Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kisbarack #21430 üzenetére

    Most ezt tényleg magyaráznom kell?

    Csak vegyük a legutóbbi hsz.-t, de a többi is ilyen:
    Amellett, hogy a szabatos fogalmazás hiánya és a jópofizós nyelvi formulák túlburjánzó használata (mókulgatás, rútolás, műkszik, móók, szal, goglifiók, Blőr, bektofroyo...) vegyítve a számos gépelési-stilisztikai hibával (wip, vakami, töbi, mindíg, bennevan...) igencsak megnehezítik a szöveg kikódolását, néha jellemző az írásaidra az úgynevezett korlátozott kódban való kifejezésmód és az ezzel együttjáró logikai bakugrások, amelyek végképp kínszenvedéssé teszik a "gondolatmenet" követését. Zagyvalékra két példa: 1. idézet: "...és a greenbread vagy mi a neve..." - itt gondolom nyilván a Gingerbread ROM greenlens patch nevű fájlról van szó. 2. idézet: "A Miui-ba bennevan a xiaomi vagy mi de oda képtelenség bejutni..." - itt én nem tudom miről van szó, ismerek Xiaomi mobiltelefont, amiben ott van a MIUI, mert a MIUI-hoz tervezték a készüléket, de nem tudom miféle xiaomi van a MIUI-ban (lehetséges, hogy ez az én hibám és van a MIUI-ban valami xiaomi, tehát egyúttal kérdezem is, hogy van-e xiaomi a MIUI-ban, miközben gyanakszom, hogy ez is inkább a te fogalmazási hibád, hiszen magad is jelzed, hogy nem tudod mit írsz).

    De tényleg nem kéne magyarázgatnom, ha akarod, érted hogy mi a baj, ha nem akarod nem érted. "Megen."

    És kétlem, hogy van okod belekötni az én hangvételembe. Én jótanácsot adtam, feltételezve, hogy a hangvételed és a módszered hasonlósága ellenére nem vagy azonos bizonyos, korábban szándékosan zavartkeltő troll(okk)al, aki(k) provokációinak ideig-óráig beugrottunk a segítő szándékunk miatt. Továbbra is feltételezem, hogy nem vagy azonos, és akkor én sem vagyok naív balek amiatt, hogy kommunikálok veled.
    Tudom, túlbeszéltem a dolgot, és inkább örülnöm kellene, hogy elült a tegnapi kisebb veszekedés, de ha már visszakérdeztél, hát válaszolok, mert úgy korrekt, és mert tényleg nehéz munka olvasni a hsz.-eidet.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák