Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz Lacopapi #15689 üzenetére

    Lacopapi: egyébként mondasz valamit... a Picasa feltöltés miért nem törli a képet? Könnyen lehet, hogy fején találtad a szöget és a FB csinálja ezt valahogy. MIndegy, engem annyira nem zavar, ha meg használnom kell majd, akkor gyorsan csinálok belőle egy copyt másik mappába aztán viheti a FB a képet :DDD

    Más:

    Így nap végére beigazolódott, amit mindenki tud, hogy a 3G készenlét és használat jóval több energiát fogyaszt, mint a wifi. Most 32%-on állok, egész nap 3G-n volt a telefon, azzal neteztem és azon szinkronizált. Zene ma nem volt.
    Egyvalamit hozzá kell tegyek viszont: amíg a bootmenüben lógott a telefon (míg bepötyögtem a visítós gépírásommal a cpu settings menüjét), azután egy durva majdnem 20%-os esést produkált az akku... illetve ez van a grafikonban, szerintem a tetszhalott android felébredéskor nem tudott mit kezdeni az akkufesz értékével és ezért alábecsülte... enélkül 50% körül tudtam volna zárni a napot. Ami megnyugtató, hogy szinte bármit csinálhatok a telefonnal, estig ki fog szolgálni energiával.

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák