Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
A specifikációban írják rádió van de aktiválni kell a beállítások között. Hol találnám hogy aktiváljam?
-
őstag
-
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Speciális, de mostanában nagyon ritka kérdéseim lennének:
- a névjegyzékben van csoport?
- csoportoknak külön csengőhang beállítható?
- csengőhang akár csak személyeknek is adható?
- felmásolt egyedi csengőhang is beállítható?
Esetleg akinek tavaly óta megvan, lassulást tapasztalt? Ha fent van 30 app mondjuk.
Köszi előre is! -
kubista85
csendes tag
Tudtok ajanlani reklammentes galeria appet, ami nem lopja el az adatokat?
-
elfelejtette
veterán
válasz kubista85 #609 üzenetére
[link] Quickpic gallery mod. Én még a 8.12-es változatot használom, a Redmi Note 9 Pro-n, és ezt raktam fel az asszony G54-ére is.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Bedobta a telefon az értesítések közé az android 14-et. Próbálta már valaki letölteni?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
vence
tag
válasz elfelejtette #615 üzenetére
Megnézzük, mit írnak az egyik német fórumban,
ott van olyan, akinek 5 moto-ja is van, annyira szeretik.
Meg bele is fér nekik ... -
etohun
aktív tag
6-os reteu?
-
ghiottone
nagyúr
Sziasztok!
A régi típusú Moto Display vagy Peek Display-t nem lehet sehogy se elővarázsolni ezen a telón?
Édesanyámnak vettem és Moto G5 Plus -> Moto G8-asok voltak előtte neki, amin megszokta a Moto Display-t, de most csak a sima Pixel-féle lezárási képernyőt látom.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Piftuka
veterán
Megtudjátok mondani, kérlek, hogy a Motorola G54 telefon jól működik az alábbi védőfóliával? -->
Tempered Glass Protector Motorola Moto G54 / G54 Power / G14 / G73 (kompatibilis a tokkal)Az érintőképernyő kellően érzékeny hozzá?
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
laleeee
őstag
Milyen értesítések közé ?
-
elfelejtette
veterán
Mármint értesített, hogy letölthető.
Azóta fel lett rakva, a mindennapi használatban az asszony nem érzett lényegi különbséget."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Beren
tag
A kérdéses üvegfóliával nem próbáltam, de ezzel a másikkal nálam hiba nélkül működik, szóval szerintem nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Köszönöm a választ, mindkettőtöknek!
Azért kérdeztem rá, mert itt a fórumon, még decemberben [#421Barton fórumtárs] írta, hogy:
"Vettem etuonál egy fóliát(link), ami sz@rt, se ért. Le kellett vennem. Alig érzékelt a teló valamit az érintésből."(Nem lenne jó így járni egy bármelyik más fóliával...A Lenovo K5 telefonom szintén kifogástalanul működött a kijelzőjére applikált védőfóliával. Jó volna, ha a G54 esetében is így lenne! )
-
laleeee
őstag
válasz elfelejtette #621 üzenetére
Hogy lehet hogy nekem még nem jött ?
-
kubista85
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet beallitani, hogy ne villanjon fel egyperceckent a kepernyo, ahogy az ora is valt percenkent? Koszi
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok,kérdésem az lenne hogy a teló tudja a volte-t? Voda karival?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
olaho80
tag
Üdv tagok. Egy gyors kérdés. A Motorola g84 messenger viber stb üzenet fogadási problémái vannak....csak akkor látod hogy van új üzenetek ha belépsz a fenti appokba. Tehát se értesítési hang és ikon nem jelenik meg hiába kapsz üzeneteket. A g54-nél vannak ilyen bosszantó bugok? Vagy valami más gyengéje? Segítő válaszokat előre is köszönöm!
-
kbyte1024
veterán
válasz pauliboy23 #634 üzenetére
Hát a cimbimnek nem pedig szét nyomkodtam. Meg volte kapcsoló se találtam.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
olaho80
tag
válasz pauliboy23 #637 üzenetére
Szia. Azonnal megékeznek az üzenetek és értesítési hang is van ? Egyébként milyen a teló? Vannak idegesítő hibák? Automata fényerőn túl sötét képernyő? GPS vétel stabil? NFC jól működik? Akkumulátor nem melegszik? Hamar fel lehet tölteni? Köszi a sok infót előre is.
-
pauliboy23
senior tag
Rendben megkapom az üzeneteket, bár nem messengerezek sokat. Szinte mindig némítva van a telefonom, de van értesítési hang, ha normál üzemmódban van. Nincs bajom az automata fényerővel, bár sötét helyiségben túl sötétre veszi le. GPS-ről nem tudok érdemben nyilatkozni, nem nagyon használom, NFC szerintem hibátlan, azonnal tudok fizetni vele pl. Akku nem melegszik. A töltési időt nem tudom pontosan megmondani, általában éjszaka töltöm, ott bekapcsol az akkukímélő, és a beállított ébresztési időpontra tölti fel 100%-ra.
Röviden ennyi.
-
olaho80
tag
válasz pauliboy23 #639 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
denta58
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék használni USB kamrát a telefonnal, de sehogy sem sikerül életre kelteni. A nExt camera app-al próbálom összehozni de csak egy fekete képet kapok. Ugyan az az USB kamera ,ugyan az a kábel, ugyan ez az app egy Xiaomi Redmi 9T és Redmi 4x , Samsung A52 vel simán működik.
Esetleg valakinek van valami ötlete hol a hiba vagy mit kéne beállítani?
Köszi! -
Geo19870322
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de a saját fórumon nem kaptam...
Az lenne a kérdésem, hogy általános felhasználásnál érdemes lehet-e váltani Samsung S10 Plusról (8/128) Motorola Edge 30 Ultra-ra (12/256)?
Meddig frissül még a Motorola androidilag?
-
melodie
tag
válasz Geo19870322 #642 üzenetére
A Motorola a frissítések terén nem áll jól! Kiszámíthatatlan...
G54 még mindig Android 13 január javításnál tart... -
ghiottone
nagyúr
válasz Geo19870322 #642 üzenetére
170 körül van most talán az emagon. 3 főverzió és 4 év biztonsági frissítés, ami 2 havonta jön. Más a rendszere, egyszerűbb. Lehet hiányozna 1-2 megszokott Samsungos dolog. Srock droid felület + a Motorola extra funkciói. Szerintem tegyél egy próbát, de online rendeld és max. ha nem jöm be akkor visszaküldöd.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Geo19870322
tag
válasz ghiottone #644 üzenetére
Köszi a válaszod. Nagyon gondolkodom rajt, mert igen az Emagon 170k+régóta nyúzom a Samsungot. Sok-sok, nagyon sok tesztet, összehasonlítást megnéztem, de nem segített, mert van ahol nagyon dícsérik, van ahol pedig középszerűnek mondják. Sajna csak IP54 és nem mai csirke. Nem tudom...
3 főverzió és 4 év biztonsági frissítés. Android 12vel jött ki, így jövőre még kap egyet elvileg, nem tudod véletlenül, hogy a kameraszoftverét sikerült már optimalizálni? Az nagyon sánta a leírások szerint
Köszi előre is -
ghiottone
nagyúr
válasz Geo19870322 #645 üzenetére
Gcam kell rá. Motorolánál valahogy mindig nehézségek vannak a kamera szoftverrel és nem konzisztens a végeredmény.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Ilyen gyortöltő megfelelő a G54 telefonhoz? --> BLITZWOLF® BK-385 - 4 USB-A PORTOS, 48W FALI GYORSTÖLTŐ - ANDROID ÉS APPLE TELEFONOK GYORSTÖLTÉSÉRE
Vagy mindenképpen a gyári töltő jó csak hozzá? --> Motorola TurboPower 30W USB-C
-
vence
tag
Ha a G54 Power-hez kell
(+ hosszabb távra is gondolsz ...akkor lehet, hogy érdemesebb egy legalább 30W körüli töltőt nézni.
Vannak a BW ára körüli összegért is, (vagy az orig. moto TP).
(Ennyit vesz fel a G54 PE, a Bw. töltő ettől jóval gyengébb, igaz, h
az is "gyorstöltő", de azzal nem igazán vannak a tel. lehetőségei, a töltési sebesség kihasználva.Csak arra figyelj, hogy támogassa a QC 3-at, ill. a PD töltést !!!
A speckókat alaposan meg kell nézni.
Esetleg netes véleményeket + csekkolni.)[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Gondolom csak azt nézte, hogy 48W...
Ami nem is tudom, hogy jön ki, mivel 18W-tal tud tölteni a speckók szerint.
12Vx1,5A, 9Vx2A..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óra topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest