszönöm -
fittipaldi19
tag
Hali.Tudja valaki,hogy ezek milyen hangcsomagban vannak:"Plazkart.sms",-és"genpasswagmodern.sms"- valami orosz kocsik használják asszem,de ott nincs ahol ezek vannak.Köszi a választ előre is!
Mindig van rá esély, hogy a hölgy alkoholfogyasztása és rossz ítélőképessége romantikus estét eredményez.
-
fittipaldi19
tag
válasz GubisKristóf #1704 üzenetére
Helló.A pálya automata telepítője mindent a megfelelő helyére rak,csak megadod a train simulator helyét,hogy neked melyik meghajtón van- azt te tudod,akkor azt add meg és feltelepíti magát,utána jónak kell lennie,főleg ha activityt is tettél fel,de biztos hogy jól tetted fel az activityt?Mert azért sem indulhat,ha rossz benne valami,és csak 1-2-darab van fenn,és főleg,ha mind a 2-ben van hiba!Szóval nézz utána rendesen....
Mindig van rá esély, hogy a hölgy alkoholfogyasztása és rossz ítélőképessége romantikus estét eredményez.
-
GubisKristóf
tag
válasz fittipaldi19 #1706 üzenetére
Ja igen kössz mosmár megy.
-
fittipaldi19
tag
Helló szerintetek ezt honnan lehet letölteni:- CFR Intercity A10&B11
http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=359&Itemid=26.- Mert ugye itt van a hely,ahonnan le kellene tölteni,de ott konkrétan nincs ilyen,hogy CFR Intercity A10&B11. Akkor most mi a fene van? Ráadásul még olyan furcsa hangokat is használnak ezek a román kocsik-meg az oroszok,hogy sehol sem találom őket,főleg nem az oldalakon,ahonnan letölthető némelyik.Példa:"Plazkart.sms"-genpasswagmodern.sms".Szóval ezek hol lennének-tudja valaki?Köszi!Mindig van rá esély, hogy a hölgy alkoholfogyasztása és rossz ítélőképessége romantikus estét eredményez.
-
peti9878
csendes tag
válasz fittipaldi19 #1708 üzenetére
Helló
A CFR intercityt A és B vagonjait innen lehet letölteni: CFR Intercity vagonjait.
Keress rá ilyesmire Common.snd és ha jól tudom ebbe van bent ezek a hangok bár ebben nem vagyok 100%-osan biztos. -
rush22
tag
hello.
azt szeretném kérdezni hogy a ptp 2 nek kell valami kiegészítő,mint pl az msts-nek newroads és hasonló?illetve actokat honnan lehet leszedni hpozzá?
köszi,hello. -
rush22
tag
bocs h itt tettem fel a kérdést de nem találtam fórumot hozzá.
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Egy olyan egyedi kérdésem lenne, hogy...:
Miért nem tudom lekapcsolni azt a kocsit mely a mozdony után van? Ahogy lekapcsolódott már mikor elindulok vissza is kapcsolódik miért van ez? -
peti9878
csendes tag
válasz fittipaldi19 #1713 üzenetére
Helló
hmm sajna más ötletem nincs. Javaslom ami ott van CFR A és a B vagont letöltöd és utána kicseréled az actban ezekre a vagonokra.To: (#1714) GubisKristóf
Elég lett volna egyszer leírni nem kellett volna többször.
Na a kérdésedre a válasz:
Lényeg hogy amikor meg állsz a szerelvényeddel akkor megnyomod az F9-et és lekapcsolod azt a rész amit le akarsz. Utána a menetszabályzót úgy szabályozd, hogy 5 km/h sebességnél NE menj többel. Viszont van olyan vagon ami ragaszkodó ilyenkor elég lenne 1 vagy 2 km/h sebességgel elindulni. Utána már le tudod kapcsolni.
ÜDV: peti9878 -
rush22
tag
hello.
valaki megtudná mondani azt vagy tudja hogy a 64bites windowsal elindul az msts? -
fittipaldi19
tag
Hali.Azt kérdezném,hogy le van írva valamelyik leírásban az,hogy hogy kell kicserélni a mozdonyt,vagy vagont az activityben,mert eddig hiába kerestem,sehol sem találtam.(vagy átsiklottam felette?)szóval nem tudom,hogy kell ezt csinálni.Mert már elegem van,hogy az Alföld 6-os pályára nagy nehezen megtalált activityk-hez egy csomó külföldi,nem létező oldalakon lévő szarságot kellene letölteni,és így egyik sem megy!Ergo azt sem tudom,a készítő akkor hogy csinálta meg?Na mindegy,szóval cserélnék másra ezekben az act-okban,ha tudnám hogy kell.Vagy tud valaki olyan oldalt,ahol normális alföld6-os act-ok vannak,mert ugye az 5-nek a feladatai nem nagyon mennek ezen.Szóval köszönet,ha tudja valaki! (Bocs a regényért!) Ha felbosszant,vissza rakom az 5-öst!
[ Szerkesztve ]
-
GubisKristóf
tag
válasz fittipaldi19 #1721 üzenetére
ConBuilder-el.
-
fittipaldi19
tag
válasz GubisKristóf #1722 üzenetére
Ja,kösz,de nálam az se működött normálisan.Össze-vissza mindenféle hibákat irt ki,még egy normális szerelvényt se lehetett vele összeállítani,-olyat sem amilyet a sima activity editorral össze lehetett,szóval-nem tudom azzal is mi a franc volt,letöröltem a pi...ba! Máshogy nem lehet kicserélni a bennlévőket az actban? Help!!
-
peti9878
csendes tag
válasz fittipaldi19 #1723 üzenetére
Helló
Akkor nálad lehetnek gondok már bocsi. A ConBuilder erre tökéletes lenne. Ha szabad érdeklődnöm akkor milyen hiba üziket ír ki? Hátha tudunk rá valami szép megoldást írni. A ConBuildert próbáld meg innen leszedni: V15 ConBuilder Egyébként ok nélkül nem ír ki hibát. (Legalábbis nálam).Szerk: Ezt az oldalt tudom ajánlani actok terén: V43 1067 fórum társ oldala és activity-ei. illetve: Dflash activity-ei.
Remélem tudtam segíteni.
ÜDV: peti9878[ Szerkesztve ]
-
fittipaldi19
tag
válasz peti9878 #1724 üzenetére
Helló.Activity ügyben kösz a segitséget,ezek jónak tűnnek.A conbuilderrel még most küzdök,de már inditásnál írja a hibát,de screenshotot se tudok róla csinálni,hogy ide raknám,hogy a francba kell azt,mert még olyat nem csináltam.Jó hülye vagyok mi!? Na mindegy,ha sikerülne ide screenshotolni a hibákat,biztos tudnál segíteni.....! Ja,még egy kérdés.A Train store-val együtt fenn lehet a Conbuilder is?Vagy összeakadnak majd?Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
peti9878
csendes tag
válasz fittipaldi19 #1725 üzenetére
Nagyon szívesen máskor is.
Na akkor egy kicsit segítek neked. Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.A Train storeval szerintem biztos hogy működni fog nálam nem okozott problémát anno. (Bár hozzá teszem én nem használom csak egyszer tettem fel még régebben és utána meg töröltem).
-
fittipaldi19
tag
válasz peti9878 #1726 üzenetére
Helló.Na végre sikerült a screenshot-ra rájönni,most már csak a conbuilderrel kell még itt pöcsölni...Kösz a segitséget .Arra azért rájöttem a builderrel,hogy végignézettem vele az összes alföld 6-os activity-t,és azokban nem talált hibát....viszont mikor csak natur hibakeresést végeztettem vele külön a mozdonyok,vagonok, consistok átnézetésekor,-hát mit mondjak...kb1600-hibát irt ki,volt itt szintax hibától kezdve sms.fájlokig,shape hiány,minden....csak azt nem értem,akkor builder nélkül miért nem jelez semmi hibát játékkor?Na ezeket nem tudom mire vélni,főleg meg javítani nem merem-sőt nem is tudom,jó ötlet lenne-e,mert akkor utána meg lehet,hogy azért írkálná játékkor a hibákat,szóval tanácstalan vagyok....Ma már nem csesztetem tovább az MSTS-t,azért kösz a segítséget,majd leírom,hogy mi volt
-
peti9878
csendes tag
válasz fittipaldi19 #1727 üzenetére
Nagyon szívesen. Igen van ilyen nálam is szokott hibát találni ha hiba keresésre megyek de engem ez kimondottan nem érdekel és nem is nézem inkább meg hogy milyen shape hibákat ír ki stb... őrülök hogy a ts megy igaz néha hibákkal de azért jó hogy van. Szeretek vonatozni ts-ben is és a való életben is. Ha van valami hiba a conbuilder jelez akkor nyugodtan írd vagy képben írd le mi a gondja hátha tudunk rá választ adni.
fittipaldi19
tag
válasz peti9878 #1728 üzenetére
Hello.Hát igen,ezzel én is így vagyok,jó hogy megy ez a játék, és főleg,hogy magyar kiegészítők vannak hozzá.Én is csak azért vettem meg anno,nem az eredeti feelingjéért....Régebben mozdonyvezető akartam lenni,-de hát nem jött össze...pedig a legjobb hivatás-szerintem-de hát maradt csak álom.Legalább virtuálisan vezethetem a vonatokat....Na,ennyit az álmodozásról,majd írok,ha nem boldogulok valamivel.Hali.
-
fittipaldi19
tag
Halihó! Kihaltunk? Vonatimádók!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz fittipaldi19 #1730 üzenetére
csak áttértek a railworks 3-ra
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
fittipaldi19
tag
válasz Mr.Csizmás #1731 üzenetére
Ja,ha van pénzük minden kiegészítőért fizetni,ami van hozzá,hogy magyar legyen.....!Nekem az MSTS-is tökéletesen megfelel.Ugyis ehhez van a legtöbb kiegészítő,ráadásul ingyen,hála a készítőknek !
-
Mr.Csizmás
titán
válasz fittipaldi19 #1732 üzenetére
tévedsz, magyar cuccból készülnek dolgok és ingyen lesz.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
peti9878
csendes tag
Sziasztok!
Azért nem kellene elmenni off-ba azért mert nincs jelen senki! Inkább a továbbiakban akkor a Microsoft Train Simulator dologról beszéljünk. -
fittipaldi19
tag
válasz peti9878 #1734 üzenetére
Hali,hát én is ezt mondom! Aki a Railworks3-at favorizálja,az nézze annak a játéknak a fórumát,az is itt van a prohardveren! Naaaa! Itt az MSTS rajongók oldala van,nem igaz?
-
szuperbazs
tag
Azt olvastam, hogy az rw3 az msts2 licensz. Szerintem ide is tartozik meg nem is, de ezt ugye nem mi döntjük el(: Egyébként kipróbáltam, ha játékról beszélünk nagyszerű élmény, tényleg élvezetes. De ha virtuális modellezésről akkor részemről marad az MSTS!
-
fittipaldi19
tag
Helló srácok,kellene egy kis segítség a következőben:Az IC 565-ös activity-ben nem boldogulok egy olyan dologgal,hogy hibaüzenetet küld a H-start személyvonatpack-ban lévő 50_55_81-27 040-0wag fájl hiányára hivatkozva,ami különben benne van a pack-ban.Na de nem is ez a baj,ezt már megszoktam,különben nem értem,hogy miért csinálja ezt sem.Hanem, kiszedtem a conbuilderrel a consist-ból,amelyikben ennél az act-nál benne volt ez a kocsi.Helyette nem raktam másikat,el is mentettem,a consist megváltozott.De mikor ujra inditom,még mindig ezt követeli,és kilép a játékból.Na ez miért van?Valamit még változtatni kellett volna?Különben mindent úgy csináltam a builderrel,ahogy le volt írva.(szerintem).Vagy mégsem?Heeeelp. Köszi! (Ja,ez nem az acthu IC 565,hanem másik.)
[ Szerkesztve ]
-
peti9878
csendes tag
válasz fittipaldi19 #1737 üzenetére
Először is nézd meg hogy a hiba üzenettel úgyan az e a mappa neve. Bármilyen eltérés is lehet ami miatt nem tudja betölteni az adott vagont.
"Helyette nem raktam másikat,el is mentettem,a consist megváltozott."
Tegyél be mondjuk egy acthu B vagont a helyére és úgy nézd meg hogy jó e. Ha csak kiveszed egy kocsi hiányozni fog ami miatt lehet hogy a ts nem fogja elindítani a játékot. Legalább is szerintem, de lehet tévedek.
Ami fontos a mappa nevét minden féle képen hasonlítsd össze a trainseten belüli mappa nevével. Egy kis példa rá a mappára csak.:
Mondjuk ez nálam a trainseten belül van.
"MAV_43 VMW"
És ezt keresné:
"MAV_V43_VMW"
Remélem látod mi a különbség a kettő között. Példa okáért ez is lehet hiba.
fittipaldi19
tag
válasz peti9878 #1738 üzenetére
Hála az égnek,hogy ír már valaki,köszi!Na,majd mindjárt berakok helyette más vagont,mert a mappa név és a hiányolt vagon elérési útja is hajszálpontosan ugyanaz,mint amit hiányol,úgyhogy már csak ez maradt!Majd írom,hogy mi lett.
-
fittipaldi19
tag
Hát megcsináltam úgy,ahogy mondtad,de ugyanaz a hiba,még mindig azt a wagont keresi.Mostmár akkor passzolok,szerintem szarul van megirva az activity! Mást már nem tudok kitalálni.Szerinted?Pedig ezt 2-hónapja csinálta a készítője-akkor neki hogy ment ez?Na mindegy,szerintem nem tesztelte le,vagy nem tudom....!
-
peti9878
csendes tag
válasz fittipaldi19 #1740 üzenetére
Helló
Akkor próbáld meg fel keresni a készítőt és tudakold meg tőle hogy mi lehet a probléma.
További tanácsom.
Rakd vissza azt a con fájlt amit írtál de az eredeti legyen és utána a conBuilder segítségével keresd ki azt a részt ahol hiányolja azt a vagont és úgy cseréld ki egy mondjuk hamár IC akkor Acthu IC Bp-re. Utána indítsd el aztán ha még mindig hiányolja akkor marad amit először írtam.
fittipaldi19
tag
válasz peti9878 #1741 üzenetére
Helló.Megcsináltam amit írtál,most jó lett,de elindításkor hibaüzenet nélkül elindul,és amikor elindulok a szerelvénnyel a Nyugatiból,szinte azonnal kidob,kifagy hibaüzi nélkül.Most megpróbálom az egyik Ai-vonatban lévő CFR-intercity vagonokat helyettesíteni valamivel,mert azt le sem lehet tölteni arról az oldalról amire hivatkozik a készítője.ÁÁÁÁ.....
-
szuperbazs
tag
válasz fittipaldi19 #1742 üzenetére
Ez kezd érdekelni(: írd meg melyik act, melyik pályára és hogy honnan van!
-
TheBoss00
csendes tag
Lenne valaki oly szives , hogy elmagyarázná nekem hogy kell az alapjátéba betenni magyar vonatokat magyar activityvel vagy pályával?
Válaszokat előre is Köszönöm!! -
fittipaldi19
tag
válasz szuperbazs #1743 üzenetére
Helló,csak most értem rá válaszolni.Szóval innen van az activity:http://v431067.atw.hu/.És az Alföld6-os pályára készült act-ok között van.A címe pedig:IC 565. Na,szóval ha neked sikerül felrakni,és megy is,akkor majd írd már le,hogy mit csináltál vele,mert nekem minden mozdony-vagon megvan hozzá,(kivéve az egyik ai vonatban lévő CFR intercity b11-es vagont,de azt helyettesítettem mással,mert le sem lehet tölteni onnan ahonnan írja a készítő,mert bejelentett támadó weboldal-ra hivatkozással be sem enged)szóval most ott tartok,hogy elindul hibaüzi nélkül,aztán kifagy 1-2-perc után.Még a Nyugatit sem tudom elhagyni.Vagyis bocs-annyi hibaüzi van,hogy 2-ai vonatnak a dátuma korábbi,kérem mentse újra az act-editorban,de hátilyenekkel már máskor is ment hiba nélkül,szóval fingom sincs.....?
-
szuperbazs
tag
válasz fittipaldi19 #1746 üzenetére
Ez az alföld5-re van! Nem ez lehet a probléma? Megtaláltam az oldalon az alföld6 menüpont alatt, de a feladat alföld5-re készült. Legalábbis alföld5 a pálya neve a kitömörített fájlban.
-
fittipaldi19
tag
válasz szuperbazs #1747 üzenetére
Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?Valaki tudja erre a választ?Köszi,ha válaszol rá,aki ezeket a problémákat tudja,mert több ilyen activity van egy csomó oldalon,amivel semmit sem lehet akkor csinálni,csak az alföld-5-ös pályán!De hát Alföld-3-as feladatok is mennek az 5-ön,ezt akkor nem értem!
-
szuperbazs
tag
válasz fittipaldi19 #1748 üzenetére
"Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?"
Igen, elkészült a Debrecen-Nyíregyháza szakasz(: A 100as vonal Bp-Debrecen szakaszára gondolsz és ha jól tudom akkor csak az objektumozásban volltak korrekciók. Ha megnyitod editorban és hibás útvonalat jelez, akkor az a probléma és újra kell menteni, de szerintem be sem töltené úgy a szimulációt.
Ha elolvastad a leírást, akkor biztosan emlékszel erre a részre: "Az Alföld 5-höz készült küldetések egy része használható az Alföld 6-ban is, de a Debrecen utáni ívből indult illetve ott végződött küldetések, Békéscsaba Gyulára vezető ívében indult illetve érkrzrtt küldetések, a Szolnok – Lakitelek - Kecskemét vonal vonatai, valamint a Kecskemét – Városföld szakaszt érintő vonatok útvonalai hibát fognak jelezni. Ezek hibás útvonalait javítani kell. Változtatás a vágányrendszerben máshol nem történt."
Nem biztos, hogy így van, de nekem gyanús: még ha a vezetett járat útvonala jó is, attól még lehet, hogy időben kb akkor "lép be" egy AI az activitybe, amikor kiérsz a Nyugatiból és ez az AI használ olyan útvonalat, ami módosítva lett az Alföld5-höz képest és emiatt fagy ki.
Ha nem így van, akkor valaki javítson ki köszi!
De ha csak Debrecenig megy, akkor szerintem próbáld Alföld5 alatt!
Amúgy attól, hogy az Alföld3-ra készült feladatok elindulnak az Alföld5-ben, még koránt sem igazolja, hogy az 5-re készült feladatoknak jónak kell lenniük a 6-ban is! Ez attól függ hogyan módosult a pálya.[ Szerkesztve ]
-
fittipaldi19
tag
válasz szuperbazs #1749 üzenetére
Helló.Na,ezt szépen benéztem akkor.Az alföld-6 telepítésekor szerintem ezeken a tényeken átsiklottam,annyira kiváncsi voltam már a Nyíregyháza-Debrecen szakaszra,a nagy sietségben fel sem fogtam,hogy gáz lesz a régi act-okkal.Hát akkor ennyi,az útvonalakba én nem tudok belepiszkálni,azt sem tudom hogy kell!Gondolom,újra kell írni az activity-ket,vagy ilyesmi.Lehet,hogy visszarakom az Alföld 5.3-vagy 5.4-est,azzal nem volt semmi gáz.Erre még kevés a használható act,én meg nem tudok csinálni,mert az kínai!(Nekem) Azért köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest