Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
Cm10 után elég kellemes környezet a 2.2
főleg olyan alkalmazások mint pl a MySpace...vagy a 3G Mobile Hotspot...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
105kacsa
őstag
Ha lesz rá igény sima defy-re is elérhető lesz:http://logout.hu/bejegyzes/105kacsa/markspeedboost-defy/hsz_1-50.html
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Halo
senior tag
hajjajj...
keresgetés közben átkeveredtem ide - zte grand x in mélyvíz
ha ez mélyvíz...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
senior tag
válasz 105kacsa #1153 üzenetére
Már többször raktam fel tiszta telepítéssel, de sajna fc-zik már az elején google appsal még a camerája is.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #1156 üzenetére
Ez plusos defyre van!Amíg nem frissül a market playra addig fc-zni fog, utána nem.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
poller
tag
Sziasztok! Romolhatnékom támadt! Mit ajánlotok? CMX-el tisztába vagyok, legújabb W/Miuik kipróbálva. WR 1.7.1, és mokee is volt rajta jópárszor. Mit ajánlotok?
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
slecht
aktív tag
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
CM 9.1 -hez kell feltenni battery fixet?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mostmár igazán előhuzakodhatna valaki 4.1/4.2-re LBE-vel!
-
AzO
csendes tag
Sziasztok!
Szegény defy-mnek van most egy kis nyomora.
Egy nem szokványos bootloop-ba került (szokványosnak azt nevezem, amikor nem jut túl a motorola képernyőn). Bekapcsolás után eljut egészen a pin-kód megadásig, de ahogy próbálja betölteni a programokat a háttérben, szépen meghal (hibaüzenetek jelzik, hogy a motorola widget-ek meg a poweramp nem tud menni, és az egyetlen lehetőség a force close).
Mivel egy "Low on space" ikon is megjelenik a címsávban, így természetesen úgy gondolom, hogy ez a baj.
Nyomtam már egy wipe cache-t (asszem 2ndInit-tel, de már nagyon rég nem buheráltam a telefont, így csak rémlenek az elnevezések), de ez sem segített.
Ha lehet, a wipe data-t elkerülném.Az a kérdésem, hogy lehet-e valahogy irányítottan törölni a belső memóriából azzal a megkötéssel, hogy nem jutok el egy file manager-ig vagy egy titanium backup-ig, mert újraindul a telefon. Tehát mondjuk PC-ről irányítva, vagy bootmenu-ből.
Ha szerintetek nem ez a baja, és láttatok már ilyet, akkor bármilyen tanácsot/megoldási javaslatot szívesen veszek.
Nagyon furcsa érzés, hogy csak este tudom elolvasni a válaszokat.
Előre is köszi!
-
105kacsa
őstag
A MarkSpeedBoost hibajavítása elkészült. Bug- a market áruház play-ra frissítésig fc-zet valamit ébresztő és stopperóra hozzáadva.A link hamarosan elérhető lesz, 20121128-MarkSpeedBoost1.1-Defy+ .Készül a sima defy változat is!
-
iván73.hu
tag
Kösöznjük: 105kacsa (#1172)
Várom a Defy változatot.Egy barátom telefonjára (Defy+-ra) kéne egy stabil, gyors ROM.
Mit ajánlotok?
(Defy-n euroskank nekem nagyon bevált)OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
iván73.hu
tag
Igen, igazad van, csak mivel Defy és Defy között is van különbség (ami az egyiket ok a másikon nem), ezért kérdeztem. Defy+-ról nincs semmilyen gyakorlati tapasztalatom (GPS/WIFI/kamera/rádió). Kíváncsi vagyok melyik a leg probléma mentesebb. És tisztában vagyok vele, hogy a puding próbája az evés.
De mivel nem az én telefonomról van szó, ezért nem mindegy, hogy mit és hogyan teszek fel, nem tudom naponta cserélni a ROM-okat.OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
vornia
senior tag
M10-20121128-NIGHTLY-mb526.zip
Tölti éppen fel Quarx
-
105kacsa
őstag
válasz iván73.hu #1174 üzenetére
20121128-MarkSpeedBoost.1.1-defy Letöltési link:http://filefeltolto.hu/letoltes/765e370b9acafeb8/20121128-markspeedboost.1.1-defy.zip (ez piros lencsés defyre készült) csak!! zöld lencsés defy-hez kell külön kernel amit szintén fel kell rakni:http://filefeltolto.hu/letoltes/e8a2ae544e7a5e91/cm7_kernel-signed.zip Blogomban az info:http://logout.hu/bejegyzes/105kacsa/markspeedboost-defy/hsz_1-50.html
-
mm89
őstag
válasz iván73.hu #1177 üzenetére
Tegyél neki WhiteRabbitet. Vagy végülis mindegy mit, de ha nem akarod folyton csinálgatni neki, vagy ő magának, akkor gb alapú romot tegyél, ne ics vagy jb-t.
Én most WR1.7.1-re tettem euroskankot data wipe nélkül. Kíváncsi vagyok változik-e valami. Nekem csak akksi problémáim vannak, esések és sokallom a fogyasztást is. Ha nem lesz jobb, akkor megy vissza a mentés, mert amúgy nagyon tetszik a WR.
Battery monitor widget -tel nézegetem. 10 percenként nézi a fogyasztást és szerintem sok az, hogy alvó módban 50-60 mA-t fogyaszt. Hosszabb időintervallumot nézve átlagban 3,5 % / óra.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
105kacsa
őstag
Blog telepítési infóval frissítve:http://logout.hu/blog/105kacsa/index.html
-
Halo
senior tag
válasz hodostamas #1184 üzenetére
ua
nem hiszem hogy változtatott volna mást - legalábbis changelog szerint nem nyúlt igazán mélyrekikapcsoltam a GA-t, meguntam, hogy lelassult tőle a teló - annyit meg nem dobott ez a "parasztvakítás" fícsör
200 körüli szabad ramom van, 2 max háttérfolyamattal, programok bezárásával - ha kell.
így sokkal pattogósabb - jobb. hamarabb nyílnak az appok, nincs 4-8 másodperces állásidő.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
StefanBraun
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #1188 üzenetére
Mi a rossebb? random újraindul a teló...
-
-
tamasw
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos a minap egy számomra ismeretlen problémával találkoztam, ezért hozzátok fordulok.
Először is a telefonról: mb525(soc), alap szoftver(JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbf), ezen CM10-20121118-NIGHTLY-mb526.zipA probléma a következő:
Telefonálni szerettem volna, de ahogy kioldottam a képernyőzárat, csak nagy feketeség fogadott.(a gombok nem világítottak, viszont a kijelző háttérvilágítása ment)
Gondoltam, majd egy akksi ki/be megoldja a problémámat, de sajnos nem így lett. Bekapcsolás után a led fehéren világít, a kijelző háttérvilágítása szintén megy, majd kis idő múlva újraindul, ezután az újraindulás után már van kék led is, de hiába nyomok hangerő le gombot, nem történik semmi. Ezt eljátszottam párszor, de semmi változás. Gondoltam, akkor megpróbálom a bootloader módot, hogy mit reagál. Semmit. Ugyan úgy feketén "világító" kijelző. Rádugtam gépre, és meglepődve tapasztaltam, hogy az rsd lite (5.7) felismerte. Boldogság, megy rá a fent említett gyári. A flashelés minden gond nélkül végigment, de újraindulás után sincs kép. Aztán szépen végigpróbálgattam szabof1 mester leírása (http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=207) alapján a különböző megoldásokat, de sajnos egyik sem vált be.
A töltés egyébként most csak usb-n keresztül megy egy kis darabig, aztán bekapcsol a kijelző, utána már nem is tölt. 220-ról nem megy.
Jelenleg itt tart a dolog.
Vélemény? Esetleg valami hardver probléma okozhatja?
Előre is köszönömtamasw
-
mm89
őstag
válasz Moleman #1185 üzenetére
Már múltkoriban írtam egy hosszabb fogalmazást, bár abban procibeállítások nem voltak, mert nem piszkáltam őket.
A lényeg:
Eddig bármilyen romot próbáltam, ugyanez volt az eredmény: kb 20-24 óra üzemidő (ha szinte hozzá sem nyúltam). Wifi akkor megy ha be van kapcsolva a kijelző, amúgy 2g mobilneten szinkronizál. Telenoros vagyok, Térerő mindig fullon van. A procim most:
300/24
600/36
1000/54
Ezeket két napja tesztelem, alig javult..
Van akku esésem 36-37-ről 19-re, ami szintén elég rosszul esik, de aztán ad még egy pofont amikor 9-ről 4-re ugrik.
Mindkét öcsémnek Defyje van, az egyiknek még tavaly raktam fel az akkori wiui-t (októberit azt hiszem), azóta is azt használja, másfél napokat elmegy neki, a másik több romot próbált már (persze mindig én raktam fel neki), neki két napot simán elmegy, hacsak nem játszik a suliban egész délelőtt, most éppen CM7.2 van rajta.
ugyanezeket a romokat én is próbáltam már, de este muszáj töltenem, mert van, hogy reggel már nem ébreszt (nem egyszer jártam már így...)
Lassan kezdek belenyugodni, hogy este tölteni kell, csak szar, hogy a bulizni megyek és előtte nem tudom tölteni akkor este már nem számíthatok rá..
Múltkor nyomtam egy scrrenshotot, csak most nem találom. 3óra kijelzőhasználattal 10 óra üzemidőnél volt 11-15 % körül. Mindjárt megkeresem a képet is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Próbálj egy feltöltött akksit beletenni, vagy a te akksidat valahogy másik telóban feltölteni, ha van rá lehetőséged.
Akksi téma:
rosszul emlékeztem, 3% maradt.
kép1
kép2
De oké, itt legalább használtam. Játszottam, neteztem.
Ez viszont tuti nem normális:
Itt hozzá sem nyúltam, mégis hatalmas fogyasztásokat produkált:
kép3[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Dino69
aktív tag
A Cm9 is képes érdekes dolgokra
Pl: Beállítottam, hogy válaszkor, és bontáskor rezegjen. Néha nagy kegyesen sikerül ez a funkció, de többnyire elmarad. Aztán van még olyan hogy kb. 2 mp-ig nézem hogy ki hív, mert csak a számot mutatja, majd aztán vált át a névre Meg néha elfelejti a csengőhangot lejátszani, most meg az idő állt meg rajta reggel fél 10 nél
Qcm10-re tettem föl wipe-okkal, de lehet hogy alapról kellett volna indulni. Egyenlőre most megint nyomtam wipe-okat, data nélkül. Megnézem mit oszt most
Ha tovább szaraxik, pattan vissza 1.7.1 WR.....
-
Moleman
addikt
Ja igen, emlékszem. Ilyen beállításokkal tényleg jobban kéne teljesítenie.
A 2G szinkronizálás az azért többet eszik, mint a sima készenlét (amire a 0,6-0,7%-ot értettem), de a 3,5% szerintem még attól is sok. Az akkueséssel nem tudunk mit kezdeni, nekem is ugyanilyen, 37-39 körül esik egyet 17-19-re. -
Btel
tag
válasz StefanBraun #1189 üzenetére
Épp írtam a blogodba,felraktam az ICS-t és pár apró hiba ellenére jól megy,fc,nem volt eddig. De ha a linkelt cucc is ilyen akkor boldogság van.
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #1190 üzenetére
No, toltam az új recovery-ből egy wipe sorozatot, utána ext4-es lett minden. most jó. nagyon pöpec, gyors a rendszer
-
skidrowkill
aktív tag
válasz hodostamas #1199 üzenetére
a CM10 feltétele az ext4? o.O
nekem működik ex3-mal isiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs