Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Már múltkor is figyeltem, hogy google drive nem megy a béta változatok alól..
Na most nem akar 51.01 alól sem... Másnál oké?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Úgy használom a firefox-ot, hogy új tab-on a leggyakrabban használt oldalaim jelennek meg. Viszont egyet kixeltem és most nem tudom visszarakni. Hogyan kell?
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
törölt tag
Sziasztok,
Le vagyok maradva közel 1000 hsz-szel és pár hónapnyi infóval.
Jól tudom, hogy a 64 bites verzió nem támogatja a flasht és a java-t?Eddig remote access miatt használtam 32 bites verziót és a java miatt, de most már az sem kell, flasht pedig már régóta nem használok és nem is nagyon emlékszem, hogy más oldalakhoz kell-e java. Érdemes lehet váltani a 64 bites verzióra? Az utóbbi pár verziókat nem is néztem, csak folyton frissítettem, de nem követtem figyelemmel a változásokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi az infókat, akkor elvileg nem vagyok lemaradva semmiről.
Az FTP-ről feltettem a 64 bites verziót, az a jó forrás, ugye? -
szupi92
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Utóbbi napokban feltűnt nekem a rengeteg oldalt nem talál biztonságosnak a firefox kis lakat áthúzva pirossal.
Olyan oldalakat min pl. szerencsejatek.hu;origo.hu;index.hu;indamail.hu stb.
Mi lehet velük a baj vagy nálam van baj ? Ezt használom 51.0.1 (32 bites) de 64 bites rendszerem amúgy nem értem miért 32 bites. És avg internet security van fent vírusírtóként.Köszönöm előre is a segítséget.
-
Matthewus
őstag
válasz szupi92 #49608 üzenetére
A Firefox-od azért 32 bites, mert azt a verziót tetted fel.
A lakat jelentése: "Egy pirossal áthúzott szürke lakat jelenti, hogy a kapcsolat a Firefox és a weboldal között csak részben titkosított és nem véd meg a lehallgatás vagy a közbeékeléses támadás ellen." Nálad nincs probléma. -
erikke17
őstag
Üdv.
Valami tipp arra, hogy mobilarena miért nem jön be FF alatt már 3 napja? Notebookon, telefonon, tableten simán de asztalin az istenért sem.
Ezt írja: adatátvitel: ssl.google-analytics.com
vagy pedig várakozás a következőre: bs.serving-sys.comSamsungos reklámot betölti ennyi. Ha egy előzményt nyitok meg, cikket bejön de ha főoldalra megyek megint kakukk.
Legfrissebb FF van fent.
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
MODERÁTOR
-
erikke17
őstag
válasz Intruder2k5 #49611 üzenetére
Érdekes ez, adblock nincs, avast kikapcsoltam akkor sem. Privát lapon simán bejön.
Gyorsítótárat töröltem. bs-hez kapcsolódó sütiket töröltem akkor semFejlesztő-Konzol: Ezt írja:
A vegyes aktív „http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20346905&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1” tartalom betöltése blokkolva[További tudnivalók] index.html
Egy parancsfájl (innen: „https://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20346905&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1”) blokkolva lett, mert a MIME-típusa nem engedélyezett. index.html
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
MODERÁTOR
válasz szupi92 #49615 üzenetére
Ezt akkor jelzi, ha HTTPS oldalba olyan tartalom kerül, mondjuk egy másik oldalról beillesztve, ami HTTP-n érhető el. Például ha ide belinkelek egy külső HTTP oldalról egy képet, akkor itt is fogja írni. De ez nem jelenti azt, hogy ellopnák a jelszavad.
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz Intruder2k5 #49616 üzenetére
Az 51-es verziótól kezdve az olyan oldalakon ahol bejelentkezés szükséges, és az nem https kapcsolaton keresztül történik, nem biztonságosnak jelöli a kapcsolatot.
-
guftabi96
addikt
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Firefoxban be lehetne-e állítani azt, hogy ha youtube-on megnyitok új lapon egy videót, akkor az csak akkor induljon el, ha rámegyek arra a lapra? Úgy, mint ahogy a Chrome-nál van.
Illetve Facebooknál sokszor van az, hogy csak egyetlen poszt töltődik be, és alatta ott van, hogy további bejegyzések. Amíg arra rá nem megyek, addig csak 1 posztot látok. Nem tudom, hogy ez miért van ennél a böngészőnél.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Faterkam
addikt
Reggel óta megy 4-5 lappal a Firefdox. Most este bezártam mindet, csak 1 üres oldalt hagytam, mégis majd 2Gb ramot zabált meg és nem is ürítette lapbezáráskor
Valakinek van valami ötlete?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Bjørgersson
félisten
Mobil Firefoxhoz hogy lehet hozzáadni a GreaseMonkeyt? Hiába nyomok itt rá a hozzáadásra, a telefon kiírja, hogy kiegészítő telepítése, aztán nem történik semmi, a kiegészítők közt továbbra sem látom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #49624 üzenetére
Na, a link meg már lemaradt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gézengúz #49626 üzenetére
Drive-ot használok, betat viszont semmiből, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.
-
Gézengúz
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gézengúz #49629 üzenetére
Nem kell egyből bunkózni, nem tudom fejből, milyen verziójú Firefox van a gépen, azt hittem az 51 még béta. Bocsáss meg!
-
Faterkam
addikt
-
Helioport
csendes tag
Egy böngészési előzmény keresésekor meglepetten tapasztaltam egy olyan előzmény meglétét, amit elvileg töröltem. Az oldal maradéka nyitva volt, amikor bezártam és töröltem azt, így az nem törlődött.
Nagyon érdekelne egy olyan megoldás, Firefox kiegészítő, amit feltehetek a gépre és AUTOMATIKUSAN törli az előzményeket DE CSAK A BEÁLLÍTOTT OLDALAK KAPCSÁN. Van ilyen megoldás, amivel szűrt módon lehet az előzményeket törölni?I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...
-
szupi92
tag
válasz Intruder2k5 #49616 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy egy HP notebookon a legfrissebb Firefox van fent és random egyszer csak elsötétül a megjelenített oldal, csak a fenti böngésző sáv látható, minden más fekete és csak úgy jön helyre, hogy ha bezárom a böngészőt és újra nyitom. Nem mindig csinálja, csak néha. Előfordult ilyen már mással is? Lehetséges hogy valami bent ragadt hiba, ami egy frissítéssel megoldódok?
Köszönöm!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A FF-ban miért van keretben a Google keresés? Engem így zavar :/"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
DS39
nagyúr
-
szupi92
tag
Sziasztok!
Megint lenne egy kis problémám.
Most ilyen dolgokat csinál a mozilla:
-Nem tölti teljesen be az oldalt habár azt jelzi és nem és tölt tovább pl. webshop-nál 30 találtatból 20-at betölt és maradék 10-hez semmi képet nem tölt be.
Facebook első pár hírt betölti utána semmi.
Youtube-on kattintanék a videóra és vagy nem ugrik tovább vagy ha már be van töltve nem indítja el.
Keresőbe bírt dolgot folyamatosan enterezem és nem kezdi el keresni vagy ha sikerült utána új lapra ugrik ott egy picit gondolkodik és az oldalt tölti be hanem egy üres lapot.
Bizonyos oldalakat alig akar betölteni.
Szintén néha olyat csinál,hogy ha valamire rá lehetne kattintani oldalon belül akkor nem reagál semmit.Ezeket a tüneteket már egyszer csinálta és utána magától megjavult de ma megint csinálja.
Mi lehet a baj ?
Köszönöm előre is a segítséget
-
veterán
válasz szupi92 #49646 üzenetére
Akármilyen más kiegészítőd is okozhatja a problémát, az ublockon kívül. Nézd meg előbb letiltott kiegészítőkkel majd pedig ha így sem jó, akkor egy "felfrissített" profillal, hátha megjavul
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok.
Automatikusan eltűnő (Windows) tálcát használok, viszont 51.0.1 (64 bit) verzió óta, kis idő után, de nem tudom minek hatására nem engedi előbújni a tálcát, még a win gomb lenyomására sem. Mi változ(hat)ott? Most vagy leteszem tálcára, vagy kis méretre váltom az FF-et, hogy a tálcát szükségszerűen láthassam. Idegesítő.
(Eddig csak azért nem váltottam Chrome-ra, mert az is ezt csinálja, így viszont lehet költözök.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest