Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Wiz Khalifa #58232 üzenetére

    Nehéz így megállapítani, hogy mi a helyes.

    Tavaly voltunk Párizsban autóval (5-en, ebből egy gyerek volt velünk, 3éves).
    Ahogy a pályáról lejöttünk és haladtunk a bevezetőn Párizs fele, egy szép kis dugó alakult ki, majd az egyik pontnál a videón is látható kedves emberek üdvözöltek minket.

    Körbeálltak 4-5 - en, ütögették az autót, b@sztatták az ablaktörlőt, tükröt és mutogattak, ha nem adok nekik pénzt akkor letörik ezeket.
    Mozdulni nem tudsz semerre a dugó miatt, a gyerek ordít hátul, mert fél, a két hölgyemény aki velünk volt, szintén halálfélelemmel a sírás határán, a többi autós inkább másfelé néz...na itt mi lett volna a helyes???

    Volt egy pont amikor nekiálltam kiszállni, hogy vannak 4-5 -en, abból 2-3-at simán lecsapok, utána meg lesz ami lesz, de visszahúztak a többiek (lehet így volt jó.)

    Aztán egy kis lyuk keletkezett a forgalomban, így nagy gázzal sikerült odébb menni (szaladtak utánam a kedves emberkék...) utána pedig szerencsére megindult a forgalom.

    Jól indult a párizsi kikapcsolódás.
    Szerencsére utána a többi, pozitív élmény volt. És ugye egyértelmű, hogy nem a franciák miatt indult rossz élménnyel, tehát elég nagy részben igaza van a kamionosnak, max. a kifejezése módján kellene változtatnia.

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák