Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz #16820480 #31969 üzenetére

    Nekem a bluetooth bt fülessel csak két esetben kellene. Egyik amikor elmegyek futni, edzeni, akkor ha lóg a kábel a ruhám alatt, mocsokmód tud idegesíteni meg amúgy is húzódik, tekeredik, ráizzadok stb., nem jó na, de nem is véletlen vannak sport fülesek. A másik, amikor sietek valahova bicajjal, áttekerek a városon, város zaja akarva akaratlanul is beszűrődik és inkább csak a hangerő számít. Itt a minőség másodlagos, inkább a hordozhatóság a fontos.
    Vagy talán még akkor jó a BT ha kiviszem kertbe a BT hangfalamat és arról válogatunk nótákat kerti partin. De ekkor mondjuk elég telefon+yt kombó is.
    És van amikor a minőség kell, ha elmegyek sétálni, hosszútávra tekerni lazán, vagy otthon esetleg, lényeg hogy ki tudom élvezni a zenét. Csak furcsa nekem, hogy egy több mint 100 kilós cuccba nem került bele az aptX, "csak a mezei A2DP" protokoll.

    Nekem nem fontos, hogy az U900S legyen, lehet másik is, csak nagy része teszteletlen általatok, a fizetett "hirdetések" meg ugye nem mérvadóak. A FiiO X3 v3-ra is csupa jókat olvasok mindenhol, már már túlságosan is jókat, aztán ti meg már eleve a márkát nem csípitek, mert gyenge. Na a fülesekkel is így vagyok, hogy hiába olvasom hogy X Y rendezvényen 5*-ot kapott, közönségdíjas, ha sok laikus tesztelte vagy csak marketing az egész.

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák