Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Integra #7101 üzenetére

    na lefutott :)

    Szal ahogy sejthető volt Haga jó igazolás volt, és ahogy sejthető volt Spies jól szerepel.
    Haga még nem Bayliss..valszeg nem is lesz az, de mindenképpen alkalmass arra hogy tovább vigye a Ducati-t a Bayliss sikerek útján.
    De ahogy Bayliss-nek sem volt minden évben egyszerű, úgy valszeg Haga-nak sem lesz az ebben az évben.
    Spies előtt le a kalappal, azért Phillip Island nagyon gyors, fékponton még beláthatatlan első kanyarja, nem egy egyszerű bemenetel, és ő tudott ott Haga-val egyenrangúan bemenni így első blikkre. Biaggi első futamát árnyékolta a korai hiba, a második az rendben volt...sajnos látszik hogy még nem tud támadni..sztem nehézkes a motor még féktávon, ezt láttam Nakano-nál is, ennél fogva a fontos pillanatban nem tudott előremenekülni, megették hátulról aztán leszaladt a pályáról. Mindenesetre jó előjel volt ez a futam az Aprilia számára...nem kell sok az elejéhez.
    Nagyon jó a mezőny, a Bmw-nek és a Kawasaki-nak kell dolgozni, a privátok a szezonba haladva valszeg megkapják a pár tizedes hátrányukat, de a gyáriak is ki fognak szolgálni minket.

    Némi morcosság azért volt bennem hogy amikor Fabrizio megette Biaggi-t akkor nem tudott felzárkózni tovább...de a futam ezen szakaszában tökéletesen érthető volt már,..sokkal jobban morcos vagyok, ha valaki töri a felzárkozáshoz szükséges tempót, nem pedig építi. Sokszor látni, hogy a második bolynak van esélye feljönni, de valaki nekiáll harcolni a futam felénél, és ezért aztán végképp leszakadnak. De Fabrizio tökéletesen csinálta, volt esélye megfogni a dobogót, és kivédekezni a végéig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák