Hirdetés
Aktív témák
-
bruti01
őstag
válasz Davebowman #20100 üzenetére
?? várj egy kicsit !!
reboot megvolt?
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
bruti01
őstag
válasz Davebowman #20102 üzenetére
na ugye!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #20092 üzenetére
Urakok... legkorabban csak vasarnapl este vagz hetfo reggel leszek barmire isy hasznalhatto, mert mar megy a ceges karacsonyi tudatmodosito esemeny es kisse mar log a widgetem... a cpu-m meg tud a kozepes clk-n porogni, de este szertinem deep sleep lesz.
... ez offtopic na...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
natë
nagyúr
válasz zsirfecske #20104 üzenetére
Rakd fel a dec 4 verziot.
-
xenossas
csendes tag
fude tömény kinézetevan ennek a wajkiui ics-nek )
-
forest601
tag
kimaradt pár nap a fórumból de vissza olvastam és láttam ezt a (telocation.db és társa) akku idő növelést ez CM7-ben is megvalósítható? vagy inkább 7.2-vel próbáljam?
jah és még a cpu setting (CM7 alatt) is érdekelne mert van amikor beszaggat a launcher :S
vagy esetleg készült mind erről egy help?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
Thief
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Olvasgatok vissza, de már nem igazodok el a hozzászólásokon... írtok itt smartass-t meg ondemand-ot, ami ügye proci mód, de milyen programban? Írtátok, hogy van 2 fájl, amit ha kiveszek a romból, javul az akksiidő és hogy wajknak ilyen az új romja. De ezt hol találom? Mert xda-n erről (az első oldalon) SEMMI nincs említve, csak hogy updated today reason- new version. De ezzel nem sokra megyek. Egy minimális tisztázást kérhetek valakitől? Megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz zsirfecske #20112 üzenetére
Na,kis szunet...
Davebowman, ezek szzerint akkor a db-t is torolni kell olyan rombol, ahova mar telepult a cucc ?
Vagy a rebuoot rakta rendbe?(de nehez irni...)
-
domerator
veterán
Na,kis szunet...
Davebowman, ezek szzerint akkor a db-t is torolni kell olyan rombol, ahova mar telepult a cucc ?
Vagy a rebuoot rakta rendbe?(de nehez irni...)
Valaki ttoroltesse a duplat pls.
zsirfecske, nem is neked akartam...
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
FM RADIO!
Valaki használja ezt? Vélemény? Megéri? Csak mert a merket aszondja: nem jó neki a defy..
https://market.android.com/details?id=com.motorola.fmradio&feature=search_result
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Thief
aktív tag
válasz Davebowman #20113 üzenetére
Értem, köszi, szóval ezt manuálisan simán megcsinálhatom. A procit mivel állítgatjátok?
-
Davebowman
senior tag
válasz domerator #20115 üzenetére
IGEN! Töröltem mint a huzat. Leírom ide.
1. Töröltem a telocation..apk-t a sístem/app-ból.
2. Reboot normál.
3. Működött minden, csak maxon pörgött a proci akármit csináltam.
4. töröltem a db-t is a system/etc ből.
5. Reboot normál.
6. TÖKKÉLETESSSSSSSEladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Davebowman
senior tag
-
zsirfecske
addikt
végül xda-n megtaláltam, http://defy.wdscript.fr/jordan-nightly/.
-
Thief
aktív tag
válasz Davebowman #20120 üzenetére
Bootloaderben kell állítgatni a procit? Akkor így már bootnál így áll fel, igaz?
-
jety91
őstag
Látom már meg lett
Én ma raktam vissza wajkiui után, viszont nekem nem engedte fel kapásból csak ebben a sorrendben egymás után:
- cm7-110911-1924-BOOTWIFI3-Jordan.zip
- cm72-111201.1712-NIGHTLY-Defy.zip
- cm72-111204.0310-NIGHTLY-Defy.zipHa kihagytam a 111201-et akkor nem bootolt be a telefon (gondolom van benne olyan dolog, ami kell neki)
[ Szerkesztve ]
-
miyu
tag
válasz Davebowman #20119 üzenetére
és mivel törölted?
-
chrisx1
tag
Na nálam az új Wajk-ban az ébresztő nem működik! Fc hegyek jönnek mindenre! Ha beállítom, ha bekapcsolom, bármire, és hiába van bekapcsolva látszólag, nem riaszt! Ez van, mehetek vissza valami másra....pedíg annyira tetszik!!!
-
chab7
addikt
válasz Davebowman #20116 üzenetére
Igen, használjuk. A CM-ben ez az FM app van beépítve
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
forest601
tag
http://kepfeltoltes.hu/111217/screenshot-1324134025981_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ez megfelelo?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
natë
nagyúr
Uccsó CM7 7.2 nightly akinek kell.
-
chrisx1
tag
válasz xenossas #20132 üzenetére
Nem hinném ,hogy van összefüggés.
Egyébként most nyomtam egy wipe-ot mindenre a biztonság kedvéért, hátha a hiba a fejemben van, és nem a készülékben, de a probléma még mindig adott. FC-zik így is!
Megnéztem az Xda fórumon a postokat.... nem vagyok egyedül, wajk is reagált már a problémára, gondolom lesz egy javított verzió. Néhány embernek a tárcsázóval is gondja van!
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Na most megy fel a legújabb wajk. Meg beállítgattam bootloaderben a cpu-t. Kíváncsi leszek. Viszont hogy a játékok miért nem mennek, az szomorú és rejtélyes dolog
-
xenossas
csendes tag
válasz CoolBoy323 #20137 üzenetére
van? és merre?
-
SlausK
tag
Jó napot!
Összeszedtem mindent a CM7/CM9 multiboothoz, kivéve a megfelelő CM9 zipet. Zöld SOC kamerás vagyok. Honnan töltsem le a zipet, illetve valaki tudna nekem adni egy jó leírást? Ugye bármikor visszatérhetek fullsbf-el CEE-re?
CM7-es részét értem csak CM9-et nem próbáltam még soha és a legfrissebbet szeretném feltenni másodlagos rendszernek. A multibootot meg megoldom.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
roypapa
tag
Wajk javította az ébresztőt!
1.12.16 [link]
S III
-
-
Thief
aktív tag
Lehet, hogy ez hülye kérdés, de mi a különbség az ICS és a stock verzió között?
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest