Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    szasztok, fú pénteken megvettem ezt a csodát, azóta már van benne 25 órán, nem bírom letenni, vakond üzemmódban toltam egész hétvégén :)
    Nagyon durván összetett a játék és nem mond el fontos dolgokat, ez eléggé staggerelő élmény az elején. Már dereng valami, de sok mindenről még mindig nem tudom, hogy micsoda és hogyan kell használni.

    Példák:
    Amikor megsérülök harcban és a macsek odahoz egy vigorwaspot, sokáig azt hittem az a kovácsnál is fejleszthető wasp és minél magasabb szintű annál többet gyógyít stb. Azt utána vettem csak észre hogy van ilyen fegyver, ami azt lövi ki szóval az csak annak a " lövedéke" végül is, mind1 elég megtévesztő volt.

    A gyorsmenü borzalmas, nem tudom hogyan kell rá elhelyezni tárgyakat. A dark soulsokban sokkal letisztultabb, egyértelműbb az egész, pedig nagyon hasonló ehhez. Pl. van az elbújtató köpeny, amit egész egyszerűen nem tudom hogyan kell használni... fel van véve a karakterre elvileg, de nem látom sehol a menüben. A kontrolleres körmenü iszonyat. Soha nem használom, mert nagyon nehéz kezelni. Nem tudok rá elhelyezni dolgokat, nem tudok róla levenni dolgokat. A grill menüt pl nem tudom eltávolítani róla és áttenni mondjuk valami más gyorsmenüre. Nem tudom ezek más játékokban sokkal egyszerűbbek.

    A különböző elementál effektek működésének, hatásának is úgy kell utána guglizni, mert semmiről nincs leírás.

    Azt is itt olvastam csak pl. hogy az egykezes kard + pajzs fegyvernél nem kell eltenni a fegyvert a tárgy meg poti használathoz... soha nem jövök rá ha nem írja itt valaki. Így már megér egy komolyabb próbát az a fegyver is!

    Nem tudni azt se pl. hogy ha kezdek egy questet 4-es player számmal, de csak egyedül vagyok bent akkor a szörnyek ereje 4 főre fog skálázni a nyitott slotok miatt vagy az csak akkor történik meg ha becsatlakoznak a játékba? Úgy tűnik eddig, hogy csak becsatlakozáskor, de akkor ezt miért nem írja konkrétabban.

    Arra sem jöttem rá, hogy mire jó ha nem csak eszek a campnél, de grillezek is húst magamnak? Illetve azt hogyan kell nem túlsütni? Egyszerűen semmi gombot nem ad fel, mit nyomjak és mindig túlsüti a karakter... egyszer véres maradt, de nem tudom mit nyomtam... nem ír ki semmit.

    Szóval rengeteg ilyen dolog van, pedig én dark soulsokon edződtem amik szintén arról híresek, hogy a játék nem rág semmit a szádba, de ez a játék sokkal bonyolultabb azoknál. Persze őrületesen jó játék, csak nekem kicsit olyan mintha a játék magjára lett volna fordítva a fejlesztési idő 99%-a és a végén az utolsó hónapban rittyentettek volna alá valami kezelőfelületet, ami még alfa fázisban van. Persze hülye európaiak vagyunk, de a from játékok is japánok mégis ott 5 óra után már mindent tudtam a kezelőfelületről.

Új hozzászólás Aktív témák