Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz elfelejtette #200 üzenetére
Egyrészt a Telekomnál tévesen is felvihetik az adatokat. Pl HP Pavilion laptopot nézegettem a minap, 300nit 100% sRGB szín van írva, de a HP oldalán nem találtam olyat, csak 250 niteset, meg 400-ast. Bementem személyesen, megkérdeztem. Mosolyogva mondta az eladó, hogy inkább a gyárnak higgyek, mert elég sok az elírás.
Oké basszus, de 250 helyett nem lehet véletlenül (mellényúlással) 300-at gépelni. Valaki mégiscsak elé tette az adatokat. Na mindegy, nem rendeltem meg...
Ha a szín nektek mellékes, és nem részletre veszitek, akkor a Yeti ajánlata jobb.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
elfelejtette
veterán
Flottások vagyunk, és egyben nem adunk ki ennyit telefonra, szóval nincs más választás.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
laleeee
őstag
válasz elfelejtette #202 üzenetére
Nincs készleten, de ha lenne,
Kedvezményes készülékáron( 39 380 Ft ) hogy lehet hozzájutni ? [link][ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Szolgáltatás 2 év hűséggel: 14 630 Ft/hó
Mobil S + Korlátlan Net Okosvilág díjcsomag
Ennyi havidíjat kellene bevállalni.
joelke HU: Most került be az árlistába, szóval nem elfogyott, hanem még meg se jött.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
joelke HU
senior tag
Hogy hogyan? Havidíjas csomag mellé. 39380 a készülék ára az előfizetés meg két évig majd 15 ezer.
Amúgy minden nélkül 82500. Mondjuk úgy sem vészes. Csak hát elfogyott. Kérdés mikor lesz nekik újra készleten.Javítás: közben megelőztek...
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
milan26
senior tag
Én most vettem meg nemrég ezt a készüléket a Telenortól, pár napja használom, már be is laktam. Meglepően jó, pláne az áráért. Fényképek olyanok-amilyenek, tényleg nem az erőssége, pláne rossz fényviszonyok között. Ezt leszámítva alapvetően remek telefon. Üzemidő elképesztően jó.Nem igaz, hogy túlmelegszik. Iphone-ról váltottam, én azt gondoltam hogy majd a sebességgel lesz bajom, az androidnak meg örülni fogok, hát fordítva lett. Ha nem is annyira gyors mint az almás készülék, nem lehet rá panaszkodni. Az én fejemben még a régi androidos kép élt, ami csúnyán belassul, ez ma már szerintem legfeljebb a legalsó kategóriában van csak.
Android viszont nagyon kusza az ioshez képest, pedig ezen a Motorolán elvileg egy tisztább fajta van. Appokban sincs előnye, ahogy iosben itt is általában egy app van, ami rendesen, jól működik. Meg az itt-ott megjelenő reklám is zavar, iosen nem volt egy darab se. Persze ez sem gáz igazán, majd megszokom. Két év múlva ha lesz elérhető árú iphone, tuti újra azt veszek, most is azt vettem volna ha van, de addig is egészen biztosan nagyon jól elleszek ezzel a Motoval is, ami üzemidőben kb két iphone-al ér fel.
-
kbyte1024
veterán
Na csá mindenki 😉ma meghozták a Yettelest nekem is. Na jó nem nekem a cimborámnak csak én intézem. Pár kép csak nektek csak most akcióban🤣
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
Telekomnál elérhető !
Zöld és kék színben is, és továbbra is 8/256 a leírás szerint.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #218 üzenetére
Meg jött már a szépséges flip tokod? 👍
-
-
veterán
Holnap bemegyek, párocskámnak mégiscsak kell egy telefon. Előfizetéseinkhez kb ez játszik:
1. Yettel Moto G54 sajna fekete, 12/256,
70.990.- 7100 +22x2.904.-
2. Yettel Redmi Note 12S DS 8/256, sajna fekete,
(és Redmiék amúgy a begyünkben vannak)
88.990.- 17800 +22x3.235.-
3. átsétálok a Telokomba, Moto G54 színesek, sajna csak 8/256
78.000.- 22x3.545.-Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
kbyte1024
veterán
Ráadásul 2rugoval drágább ha nem elofizuval veszed.
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
Állítólag ezek működő gcam-ek G54-re : [link]
-
Hajós01
csendes tag
No ma nekem is megjött a zöld Moto, eddig jónak tűnik ahogy költözök befele
Az egy apró csalódás hogy nincs benne gyári galéria app
Tud valaki normálisat, belső szerkesztővel amit érdemes rá letölteni?Jobb csapba sz.rni,mint sz.rba csapni
-
elfelejtette
veterán
Évtizedek óta a [link] Quickpic-et használom minden telefonomon a gyári galéria helyett.
-
Hajós01
csendes tag
-
veterán
válasz kbyte1024 #230 üzenetére
Nem lehet.
Felhívtam tegnap 1220-at, mindenféle flottákban vagyok, csak személyesen lehet ügyintézni. Ugyanez van Telekommal is. Nem tudok neten rákattintani.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Mondjuk ,ilyenkor jó az online időpont foglalás.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Graphics
Jómunkásember
-
veterán
válasz Graphics #241 üzenetére
Mindíg az adott cég hazai weblapján kell keresni, mik vannak, mit forgalmaznak az adott országban, ezek jelenhetnek meg (általuk) a boltokban.
Érdekes a linkedben a cikkszám végén hogy "RO"...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
elfelejtette
veterán
válasz Graphics #241 üzenetére
Most ezen az oldalon melyik adat a jó? A zöld, vagy a piros keretes?
Ja és a Telekom oldalán a wifi6 is meg van jelölve, az sem valós..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
atosan
veterán
válasz elfelejtette #245 üzenetére
A Magyarországon hivatalosan forgalmazott verzióban 6000-es akksi van, azért Power edition. Néhány éve, akkor még Telenornál az egyik kiszemelt telefonnak szintén hibásak voltak az adatok. Írtam nekik, megköszönték, javították.
Maine coon
-
félisten
válasz elfelejtette #245 üzenetére
Tegnap este én is ezt néztem... szerintem az adatlap lesz a hibás, Power Edition-t kapunk.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
gyoom
csendes tag
Érdemes megnézni az adott telefon esetében a gyártó honlapját az általában megbízhatóbb. Persze ott is akadhatnak elírt dolgok, de kisebb az esélye.
Sokadik Xiaomi után ez lesz a következő telefonom és remélem sokáig bírni fogja
Most rendeltem meg ezt a telefont miután elromlott a Xiaomi Redmi Note 10 pro telefonom.
Egyébként 33W töltés sem helyes szerintem. Legalábbis gyártó honlapján 30 W-ot írtak, de nem hiszem, hogy számít bármit is az a + 3W maximális töltés teljesítmény.
link -
janeszgol
félisten
válasz elfelejtette #200 üzenetére
A HC-knek is elég a 8 GB. Mire megtelne a ram, elfogy a hardver. Bőven jó mobil egy 8 GB rammal szerelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest