Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Nekem most euroskank 12.03 van, nagyon jó - lenne, ha engedné deep sleepbe a telefont. A hiba elhárításáig csak kísérleti jelleggel ajánlom. Vagy próbáld ki StefanBraun mukiját, szerintem én is azt fogom, ha ezt nem sikerül meggyógyítani.
Launcherből érdemes visszatenni a jól beváltat, én is 2.79-es Go-t használok, pedig az újabb romok alapból 3.15-tel jönnek. -
repvez
addikt
válasz szabof1 #1700 üzenetére
Na sikerült a CWM-et is feltenni, most menteni szeretném a mostani rendszert,ez csak a romot menti le vagy minden egyéb programot is ami most telepitve van ?
Feltettem a titánium beckupot is,de nem tudom, hogy melyik részt kell kijelölni, hogy az SMS-ek és a contaktok is lementésre kerüljenek.
Ha megvolt a rendszer mentés és kimásoltam gépre is akkor törölhetem a SD kártyát is hogy véletlenül se legyen olyan fájl fenn ami a régi rendszert igényelné és ezért nem indulna el? -
PetyaNorvich
csendes tag
Na, megvolt az első bootloopom...
CM7 WhiteRabbit 1.7.1-ről mentem vissza a gyári Foryo-ra (2.2 CEE), RSD végigment, újraindít, Android felirat szolid 10 percig villog... jó, akksi ki 2 perc múlva vissza, ugyanaz... (az RSD-n, közben ott villogott, hogy "please manually power up this phone") szerensére nem kellett "gyógyító" ROM-ot felnyomnom, mert a gyári recoveryből elég volt neki a wipe data és a wipe cache... viszont nem értem hogy sikerült, mivel előtte is volt wipe data, cache, dalvik...Concorde 5700 (stock)
-
törölt tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hogy tudok gyári 2.2-es romra vissza térni főzött romról? mehet a sima motorola updaterel? Vagy van valami extrája? Vagy esetleg ha tudok egy jól müködö blur-os fözött romot az is jó, a ms2ginger nem jött be, instabil nagyon soc-os a defy-m. Köszi
-
repvez
addikt
na ilyenkor mit csináljak a WIUI-t telepitem végigment a telepitó rámentem a restart gombra a végén és a fehér betüs résznél az aroma instalernél azt irja hogy installátion aborted a zöld sornál meg
apply sdcard: update.zipcoose zip from sdcard
++++go back++++
plz help
-
PetyaNorvich
csendes tag
Feltettem a legfrissebb (11.17) JB-s WIUI-t, már ugrik is le... pont mintha egy "ájfón" lenne a kezemben, plussz, ha kilövöm a futó alkalmazásokat, akkor is csak kb 150M szbad helyem marad... megy fel a GB-s verzió...
Concorde 5700 (stock)
-
CoolBoy323
nagyúr
backupolt .img fájlból valahogy telefonszámokat (csak telefonon voltak tárolva) valahogy vissza lehet szermányolni?
-
DaveJr
őstag
válasz #80875784 #1713 üzenetére
MS2Ginger V4 elég stabil én azt használom. Vissza Blurosítható. Van hozzá Blur pakk.
MS2Ginger
Eddigi akkus rekordom vele 3 nap úgy h nem kapcsoltam ki de nem is nagyon használtam.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
PetyaNorvich
csendes tag
Nem tudom, melyiket tetted fel, én ma felraktam egy Jelly Bean alapút (WIUI_v4_JB_2.11.17)és egy GingerBread-est (WIUI 2.10.17) is... Egyikkel sem volt hasonló problémám... mindkettőn gyönyörűen lefutott az Aroma Installer és rögtön tudtam használni... Froyo (2.2 CEE) volt az alap... Ezt a leírást követtem...
Tudom, hogy ez nem nagy segítség, de gondoltam hátha beindít valamit... Én, amúgy, a helyedben rántanám fel RSD-vel a 2.2 CEE Froyot, és kezdeném elölről a leírás szerint...
Concorde 5700 (stock)
-
Moleman
addikt
válasz Moleman #1701 üzenetére
Gyors skank-teszt: katasztrófa.
Mikor elaltattam, minden futó alkalmazás le volt állítva, wifi, mobilnet kikapcsolva. Kb negyed óra múlva felébredt magától és elkezdte leszívni az akksit. Most kitöröltem az email klienst (a battery monitor azt jelezte aktívnak az ébrenlét alatt), meglátjuk, javul-e a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz PetyaNorvich #1722 üzenetére
Én is ez alapján tettem fel ugyan azt amit te és az volt a gyanus, hogy azt irja az ujabbak automatikusan ujraindulnak, nálam nem, de folytattam atovább a leirás szerint és elindult a telefon az uj rommal, viszont nálam se annyira stabil mármint ugy hogy nem tudok ébresztó csengőhangot állitani,mert egyból bezárja az appot. illetve még nem jöttem rá hol van a menű gombja amivel a többi programot láthatom ami nincs kinnt wingletbe.
-
mm89
őstag
1. a miui launchernek nincs "menü" gombja (amúgy azt app drawernek, magyarul alkalmazásfióknak (általam fordítva) hívják)
2. az widget, nem winglet (bár lehet, hogy csak elírtadAz ébresztőre annyit tudok mondani, hogy én sose használom a romok beépített ébresztőjét, mindig alarm clock plust használok.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
FearTomi
őstag
No, Aksi kalibrálás után, a legjobb aksi idő amit a telefonommal elértem. Folyamatos mobilnet, Wifi kapcsolat, Whatsapp, böngészés és most 77%-on ál 24 óra után
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
mm89
őstag
válasz FearTomi #1728 üzenetére
Utoljára írok akksi -idő témával kapcsolatban!! (remélem)
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nektek hogy megy ennyit!
Én ma reggel 6kor vettem le a töltőről, most este 9 kor volt 52% on, úgy, hogy egész nap 8 percet volt bekapcsolva a kijelző, ment a wifi (kikapcsol magától), mobilnet (2g), 10 percet telefonáltam, 1 órát zenét hallgattam ( nem fülessel, hanem átjátszó kábellel hifiről). Szóval 15,5 óra alatt merül 48% -ot ami nálam über-csúcs-királynak számít (3% / ó).
Lehet, hogy már nem az igazi az akksi (egy éve vettem a telót, újonnan.), úgyhogy innentől kezdve nem érdekel feldugom neki amit kell azt lesza.........
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
repvez
addikt
Senki ne panaszkodjon Nálam az ujratelepités után 3óra 12perc alatt most 49% van a teló
Ennyit az uj rom energiagazdálkodásáról meg sebességbe is lassabb mint a gyári,pedig ahogy nézem 1000mhz-en járatja a telót.
ugyhogy lehet CM10-lesz belőle vagy valamelyik régebbi stabil rom,mert eddig a zenelejátsónál is fagyott meg a bongészönél is.
-
Moleman
addikt
válasz FearTomi #1730 üzenetére
Nekem is bejött a 12.05, csak nem ment a mobilnet, ezért gyalultam le végül.
(#1731) mm89
Ilyen használat mellett nem is rossz a 3%, a zenehallgatás gondolom nagyon meríti, nem arra van kitalálva. Adatkapcsolat nélkül, készenlétben 0.6%-ot simán lehet hozni, nálam most épp az verte ki a biztosítékot, hogy készenlétben evett 1.5-öt, ami majdnem a háromszorosa. Ez a 0.95% adatkapcsolattal még nekem is futurisztikus kicsit, de simán elhiszem, megpróbálom reprodukálni.(#1733) repvez
Ha újratelepítés utánon azt érted, hogy pakolod vissza a cuccaidat rá, akkor nem csoda, hogy sokat eszik. Tegnap nekem is megevett 60%-ot pár óra alatt, amíg minden beállítottam.[ Szerkesztve ]
-
polcsa
aktív tag
Akkor mondjatok már ötleteket, hogy mit csináljak, hogy ne fél nap alatt menjen le 1%-ra és 1 napig ott álljon. Új akksit vettem bele, kalibráltam, de mégsem javult.
WR 171[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Moleman #1740 üzenetére
Este kikapcsoltam a wifit, és a mobilnetet. 51% -kal tettem le. Reggelre már nem emlékszem mennyi volt, harmincvalamennyi, de onnan meg ugye jött az akku esés 19-re. Cpu spy-t este nulláztam, amikor letettem. Végig deep sleep volt, kivéve 3-4 percet. Ez látszik is a battery monitor widget szerinti mAh fogyasztási értékeken. 30 mAh (2% / ó ) fogyasztott deep sleepben, egyszer-egyszer van 40-50 es érték (3+% / ó).
Most hazaértem munkából reggel, 10 % felett volt még, felraktam tölteni, úgyhogy ennyi. innentől nem érdekel, én már csodát nem várok.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Halo
senior tag
butuska kérdés - szerintetek milyen gyári 2.2-ről induljak, ha a legújabb QCMX-et akarok felrakni?
tudom, hogy átírkál ezt-azt az új(abb) kernel, csak, hát, de... hátha nem olyan mindegy...régen volt rárakva gyári rom, azóta csak piszkálgattam, most feltolnék egy gyárit, s azzal a 12.05-ös nájtlit.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
válasz hodostamas #1749 üzenetére
az van fent - QCMX - 12.05 - de a fogyasztással nem vagyok megelégedve - gondoltam újrarakom az alapoktól - hátha... csak ugye: melyik lenne a jó alap...?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest