Hirdetés
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
Ajánlom szíves figyelmetekbe a DeepSleep Battery Saver Pro nevű programot.
Jómagam kb. két hete használom, s el kellett hinnem, amit ír a készítő: 30-40 %-os (!) a takarékossága.
A lényeg: amikor kialszik a képernyő (screen off), akkor 15 mp. múltán az összes háttérben futó applikációt is elaltatja (kivéve persze pl. az Android-rendszert + a telefont, valamint azokat az appokat, melyeket az ún, whitelist-re teszel, azaz külön engedélyt adsz, plusz, ha engedélyezed, akkor adott számú appot azokból, melyeket a screen off előtt elindítasz.
Lényeges: beállítható, hogy milyen időközönként ébredjen fel magától és mennyi időre (pl. óránként egy percre vagy félóránként 3percre stb...). Ilyenkor a wifi vagy a 3G bekapcsol, letölt, szinkronizál stb.De itt egy vázlat a működésről: ([link]
Van ingyenes verzió is, de abban csak előre definiált beállításokat találsz, a Pro-ban szabad a vásár!!
Még annyit: 0,1-0,3 %/óra a fogyasztása, amikor alszik (repülőmód nélkül!) - ha jól beállítottad![ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
polcsa
aktív tag
Slecht kollégának írom, hogy az új akksim megadta magát. Nem csak lefelé menet jelez fals értéket, hanem töltéskor is. 100%-ra töltés után 85-nél lemerül. Nem lehet visszakapcsolni, amig rá nem töltök, de akkor meg már csak 20-at ír.
Visszavittem T-ahez. -
iván73.hu
tag
válasz -Zola0808- #3205 üzenetére
Nálam pár napja 01.10 megy. Nagy különbséget nem érzek 12.31-hez képest, GPS, WIFI, 2G/3G, hívás fogadás/kezdeményezés, ébresztő funkció, fénykép/videó, zene/videó, ... teljesen ok. Nyugalmi állapotban <1%-ot fogyaszt. FC nem volt.
Kisebb akadások előfordulnak, de nincs belassulás mint a régebbi (kezdeti) verzióknál.
Én teljesen meg vagyok vele elégedve, a sebessége is elfogadható. Szerintem mindennapi használatra teljesen alkalmas.Most sajnos nincs időm újabb ROM-ok tesztelésére, de már nagyon szeretném kipróbálni az új StefanBraun féle ROM-okat. :-)
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
mihione
őstag
Eljött az ideje nálam is a váltásnak márkahűen egy atrix 2 vette át a defy+ helyét nagyon elégedett vagyok vele baromi jó kis telefon akárcsak a defy a saját kategóriájában!
A készülék továbbra is családban marad éppen ezért drága jó anyámnak egy megbízható mindennapi használatra alkalmas romot akarok felrakni ezért a választásom a ráadás könnyű kezelés miatt wiuira esett.
Csupán csak annyi kérdésem volna hogy merre találok gyári kernelt alá a mostani QCMX helyett?Nem akarom az egészet 0-ról újrahúzni :$Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz tarnagy #3203 üzenetére
Köszi kipróbáltam azóta és tényleg jó,de az atrixon alapban a gyári lejátszóval plusz a gyári EQ-val extreme basson és surround offon brutálisan szól a sennheiser,kár h a defyben ilyet nem tapasztaltam soha,de most legalább még jobban virul a fejem
Ha valaki még váltani akar akkor mindeképp ajánlom ezt a készüléket,full HD videfelvételkor touch focus is van és mindez baromi szép minőségbenLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
iván73.hu
tag
válasz bibliator #3208 üzenetére
300/24
600/42
800/52
1000/58(Sajnos van két nagyobb akku esésem, amit úgy tűnik már nem lehet orvosolni. Hiába minden ROM telepítést 100%-ról indítottam és utána néhány full merítés/töltési ciklus, trükközés ide trükközés oda valószínű előbb-utóbb egy új akksi lesz a vége.)
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
Sutee89
aktív tag
válasz -Zola0808- #3205 üzenetére
A pds.img valamiféle backup fájlja a /pds partíciónak, de ahogy olvasgattam, a rendszer nem használja a működéshez, szóval szerintem nem kell módosítgatni. Bevallom őszintén én meg sem tudtam nyitni rendesen, módosítani a tartalmát meg pláne...
(#3207) mihione: Nekem is nagyon tetszik az Atrix 2, egy kicsit magasabb árszegmensben pedig a Razr Maxx. Gratu hozzá! Ezekben a Motorolakban van valami plusz, ami úgy megfogja az embert. Nálam a Defy-nél is így volt, megláttam a plakátot és elfogott a birtoklási vágy
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz mihione #3210 üzenetére
Na bakker, megnéztem ezt az atrix 2-t és azon gondolkozok, hogy köv. hónapban veszek egyet
Xperia acro S-t akartam venni, de ez majdnem fele annyiba kerül... Nem mindegy..
Te honnan vetted? Privátban írhatnál róla pár sort nekemELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
peter077
aktív tag
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
Beri
addikt
Nem tudom, hová írjak ezzel, de gondoltam, itt lesz a legjobb helye.
Defy+ rootolása egyszerűen lehetetlen a leírások alapján.
- SOC elakad waiting for device-nál.
- DooMLoRD's Easy Rooting Toolkit simán futtatva failed to copy 'files\Superuser.apk' to '/system/app/./Superuser.apk': Read-only-val áll le
- ugyanez rendszergazdaként cannot find the path specifiedVírusirtó eleve nincs is fenn, még a windows defendert is kikapcsoltam. Áldozzak fel egy szűzlányt teliholdkor?
eladó Aromamizer RDTA V1
-
peter077
aktív tag
Új rom, a fenti linken van bővebb infó + screenshotok, szerintem nagyon jól néz ki, sajnos én még nem tudom kipróbálni, Defy+-ra még nincs (elvileg lesz).
#3216 evitiguF: írj légyszíves beszámolót róla, nagyon kíváncsi vagyok.Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
StefanBraun
aktív tag
Kipróbáltam : CyanMobile eXperience .
Saját vélemény : Telepítés: Installálás után bootnál nálam elakadt de egy wipe cache törlés után elindult hibátlanul.A bootoláskor a zene az nálam nem bejövős de ízlés dolga meg annyira nem is lényeges.Első ránézésre elég fura mert teljesen más ugye a felülete a romnak.Elég olyan kesze kusza hatást kelt olyan túlzsúfolt.De gondolom ez azért van van mert megszoktuk a CM7 egyszerü felületét.Alapból ugye van szoftveres gombsor alul.Amit időközben rájöttem hogy kell kikapcsolni mert szerintem felesleges (és nem valami szép).Elkezdtem nézni a menüt.Hát elég jól beállítható minden.Felül vannak a az adott rész beállításának gombjai és scrollozható jobbra balra.Több beállítást finomhangolási lehetőséget kapunk mint a sima CM7 ben az biztos!Mikor billenytűzáron van a készülék már kapunk értesítést érkező üzenetünkről illetve nemfogadott hívásokról.Másik fontos rész a status bar redőny.Az is megújult.Ami fura hogy vékonyabb mint a képernyő lenyitáskor.Van rajta idő,beállítások gomb,ram infó,dátum.Így hirtelen ennyi.Ha valaki esetleg kiváncsi valami konkrét dologra szóljon és megnézem.Sebességre elég jónak néz ki most fogom tüzetesebben átnézni.
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
válasz StefanBraun #3223 üzenetére
Magyarul tud a rom?
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
Nando36
tag
Már csak Defy+ ra kellene portolni
-
Firerocky
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam flashelni a gyári romot, minden rendben ment,kiírta hogy Finished,aztán a telefon kikapcsolt. Lehúztam az USB-ről,azóta nem tudom bekapcsolni,nyomom a bekapcsoló gombot de semmi nem történik. Akksit kivettem,vártam vele egy percet,de a probléma továbbra is fennáll.
USB-kábelre kötve a fehér led világít és az RSD Lite azt írja ki hogy Connected. Hálózati töltőre dugva semmi nem történik.Szerk.: Ha csak simán rádugom az USB-re nem történik semmi. Be kell kapcsolni a telefont hogy világítson,viszont csak annyit érek el vele hogy világít a led,a kijelző sötét.
A memóriakártyát is kivettem flashelés előtt.Üdv. Dávid
-
Firerocky
csendes tag
Még annyi hogy a JRDNEM_U3_2.34.1_DEBLUR_P3_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA02B.0R_USAJORDANRTCEE_P029_A019_HWp3_Service1FF.sbf.gz flasheltem
-
Sutee89
aktív tag
válasz Firerocky #3227 üzenetére
Defy vagy Defy+? Gyári ROM alatt mit értesz? Mi volt előtte a telón? A gyári 2.2 Froyo-s telókon leggyakrabban a 3.4.2_179-002_CEE szokott lenni. Amit te flasheltél egy elég régi verzió. Volt flash előtt gyári recoveryben wipe data és wipe cache? Szerintem kezd elölről ez alapján a leírás alapján!
-
bibliator
aktív tag
Köszi, hogy megnézed/ted!
Egyébként milyen kernel fut alatta, hogy 2.3.8-at mondanak? Ez mit takar?
Nekem személy szerint olyan rom tetszene, ahol a betűszínt lehet állítani a statusbarban (tetszik a fekete háttér fehér betűvel ), a statusbar Miuis két oldalast tud fekete alappal, de egyébként CM vonal. Ja és a fényerő állítás az a statusbaron ujjhúzogatással lehet Ez milyen?
Töltéskor a ledfényt ki lehet kapcsolni?
Profil van benne?
A hang beállításnál vannak csendes órák üzemmód állítás benne?
Fogyasztása milyen alvó módban?Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
buksa93
csendes tag
válasz bibliator #3230 üzenetére
Szerintem egy rakat f*s, már ott felidegelt hogy bekapcsolásnál adja azt a hülye hangot, aztán a összevissza van kezdetben minden rajta, nekem fagyott a file mananger is, mire megtaláltam hogy hogy kell kikapcsolni benne a hálózatot leszedte a kártyám is, rossz a menü elrendezése, nekem nem jött be
-
evitiguF
senior tag
ITT elérhető pár kép a CyanMobile romról, csak úgy lőttem párat, ha valaki kíváncsi valamire, írja le, aztán vagy Stefanbraun, vagy én megkeresem, válaszolok, teszek fel képet, stb...
első kóstolásra... eléggé más, mint amit ezidáig megszoktam. A telepítéssel nem volt gond, hibába nem futottam, igaz 2.2CEE-re tettem fel. A bootolásnál meglepett, muzsikaáradat hallható, egyszer jó, de többször nem szeretném hallani... Gyorsnak tűnik, de még szokni kell, ahogy Stefanbraun is írta, egy csokor új beállítási lehetőséget kapunk. Ezek részletes listázása szerintem hosszadalmas lenne, ha valakit érdekel, úgyis ki fogja majd próbálni. Fél órás használat alatt pedig annyira még nem ismertem ki, hogy véleményt tudjak nyilvánítani róla. Egy alapnak szerintem mindenképp jó lesz ez a későbbiekben. -
105kacsa
őstag
válasz bibliator #3230 üzenetére
Ezt a rom-ot illetve régebbi verziót másik telefonon (Huawei) már próbáltam(akkor is elég kesze-kusza volt)Egy napig bírtam vele.Egyébként néztük Wajkal annak idején Defy-re de inkább hagytuk.Android 3.0 Honeycomb kimondottan táblagépekre fejlesztett verzió lett összehozva 2.3.7 verzióval ezért van benne az a rengeteg plusz opció beállítás. 2.3.8 -as Android Tabletekre lett kiadva, de aztán lett a 3.x széria ami igazán Tabletre lett optimalizálva.
[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
sharkybacsi
tag
válasz buksa93 #3231 üzenetére
Talán egy lefosozásnál többet megér annak a jónéhány embernek a munkája, akik elkészítették...
A rom egyébként talán a defy hardveréhez passzoló romok csúcsa lehet majd, egy custom kernel még sokat dobhatna rajta. Tartalmaz jb4.2-ből backportolt funkciókat is.
Egy bővebb lista a tulajdonságokról:
http://cyanmobile.github.com/ -
nagyúr
válasz pengemetal #3235 üzenetére
Ez 2.1-es?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mm89
őstag
Szia!
-lockscreenre lehet időjárás widgetet , egyedi parancsikonokat kirakni?
- ha felrakod az exdialert és kapsze egy nem fogadott hívást akkor csak az exdialer indításával eltűnteti a statusbarról a jelzést?
- lockscreenen van zseblámpa funkció?így hirtelen ennyi valószínűleg kpróbálom majd én is, csak most nem lesz rá időm majdnem két hétig
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
pengemetal
aktív tag
2.34 verzió számúak 2.1-ek
Defy romok"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
-
105kacsa
őstag
Akit érdekel MSB JB 2.1 frissítés [link]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
fuze
őstag
válasz bibliator #3199 üzenetére
Én azt használom szerintem jobb valamivel, kicsit gyorsabb talán.
Még annyi, hogy nekem néha behal a csengőhang és az ébresztés. Persze nem funkciójában, hanem a csengőhang szakadozik. Ezt csak akkor csinálja, ha már több napja nem indítottam újra. Persze emlékeim szerint ezt az előző is csinálta.
adms.hu | UI Designer
-
hobbitka_
tag
Sziasztok!
előszóba: barátnőmnek segítenék a defy-ével, így nem szántam időt a fórum átnyálazására, hanem egyből kérdeznék (tudom, nem szép )
Szóval: több mint egy éve feltoltam neki egy 2.3.x-et, azaz szépen root-olva van már a készülék, cwm recovery fent, stb.
Kérdés: van-e már lényegesen jobb, teljes mértékben jól működő újabb android verzió a telefonra (természetesen custom, hisz stock nem is lesz). (ICS/JB)
Ha igen, akkor ajánljatok egy teljesen kiforrottat, mert nem akarom lehaló romokkal terhelni a kapcsolatunkat
Telepítési leírás? (factory reset, update from zip/gapps?)Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest