Új hozzászólás Aktív témák

  • kovazsé

    csendes tag

    válasz Bull Boss #64530 üzenetére

    Reagálok, mert valamilyen szinten érint.
    A kézbesítés PDA-val történik, ami természetesen minden mozzanatot rögzít (sikertelen kézbesítés időpontja másodpercre, helye térképen megjelenítve, értesítő nyomtatása stb).
    Amennyiben pénteken sikertelen kézbesítést rögzített, a csomag a kézbesítőnél volt. A csomagkézbesítő a bérházak, társasházak bejáratához nem rendelkezik kulccsal. Felkapuzik és ha visszajelzést kap, beengedik kézbesíti. A telefonszámod megléte esetén ( a csomag címiratában a feladó feltüntette) a PDA-ról hív.
    A sikertelen kézbesítésért NEM KAP PÉNZT, cserébe a következő munkanap újra viheti a csomagot. Üzleti csomagnál ( a paraméterek alapján csak az lehetett) kétszer kell megkísérelni a kézbesítést!
    A Blaskovics utcai csomagraktárban szombaton nincs ügyfélfogadás, az ajtón kint van a nyitvatartási idő
    H-P 10-18 SZ - V zárva, mivel feldolgozó üzem és nem klasszikus posta. Hivatalosan csak a vámáru és jegyzőkönyves küldemények kézbesítése valósul meg itt. Váltópénz a nyitvatartási idő alatt van, ezért nem tudtak visszaadni neked szombaton. Amennyiben privátban elküldöd a címed hétfőn viszi a kézbesítő az plusz 500. Ft.-ot.
    A "rengeteg csomag közötti kisebb kupac" valószínűleg a leválogatott szombati kézbesítésű csomagok voltak, amiket aznap még kézbesítettek.
    Más ember nevében ne nyilatkozz, nem tudod, hogy mi történt és miért ment be szombaton.
    Nem kell szeretned a postát, de nem kell hitelt rontanod sem! Úgy érzed sérelem ért a posta.hu rendelkezésedre áll.

Új hozzászólás Aktív témák