Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    válasz Wiz Khalifa #64188 üzenetére

    Én a Thaliammal is ugyan úgy mentem mint ha nem lenne hó meg a céges Transporterrel is.

    Na látod ez itt a baj. Ha te reggel a letakarítatlan utakon úgy mentél mint ahogy nyáron a száraz úton szoktál akkor nem bátor, hanem inkább meggondolatlan vagy. Lehet, hogy tudsz vezetni, meg ladán nőttél fel, de azt meg kellene érteni, hogy nem csak te vagy az utakon. Lehet jól vezetsz, de esetleg más nem ennyire vakmerő, és hirtelen hibázik, akkor bizony te is bele fogsz rohanni. Ha ő 30-cal megy te 50-nel mögötte, véletlenül keresztbe áll, garantálom, hogy akármilyen tudásod van, nem fogsz megállni mögötte, max sávot tudsz váltani, ha nincs melletted senki.
    Ma pont előttem csúszott neki a korlátnak egy audi. Egy idősebb hölgy vezette, vagánykodni akart egy kicsit, de nem jött neki össze. Felsőzsolca felé a 2 körforgó között 2 sávos úton a hídnál beriszálta a farát aztán nem tudta megfogni. Ha nem figyelek oda és 50 helyett nem 30-cal megyek akkor bizony én is belemegyek. Megtartottam a követési távolságot meg van már bőven rutinom is, így sikerült megállnom!

    Nem tudhatod, hogy a hó alatt hol van lefagyás, hol csúszik meg az autó, ezzel befolyásolva a féktávot. Szóval csak óvatosan. Mondom ezt, úgy, hogy életem legszebb vezetési éveit ladán töltöttem el! A szívem egy része benne is maradt! Ajánlom figyelmedbe Németh Laci Mecsek rallys videóját, ahol ugyan nem volt hó, meg jég, csupán sár, de egy helyen megcsúszott egy kicsit, azonnal korrigál is,de egy másodpercre nem volt tapadás és bukott! Nem a tudás nem volt meg, hanem a tapadás...
    [link]

    Szóval csak óvatosan. Én is csúszkálok, ahogy bárki más, meg én is ahol lehet keresztbe megyek, de nem a forgalomban! Ha senki nincs a kanyarban, ha nem jönnek utánam, sem szembe.

    Szóval kilinccsel előre, de ne a forgalomban! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák