Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
-
garaboncias2
csendes tag
nem tudjátok hogy a QCMX "built-in call rec" funkcióját hol lehet elérni? sehol nem találom. pedig a 23.12-es van fent.
-
mm89
őstag
válasz garaboncias2 #2502 üzenetére
szerintem élő hívás közben tudsz nyomni egy felvétel gombot. csak tipp
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
zjani007
csendes tag
Quarx nem pihen
30.12 Restore .60 kernel, some fixes in android which can cause ringing problems.
-
wPityuka
tag
Azt hiszem rájöttem a qcmx miért fogyaszt rengeteget! Ha a minimál gapps van fent, akkor a nyugalmi fogyasztása kb 2,1%, Ha egy másik gappsot rakok fel hozzá, mondjuk a 2012.10.11 et akkor kis idő mulva vissza megy 0,4% ra! Tehát szerintem nem a rom, hanem a gapps a hibás!
[ Szerkesztve ]
Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
Rysy
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a rom melyik könyvtárában van a háttérkép fájl?
-
tibibi
őstag
válasz garaboncias2 #2502 üzenetére
érthetően írom telefon ikon megnyom alatta a "sokkiskocka" megnyom beállitások call recording kipipálod.Aztán passz
-
-
zjani007
csendes tag
-
csicsaaa
tag
Volt már valakinél a WajkIUI 2.10.27-nél hogy a GPS be van kapcsolva és valami folyamatosan pörgeti, mert látszik az értesítési sávban hogy villog.De nem ez a fő gond!!! Aztán egy idő után, nem tudom biztosan hogy ez véget, de a mobilhállózatot úgy eldobja hogy sima hotboottal nem jön helyre csak a normállal. Próbáltam előtte ki-be kapcsolni a repülő üzemmódot de semmi reakció!
Van valakinek hasonló tapasztalata?[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
7heaven
csendes tag
Sziasztok!
A defy+ telefonomon ez a gyári rom van fent:
Blur_Version.45.0.2310.MB526.AsiaRetail.en.03Jelenleg az a célom, hogy a CM7.2 telepítsem.
Szükséges a Blur_Version.45.0.2310.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU rom felrakása,
ha az alábbi módon ismertetett rootolást el akarom végezni:
rootolás leírás
?Úgy gondolom jobb, ha felrakom a NonEFIGSRetail.en.EU romot és utána rootolom.
Ilyen rom csere okozhat valamilyen problémát a telefonon?
Illetve ha később vissza akarom állítani a AsiaRetail.en.03 romot az is menni fog?Válaszokat előre is köszönöm.
-
szabof1
őstag
válasz 7heaven #2525 üzenetére
Neked BL7-es gyári romod van, de nem az itthon gyakori CEE változat. Ezért mindent csinálj végig (az 1. lépéssorozatot is) a linkelt BL7-es (2.3.6-os) Defy+ rom rootolásból.
Miért van neked "Asia" rom fent? Így vetted? Ha nagyon fontos, később bármikor visszarakhatod azt is. De a rootolásnál, mindig a rootolt romnak megfelelő gyári rom (jelen esetben a 2.3.6-os CEE /Central Europe/) kell alapnak. -
7heaven
csendes tag
válasz szabof1 #2526 üzenetére
Köszi!
Igen így vettem.
A visszarakást csak azért kérdeztem mert, ha "gyári" állapotra lenne szükségem
(vmilyen probléma miatt garanciás időszakban) , akkor az Asia romot raknám fel
(bár lehet fel se tűnne, hogy nem az, hanem a CEE van rajta)A battery is furcsán működött, kb a 5. töltésre sikerült 100%-ra töltenie
de előtte mindig csak 80%-ig ment.
Biztos érzi, hogy rootolás lesz -
w.miki
veterán
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Pár napja felraktam a kacsa féle romot, de amikor kábellel összedugom a laptoppal, hogy töltsek rá zenét, mindig újraindul lehet vele valamit csinálni?
Ráadásul nem is hallgatok rajta sokszor zenét, márpedig ha jó értem ez a rom főleg zenehallgatásra lett kitalálva, és egy kicsit lassúnak is érzem..
Ha cm10 120924 volt előtte, arra raktam kacsa romját, de ki szeretném próbálni modjuk valamelyik wuit, vagy stefanbraun féle romot, akkor simán data reset, install from sd card, wipe cache és wipe dalvik cache?
ugye?Melyiket ajáljátok, ha fontos a stabilitás, a gps és az akkuidő, de azért szép is legyen? És a legkönnyebben fel tudom rakni?
-
őstag
Mokee OS alatt tapasztalt valaki olyat hogy boot képernyő megy, de nem bootol be a telefon? Pár napja van fenn, kifogástalanul ment, nagyon tetszett, gyors volt meg minden, viszont most csináltam először olyat hogy éjjel töltőre raktam a telefont, most reggel meg nem bootol. Akksi ki, akksi be volt már, azóta is csak a boot képernyőt nézegetem
-
-
szabof1
őstag
-
szabof1
őstag
A válasz az említett CM9-CM10 leírásomban van: "CM9 (GB) kernel"
[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
válasz szabof1 #2540 üzenetére
Kedves szabof1!
Nekem most 2.10.27-es Froyo kerneles Wiui van fent, én mióta wiuit használok mindig csak frissítem az újabb verziókra. (nem csinálok data wipe-ot). Megoldható lenne, az hogy ne kelljen újratelepítem a telefont, de GB kerneles WIUI-t frissítsek rá? ahogy írtad: kernel, gb alapú rom, battery fix.
Xiaomi Fan
-
zjani007
csendes tag
válasz KaiotEch #2534 üzenetére
Még nem teszteltem ki,
de :(#2508) wPityuka
2012-12-30 14:56:11
"Azt hiszem rájöttem a qcmx miért fogyaszt rengeteget! Ha a minimál gapps van fent, akkor a nyugalmi fogyasztása kb 2,1%, Ha egy másik gappsot rakok fel hozzá, mondjuk a 2012.10.11 et akkor kis idő mulva vissza megy 0,4% ra! Tehát szerintem nem a rom, hanem a gapps a hibás!"
"Kétszer kipróbáltam! Úgyis keveset evett ha nem volt fenn gapps."Aláírása alapján neki ez van fent: CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A cm10 120924-nightira simán fel tudom tenni a Mokee OS Pro editiont? (most még a kacsa féle rom van fennt, remélem a leírás alapján vissza tudom rakni a cm10-et)
-
Csendeske
aktív tag
CM 10 alatt hogy van beállítva a "Baseband" ?
Nekem eléggé hullámzó a jel erősség! -
szabof1
őstag
A CM7-hez is jó a leírásban szereplő JB_Battery_Fix_For_1500mAh_Battery.zip.
Szerintem a gyári romot akkor érdemes visszarakni, ha szervizbe akarod vinni vagy tesztelni akarod, hogy egy esetleges hiba megmarad-e a gyári romon is (mert ha igen, akkor esélyes, hogy HW hiba, egyénként meg valószínűbb, hogy SW hiba). A gyári rom felrakásához segítséget itt találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs