Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    Mindenkinek köszönöm a véleménynyilvánítást!
    Hogy őszinte legyek a csongi által említett energia-elnyelés eszembe sem jutott eddig. :B

    A helyzet az hogy cca. 30k-ig keresném azt a sisakot, ami ebben az árban a legjobban megéri. Tudom ez szerény keret, de sokkal többre most nem igen futja így ebből kénbe kihozni a legtöbbet. Persze nem pályára kell, hanem túrázgatáshoz és egyéb "lightos motorozgatáshoz". Kivehető-mosható bélés alap, a beépített napszemüveg nem hangzik rosszul de nem tudom ez valójában mennyire hasznos, mint ahogy a bogárhálóról sem tudom hogy érdemes-e ragaszkodni hozzá, úgy látom ez elég ritka tartozék.
    Egyik ismerős javasolta hogy a Sharp tesztben 5 csillagot kapott bukókat nézegessem, de persze azok az árak... Ő ez alapján vett egy Nitro Aikidot, de ez az én keretemen már túlmutat, ráadásul azt mondja róla hogy szélzajos. Most hogy megint bogarásztam ráakadtam az MT Revengere, ami bár az oldal irányú teszteken nem szerepelt olyan jól mint a Nitro de azért rosszul sem és úgy tűnik belefér a keretbe.
    Kérdés szerintetek mennyire korrekt a teszt-metódus? Illetve vajon abban pontosan melyik MT Revenge szerepel? Mert az iménti linken nekem úgy tűnik hogy a Brave és az in Flames verzió nem csak festésben hanem valamennyire formában is eltér, illetve ott van még a Carbon verzió, és ezek csak azok amiket egy hirtelen kereséssel találtam így lehet több is van még...

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák