Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herbi76
csendes tag
Felraktam a CM9-et, nagyon tetszik szép és gyors, de egy gondom azért akadt vele, nem hajlandó szinkronizálni a naptárt. A böngészőt, a címtárat és a gmailt hibátlanul szinkronizálja. A calendar szinkronizálásnál azt írja: "A szinkronizálással problémák vannak.Hamarosan helyreáll." De ez van már két napja. Valami ötlet?
-
membrandj
nagyúr
válasz Moleman #1033 üzenetére
Értem,csak a kérdésemre nem találok egyértelmű választ. Letöltöttem mind 2 romot és mindkettő 2ndbootos. Nem hiszem,hogy Epsy poénból csinálta 2 romot egyszerre, ha elég lenne egyet és nem is ugyan az a 2 rom,mivel van különbség méretben is. Gondolom a +osba a videoval illetve az akkumlátorral kapcsolatban vannak más beállítások,lévén,hogy ezek különböznek. A másik meg,hogy wipe data nélkül tehetem -e fel,arról sehol senki nem ír.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok! CM10-ről szeretnék visszatérni WR-re, esetleg kipróbálnám a Mooke-t. A régi WR-t lementettem, viszont visszaállításnál kiírta, hogy valami securityt nem talál. Próbáltam simán felrakni a ROM-ot, úgy viszont bootloopos lett. A recoveryt elérem, most sikerült visszatennem a CM10-et. Érdekes módon a wipe dalvik cache-re rányomva látszólag nem történik semmi, nem írja ki hogy dalvik wiped, a többi wipe-ra jön üzenet.
-
evitiguF
senior tag
rom módosítgatásról én is szívesen olvasnék leírásokat, csak ne merüljön ki annyiban, hogy belemész a zip-be
system/app, na onnan kell törölni ezt meg ezt... hanem mélyvíz legyen valóban... -
kisbarack
aktív tag
Kedves StefanBraun!
Beröffentettem az ICSedet teljes tisztítás, előről kezdve, még az sd kártyát is kipucolva, formázva és láss csodát: nem müködött a kamerám. Sehogyan sem tudtam életet lehelni bele! Esetleg ez sima Defyre nem jó?Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
FearTomi
őstag
válasz skidrowkill #1059 üzenetére
Android System Info - a play storeban, elvileg az megmondja.
Amúgy mi ez a nagy CM10 uninstall hullám, mindenki oda volt érte, most meg elkezdett mindenki 2.3-at flashelgetni
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
mihione
őstag
válasz FearTomi #1061 üzenetére
Én maradtam QCMX-en továbbra is,szuper akkuidőt sikerült kihozni belőle még így 1,2 Ghz-n is!Minden működik ahogy kell,nálam legutóbb (2. használat) pár másodpercen belül talált GPS-t is egyedüli zavaró tényező amit az előző builden nem tapasztaltam hogy néha random eldobja a telefon jelet és akkor újra kéri a pint aztán minden tökéletes,nem tudja valaki mitől lehet mert ilyenkor nem indul újra a rendszer.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
FearTomi
őstag
válasz mihione #1064 üzenetére
No, nekem is hasonló a tapasztalatom, szerintem is pöpec kis rom. Az egyetlen ami nem tetszik benne, hogy néha nincs csengőhang, de ez havonta egyszer jön elő és lehet, hogy nem a rom hibája, hanem az app a hibás, amivel behúztam a csengőhangot. A másik, meg, hogy néha mikor lezárom a kijelzőt is aktív marad a kijelző, de kárpótol mindenért a 2% /órás aksi idő
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
R19
senior tag
Így tudsz CM10-ről visszatérni:
"Bootmenü (ahol a cpu szinteket is lehet állítani, nem a recovery, ahol backup&restore van) ->tools -> File system tools -> Format DATA and CACHE to ext3. Itt befog fagyni a telefon, vársz egy picit, és vissza fog dobni a bootmenübe. Onnan recovery, custom recovery, és WIPE-ok nélkül!!!! install zip from sd, vagy backup&restore. Ha nyomsz datawipe-ot, akkor visszafogja formázni ext4-re." -
Kbali
nagyúr
válasz mihione #1064 üzenetére
Baseband rendesen be van állítva, ill. a mobil hálózatok beállításainál mindent megadtál (preferált hálózat, APN, stb...?) - csak azért, mert nálam is előferdültek mostanában hálózati érdekességek és benéztem ide, semmi nem volt default beállítva (persze valamit csak használt a telefon alapból), mert a romcseréknél ezekbe a beállításokba be sem néztem. Igaz én WIUI-t használok.
-
evitiguF
senior tag
Van új euroskank!
-
bruti01
őstag
hali. van arra mód hogy win 8 alol is menjenek a flash-elős cuccok?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
mm89
őstag
válasz FearTomi #1061 üzenetére
Felraktam a CM9-et meg ezt a system info cuccot, hogy megnézzem h az is átkonvertálja -e a partíciókat. Nem nagyon találok benne ilyet.
Ha bemegyek a bootmenübe, akkor ott van olyan h ext3-->ext4, meg olyan is h ext4-->ext3 szóval ebből sem tudom kiszámolni Jah és belakva a rendszert a beállításokban 200mega szabad ramot mutogat, de közben még az asztal görgetés is szaggat (két widget, kb 10 ikon), viszont az advanced task killer 40-50 mega körül mutogat, és őt igazolja a fentebb említett system info app is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
kat10
tag
tudna valaki segíteni abban hogyan tudom kirakni a gps és a térkép ikont a miui 2.4.20-ban?
vagy valami más launcher kell hozzá?
előre is kösziGo Pats
-
somi52
őstag
veszel egy kocsit és leszeded róla az emblémát meg ledugózod a zárat, attól még nem leszel autóépítő, ugye somi?... sohasem írtam hogy az vagyok mindig odaírtam hogy ezek kínai romok tehát nem én csináltam.. azért raktam fel őket ne csak cm7-10 és miui legyen a választék kb 3000 letöltés után úgy érzem jót mokoltam
most éppen a miuiV4 mokolom mert kitörölték a magyar menü 70%át egy kis kocsi felújítás de már csak magamnak egy kép hozzá hogy mi van a csomagtartóbanSony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kat10
tag
válasz StefanBraun #1077 üzenetére
mint alkalmazás vagy parancs ikonra gondolok hogy ne a menübe menjek bele mert ennél a verziónál nincs menü
Go Pats
-
Z0C!
őstag
zöldre gondolom nem jó..vagy igen?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
duduati
aktív tag
Van egy kis problémám.
CM10 után felakartam akartam tenni a CM9-et, amit itt nemrég linkeltetek.
Wipe megvolt, felraktam, felment a google apps is, de amikor bebootol, kiírja hogy ENCRYPTION UNSUCCESSFUL és alatta hogy Reset phone, de azzal nem indul újra.Valaki segítene mit tegyek?
-
tzl
senior tag
válasz szabof1 #1038 üzenetére
Önmagában az, hogy ferde a medence alja, nem zavar :-) elfér itt mindenki. Az zavar, hogy mostanra nem maradt úszóvíz :-D vicc, hogy arról szól a topic, hogy két romtúró üti egymást, hogy melyikük főz. Egy zipet kicsomagolni, néhány fájlt lecserélni, meg szöveges állományokban néhány értéket átírni nem romfőzés. Összehozni két külön rendszert, kiküszöbölni az illesztésből adódó hibákat, na az főzés. Wajk csinál ilyet. Beletúrni a system mappába, az mélyvíz, build.propot szerkeszteni az mélyvíz, procit állítani minden értékkel, threshold stb. Az mélyvíz. Leírni, hogy vsel3-nak 54 a tuti, az lábmosó se. Én pl 60 felett tekerem, mert így nem indul újra. És nem csodálkozom rajta, mert pontosan tudom, hogy nincs két egyforma proci. Olyanok vannak, amik tűréshatáron belül térnek el egymástól.
-
-
tzl
senior tag
-
tzl
senior tag
válasz FearTomi #1092 üzenetére
Ext3 - ext4, nem kell vele foglalkozni, cmx-ről vissza cm7-re, bármelyik aroma installeres rom felrak, aromaban full wipe (factory reset), aztán ahogy az végzett a telepítéssel, mehet a restore a mentett romról.
Így nem kell ellenőrizni, hogy most melyik ext éppen, rendben lesz a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest