Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Várok ajánlatokat arra a megoldásra, hogy 2 hónapja még küf-ös voltam, majd visszaléptem kártyásba, most kellene egy gyors megoldás számhordozással, korlátlan beszéd/ 5-10 gb net?( nyilvén ha több nem baj) A legjobb lenne, ha valahogy maradna Yettel, de inkább T-s lennék, mint vodás.
-
CP111
tag
KÜF korlátlan mobilnethez egy kis adalék: tegnap a Westend emeleti Yettelben kötöttem egy csak netet. Az ügyintéző végig csóválta a fejét az engedélyező papír felett. Aggódtam h.nem fogja megcsinálni mert vmi prücök van. Volt is! Mivel az engedélyező papíron csak annyi volt a díjcsomaghoz írva h. "Unlimited" ezt ő nem tudta értelmezni. Kolléganőjét is odahívta, de ketten sem találták a rendszerben h.mit kell választani. Én súgtam neki h.melyik csomag, de akkor sem jutottunk előrébb. Ki volt akadva az ügyintéző h.nem normálisan van a csomag neve feltüntetve. Mondta nekem h.már milliószor szóltak a Credit Primenak h.rendesen csinálja meg a papírt. Aztán 20 perc szenvedés után véletlenül megtalálta a rendszerben a csomagot amire az engedélyező szólt.
Szal készüljön aki rajtuk keresztül köt szerzödést h.nem biztos h.az első Yettelben meg tudja kötni.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
kano
nagyúr
És mi volt a csomag neve? Esetleg segíthetne másoknak, hogy ne szívjanak (legalább lenne értelme a hsz-nek).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CP111
tag
Így is van értelme!
Unlimited! Csak az "okos" rossz helyen kereste a rendszerben. Jobb lenne ha a Nagy Anett flottamenedzser a teljes utat ráírná az engedélyezőre per jelekkel elválasztva h.egyértelműbb legyen mindenkinek. A netes résznél találta meg a gépben. Pedig, én mindent elmondtam neki a csomagról!!!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
kano
nagyúr
Ha ennyire okos vagy, lehet hogy a Yettelnél kellene ügyfélszolgálatos pozícióban dolgoznod.
Még mindig nem írtad le ami itt sokaknak segítene.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CP111
tag
Kuli munkát apró pénzért nem végzek! Nem azért tanultam sokat!
Melyik része nem világos hogy nem a hangalapúnál kell keresni a gépben, hanem a mobilnetnél!
Szerinted hány üsz-os fogja jó szemmel venni ha te mondod neki h.mit hol talál?!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
tobias40
veterán
Ezeknél a legjobbmobil tarifáknál lehet kedvezőbbeket találni?
- Korlátlan beszed + 50 GB internet (5016 Ft.)
- 275 perc beszéd + 4 GB internet (2519 Ft.)
- 275 perc beszéd + 7 GB internet (2725 Ft.)
- Korlátlan internet csomag (5250 Ft.)
- Korlátlan beszéd + 10 GB internet (4669 Ft.)
- Korlátlan beszéd + korlátlan internet (8679 Ft.)Ha igen melyik lenne az?Nekem mindegy melyik szolgáltató,a legkedvezőbb legyen!
-
AtHoS
nagyúr
válasz tobias40 #52864 üzenetére
És mi lenne a "legkedvezőbbség" kritériuma?
pl. A felsorolt "csomagtartalom" sorok közül melyikre lehet olcsóbban akárhol is szerződni, hogy az írt ártól kedvezőbb legyen?
Függetlenül attól, hogy esetleg nincs is szükséged korlátlan adatra/beszédre esetleg számhordozásnál nem tudod oda hordozni a megtartandó számot etc?Ettől van olcsóbb...7k magassága, de előbbiek tükrében lehet nem is elérhető számodra
- Korlátlan beszéd + korlátlan internet (8679 Ft.)
Csak a felsorolt csomagtartalom érdekel?Mert pl. Korlátlan beszéd + 50 GB internet 5k magassága, 275 perc beszéd + 13 GB internet 3345 Ft, stb... is létezik
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
tobias40
veterán
Köszi!
Jelenleg vodás előfizum van 3,és kellene egy korlátlan beszéd az asszonynak és pl. 4-6 giga net,és egy másik minimális beszéddel de akár 50giga nettel a fiamnak.Számhordozás jó lenne főleg az asszonynál.Most is (tűzoltó)flottásban vagyunk a vodánál,és 4giga net 100 perc beszéddel kerül 3500 ft-ba,mindkettőjüknek.
[ Szerkesztve ]
-
-
totron
addikt
Külső IP-t adó flotta érdekel, ha van még ilyen, csak netre. A "szerintem eddig is mindegyik/legtöbb adott" válaszokat kerüljük kérem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz tobias40 #52866 üzenetére
Most nézem, hogy az általad írt legjobbmobil a kedvezoflotta mása, tehát ettől "jobbat" nem hiszem, hogy találsz. No persze, ha a Yettel hálózat ahol használjátok megfelelő számotokra
netfone az VODA lesz (de elvileg van náluk telekom is drágábban) és most már elérhető náluk is a VoLTE, 5G és VoWifi nincs. Esetleg Rockmobil oldalon is nézz szét, mert ott akcióztak (ugyanúgy netfone lesz az előfizu).
De olvass bele a topikjába szerintem [link]read-only mode on the forum
-
4Grider
nagyúr
válasz totron #52873 üzenetére
Annyi mindenképpen, hogy csak netre (adatsimre) publikus ip címet csak a yeti ad. A kérdésedben nem szerepelt az adatkeret mérete, de mivel a legjobbmobil/kedvező üzleti flotta ajánlata a legkönnyebben elérhető, az oldalukon érdemes végignézni.
Ha megfelel a nem adatsim azaz hangcélú sim is, akkor 60%-al drágábban találsz feltöltős lehetőséget is 30 naponként 500 GB-ra a vodánál, szigorúan standardnet apn-el használva. Ez viszont a hangcélúság miatt napjában többször meg fog szakadni. -
balazs1984
csendes tag
A Voda feltöltős modembe elég vacak. Elkezdesz letölteni, vagy 4K YouTube videót nézni, akkor pár percenként letilt 1 percre.
Nekem csak adatsim kellett volna, mindenképp voda, mert csak ez az egy jel az, ami itt nagyon erős, de egyszerűen nem tudtam szerezni korlátlant… -
CP111
tag
Csak NEKED, csak MOST, mert ilyen kedvesen kérted és van modorod: Y. Hord. Flotta Int. Unlimited
Pontosan ez szerepel a szerződésen.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy itt közületek használja e az innen rendelt flottás simkártyát, régen ha jól láttam nem volt vodafoneos csomagjuk, mostmár van, ha jól értelmezem.
[link]
Ez igaz, és így is van? Nem valami adatcsalásos lopós a történet?
A vodanet nálunk 50mega letöltésű volna 4gén. mobilon.
Részlet
"Vodafone mobilnet ? Mobilnet 150 GB és 150 GB belföldi adat 22:00-8:00 között 12 hónap határozott időtartamú szerződéssel, e-packkel 7 990 Ft /hó Kizárólag
korlátlan mobilinternet adatkártyát nem találtunk a weboldalukon, de tőlünk ide kattintva igényelhet 5249 Ft-tól!"
A választ előre is köszi.
Mennyire legális a történet?! -
AtHoS
nagyúr
válasz Marcsello31 #52883 üzenetére
Mindhárom szolgáltatóhoz ugyanazt a szöveget rakták be:
"Kizárólag korlátlan mobilinternet adatkártyát nem találtunk a weboldalukon, de tőlünk ide kattintva igényelhet 5249 Ft-tól!"
Szvsz. semmi köze nem lesz a Vodához, ez Yettel-es csomag lesz, ami más Flottánál is van jelenleg ugyanezen az áron: 5000 + 5% ÁFA HUFread-only mode on the forum
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
A KÜF Aktív XXL csomagban (275p duma,belföldi korlátlan net) esetében az internet kapcsolatot milyen időközönként bontják a Yetisek? Nagyritkán PC-re is hotspotolnám.{。^◕‿◕^。}
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Kezdem kicsit megunni a netfonet, hogy kábé sosem lesz 5g, multisim, esim, vowifi
) sőt nekem a volte sem működik). Van olyan flotta aminél ezek a szolgáltatások is vannak, vagy maradjak inkább Telekom/Yettel/Vodafone vonalon?http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
martonl
senior tag
válasz Bdanyy #52890 üzenetére
Ha mindenre is szükséged van, akkor talán a Multiflotta. A Telekomoshoz (Pink) tudtommal csak jogi személy csatlakozhat, de érdemes rákérdezni.
Mivel Multisim egyelőre csak a Telekomnál van, ezért talán másik Telekomos flotta, pl. Horgász is szóba jöhet, de nem tudom, ott milyen plusz szolgáltatásra van lehetőség (Telekomnál pl. az 5G még plusznak számít).
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz martonl #52892 üzenetére
Köszi!
Igazából az 5g ami a legkevésbé fontos, csak ha már 2 éves a telefon kipróbálnám milyen
A volte és a multisim(órába) hiányzik leginkább.http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
4Grider
nagyúr
válasz totron #52893 üzenetére
Én meg leírtam, hogy a legjobbmobil. Google első találat: https://legjobbmobil.hu/
Mit írtam még (kedvező üzleti flotta, ami egyébként ugyanaz, mint a legjobbmobil), Google első találat:
https://www.kedvezoflotta.hu/
Regisztráljunk is helyetted? -
Watson25
tag
-
CP111
tag
Az olcsomobilflottak és a KÜF "mögött" ugyan az a Credit Prime kft. van. Az első kér belépési díjat+éves díjat, a második semmit. Érdekes.....
Mindkettő tart fent irodát+embereket. Ennyire éhes az első cég?Valaki homályosítson fel hogy akkor most mi van.
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest