Hirdetés
Aktív témák
-
miyu
tag
válasz EVOkaa #19849 üzenetére
hát én már az új ms2gingert várom
amúgy is szar az akkuidőm az átlaghoz képest mindenféle rommal, de ezidáig az bírta korrektül- csak egyéb bajom volt velemindamellett megvan a legalább 3 féle alaplap elméletem is azoknak akik defy és defy közötti viselkedésbeni eltéréseket vettek észre (fentebb kolega a feleségével azonos defy-s sztorijára utalva)
-
domerator
veterán
válasz tarnagy #19845 üzenetére
Eddig így nézett ki a batterystat az összes miui romon, amit feltettem:
most így néz ki nálam a batterystat:
Ki hogy van vele, nekem szignifikáns a különbség.
(a második képen jelöltem, hogy amint kikapcsoltam egy pár percre a zenét és letettem a telót, az alarm manager is elaludt.)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
mm89
őstag
sziasztok!
van arra megoldás, hogy a wiui, miui beépített üzenetkezelője úgy írjon smst, hogy 160 karakterem kegyen? (handcentet használoj, az jól működik, csak a lockscreen sms értesítésével nincs jóban)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz domerator #19853 üzenetére
szia, én már többször is posztoltam az akksis képeimet, de azóta sem értem, hogy miért nem képes a telóm aludni... nálam több app is ébren van folyamatosan.(launcher, tárcsázó) ha ezeket auto killre teszem akkor lassan fogadja a hívásokat)
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
tarnagy
aktív tag
válasz domerator #19853 üzenetére
Erről beszélek: nálam az Awake (Ébren) folyamatosa és egybefüggően kék MINDIG, ha repülőmódban van, ha akármiben. Nem néztem, látható-e: a Launchered ébren van mindig? Meg a térkép. Mert ezek nálam folyton leskelődnek és zabálnak.
Egyébként én is kivettem azt a Telocation-t, úgyhogy most lesem, mi történik. Főképp majd az éjszakai fogyasztásra ill. ébrenlétekre leszek kíváncsi.[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
sec0nd
tag
Ehhez mi szóltok?
-
sesshou
senior tag
Keresgèltem neten de nem talaltam leirást arra hogy hogyan kell miui-t telepiteni. Csak simán wipw data aztan flash from sd? Nincs valakinek véletlenül egy linkje?
-
AizawaKouta
tag
Azért van értelme a középső cpu értéknek is! Logikai játékoknak elég.[kép]
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Mutatok még valamit....
-
bruti01
őstag
válasz AizawaKouta #19861 üzenetére
na ezt hogy csináltad?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
EVOkaa
tag
Erre mit mondtok?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
RAiN91
őstag
Ha fent van egy custom ROM, pl. MIUI, arra felrakhatok egy másik ROM-ot (pl. ms2ginger)-t CW alól? Vagy teljesen vissza kell menni a gyári 2.2-re?
-
tzl
senior tag
No most lehet, hogy nagyon hülyén gondolom, de szerintem az alarm manager azért van ennyit ébren, mert időjárást frissít folyamatosan. Ha ráböksz az órára, akkor bejön ez a média dock felület, ahonnan eléred az ébresztést, galériát, zenét. Plusz kijelzi az időjárást, ha épp olyanja van. Ehhez viszont frissitenie kell.
-
domerator
veterán
válasz bruti01 #19871 üzenetére
Na itt vagyok...
Kéremszépen... az égvilágon semmi különöset nem csináltam, csak sorrendben ezeket:
domiuiDSJ_1_11_25-ből kivettem a Telocation Providert
telefonon full wipe/data/factory reset
feltelepítettem a romot
gyorsan feltettem a zömét a használt programoknak és végigfutottam a beállításokon
az előzőleg használt cpu settings értékeket beállítottam (ami többször is el lett mentve)... ezek még Lacopapi kísérleti smartass értékein alapulnak.
elkezdtem használni a romot.Ennyi. Ez volt ma délután
Ezután néztem meg a batterystats-ot és linkeltem be a képeket. Utána estefelé megnéztem a cpu spy-t és belinkeltem annak is az eredményét.
Most nekifogok variálni.
-
törölt tag
-
RAiN91
őstag
Egy kis segítség kellene. RSD-vel vissza akartam tenni a gyári froyo-t (SEA), felrakja, RSD kiírja, hogy újraindítja a telefont, elmegy 100%-ig, de még mindig az android felirat van a telefonon. 5-6 percet is vártam. Próbáltam újra az egészet, de ugyan ez. Utána megpróbáltam CEE-vel is, de ugyan ez a gond. Akksi kb. 40%-on lehet.
-
domerator
veterán
válasz Joke21 #19884 üzenetére
Ez nem progi, ezt te is elő tudod csalogatni ha a settingsben az akkumulátor beállításokba mész és ott be van kapcsolva az akkufigyelés, akkor az alatta levő sor az a részletes akkuhasználat. Akkor csinál vízszintes csíkokat a százalékokkal, hogy mi milyen arányban fogysztotta el az eddigi energiát. Ha a felső kis zöld vonalas grafikonra kattintasz, akkor jön elő ez a részletes statisztika.
Tudom, hogy nincs benne a froyoban, se a cm-ben, csak a miuiban... a legelsőnél még gondolkodtam is, hogy kiszedjem-e, mert nem láttam korábban, de mivel nem tudtam, hogy mi az, így azt hittem valami miui extra és otthagytam.
-
Joke21
aktív tag
válasz domerator #19885 üzenetére
Még sosem kattintottam a grafikonra, ezért nem találtam meg ezt a menüt (Egyébként nézegettem, sehol nem találtam ilyet hogy akkufigyelés ki be kapcsolása, sőt, semmit nem lehet állítani.)
Na mindegy, csak egy kicsit hasonlít a tiedre, meg nekem fele ennyi programot jelez ki (pedig használtam a telefont rendesen).
-
domerator
veterán
Jaja... de hát én se magamtól voltam ilyen okos... a témában első postomat úgy kezdtem, hogy több helyen olvastam... (de jó lenne, ha ilyen dolgokra magamtól tudnék rájönni...)
Mások is rácsaptak a témára...
Úgy tűnik Kínában valahogy másképp monitorozzák az usereket, mint a Carrier IQ. (nem hiszem, hogy ez miui adatgyűjtés)
-
RAiN91
őstag
Létezik olyan ROM, amin elindul a Sprinkle játék? MIUI / MS2gingeren nálam nem indul.
-
Thief
aktív tag
CM-ről és WajkIUI-ról vissza lehet állni 2.2.2-re?
-
-
domerator
veterán
... én azt úgy értelmeztem, hogy jóval rosszabb volt az akkuideje és így kitolódott 30 óra fölé..
(kizártnak tartom, hogy egy akár 12 órás akkuidő után 30 órával nőtt meg, csak a telocation miatt.)
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a telocation kivágása után még marad szemét a romban... nálam pl. anélkül, hogy a telocation egyáltalán települt volna, a system/etc mappában ott volt a telocation.db fájl... szóval lenne mit sikálni, ha értenék hozzá...
(#19899) tzl:
Root App Remover kilistázza a system appok között, de nem mer hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs