Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Face8814 #3083 üzenetére

    hát Nicky eddig tényleg nem zavart vizeket, lehet hogy a csapat mondta nem tom.
    De ez olyan,..legalábbis az én szemszögemből nézve hogy ha nem történik semmi, én viszont láttam akkor szólok, nem azért mert hasznom származna belöle, hanem mert utána nem tudnék magammal elszámolni.
    főleg ha majd látok vkit ez miatt megbüntetni.
    Meg Nicky szempontjából ez fontos volt, mert azzal hogy Vale könyebben előz azzal időt spórol, míg neki versenykörülmények között kell előznie.
    ...és hogy ne legyenek félreértések, én is úgy gondolom hogy Vale' megérdemelné a VB-t, szimplán azért mert nyer mint gép, és maximálisan kihasználja a helyzetekben rejlő lehetőségeket.
    Ez a dolog ettől független.
    Megint megnéztem, és most sem lettem okosabb :D,
    az én véleményem szerint: sárga alatt volt az előzés, mondom ezt azért mert Checa elesett, majd visszaszállt a motorjára, de rögtön le is motorozott a pályáról, amikor a jól látható sárga zászlónál elfordultak Rossi-ék, akkor lehetett látni Checa motorját, és ő magát ahogy sétál.
    Tehát a sárga zászló az esett előtt is érvényben volt (hisz kb. 150méterrel ez előtt esett el).
    Ami miatt mégsem lett büntetés, hogy szvsz Rossi látta, és ezért az előzés után ügyelt arra hogy kiengedje külsőbb ívre a motorját és kicsit előreengedje Stoner motorját,...utána úgy is egy balos jön és ő belső pozicióban lesz.
    Mert volt a kanyarkombinációnak egy pontja ahol Stoner motorja előrébb volt,..ezt lehet venni visszaengedésnek, teljesen rendben van, viszont a szituból ő már kihozta magának a gesztenyét, Stoner nem tudott elé bejönni.
    Sztem ennyi a történet. szal az eset sztem megtörtént, de Rossi kihozta úgy hogy neki is jó legyen és a szabálynak is megfeleljen..legalább olyan mértékig hogy ne tartsák indokoltnak megbüntetni.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák