Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Petya25 #10976 üzenetére

    ...pedig egyre kevesebb köze van az elejéhez. Az mellett hogy óriási futam volt sztem, Rossi teljesítménye nagyon kevés...itt Brno-ban ennél több kellene...nagyon meglepett.
    Brno nem Marquez-nek kedvez, én azon voltam hogy el ne essen. Brno az olyan kanyarvadászoknak kedvez mint Lorenzo és a Yamaha...látszott is mennyivel nagyobb kanyarsebessége van Lorenzo-nak mint a két Honda-nak. ....és mégis két Honda megverte Lorenzo-t, meglepett.
    Látszott Lorenzo arcán amikor befutott, és levette a bukót, hogy ezt most nagyon kevésnek érzi...ez nem az a Lorenzo volt aki szélesen mosolygott, mert tudta hogy közel van az elejéhez, csak a sérülése hátráltatja.
    Én Lorenzo arcán most csak annyit láttam, hogy ez most kevés volt a Yamaha-tól, szinte megbántott volt az arca.
    ...amit meg is értek, nagyon gyors, és bevállal nagy kockázatokat, de a Honda jobb technikában...és ez még itt Brno-ban is eredményt hozott. ...lehet hogy a végén tizedet vesztett hogy még azért mindig sérült.
    De Marquez motorozása ezen a pályán szinte favágás volt Lorenzo stílusához képest, és még is megnyerte a futamot. ütötte-verte, törte Marquez az íveket, ami más pályán nem zavart volna, de Brno egy nagyon széles pálya, és itt 'elvileg' egy töretlen ritmusban végig kell 'folyni'....ahogy Lorenzo csinálta nagyon magas szinten.
    Biaggi sem véletlen volt Brno királya, mert nagyon szépen tudott motorozni.
    Rossi kicsit tudja mindkettőt, ....nagyon meglepett hogy ennyire keveset hozott ki ebből a futamból.

    Pedrosa meg kicsit bosszantott,...mert most vagy előzzön, vagy maradjon lesipuskás, és próbáljon spórolni a gumikkal, aztán a végén tapadáselőnybe kerülni...de ez a kidugom a motort, mutatom magam, ez hülyeségnek tűnt, olyan volt mintha azt szeretné láttatni hogy tudnék gyorsabb lenni, de mindig az utamba van ez itt...
    Rendesen paráztam, hogy kivágja Marquez-t minit anno Hayden-t.
    Sztem nagyon nagy futam volt, meg is nézem még egyszer :)

Új hozzászólás Aktív témák