Új hozzászólás Aktív témák

  • krisztianAMG

    senior tag

    válasz Mercutio_ #21770 üzenetére

    Intel(R) Celerom(R) CPU 847 @ 1.10GHz
    4GB RAM

    A melegedés passz, én egyelőre semmit ilyet nem tapasztaltam, bár csak kedd óta van nálam. Eddig nem vettem észre, hogy külösebben melegedne. Az előbb néztem meg a Skyfallt HD-ben, és a ventilátor közepesen forgott, alul pedig csak a bal felső sarok volt (kéz)meleg. Eredetileg az i3-as verziót akartam, de több helyről is azt kaptam, hogy nem tudják beszerezni. (Ha minden igaz, azt a verziót az Asus ebbe a régióba nem szállítja.) Van itthon egy ettől komolyabb, i3-as gép is, ahhoz képest a Celerom érezhetően lassabb. A gép összességében baromi jól néz ki, képernyő szvsz szép, billentyűzet nekem kényelmes, a touchpad szép nagy. Viszont itt esik egy kis csorba. A touchpad panelje és a gombjai közt van némi holtjáték. Ha a közepétől leljebb kattintasz, kopog. Az első nap után többet nem tűnik fel, csak fura, hogy ilyenre ennyire nem figyeltek oda.
    Fekete pont jár azért is, hogy a töltő borzasztó könnyen kicsúszik a csatlakozóból. A biztonsági pöcök csak a legvégét fogja meg, amikor már nincs kontakt. Például egy asztalról-ágyba művelet során simán kicsúszik.
    A géphez csomagolt töltő szintén baromi jól néz ki, csak nagyon alulméretezték. A feljebb említett Bond filmet 0%-os aksival kezdten nézni, a film végére pedig csak 13%-on állt. (Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy lógott rajta egy merevlemez, meg külső hangkártya is.)Ha terhelve is van a gép, iszonyat lassan tölt...

    Egyelőre azt hiszem ennyi, ha van még kérdés, kivele!

Új hozzászólás Aktív témák