Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz PROTRON #57345 üzenetére

    Ventik inkább le vannak véve, mint fel, ezért megy feljebb, ott van jobbról, 800-1000-es fordulaton mentek, tehát arra még rá lehet állítani, hogy ha eléri az 50°C-ot, menjen 1200-zal vagy fölötte.
    Nekifogtem veretni egy furmarkkal, és a cpu kb ugyanott maradt, azaz a fentről jövő hűvös levegő miatt nem kezdett el rámelegedni, mert a vga meg minden más befűtötte a benti levegőt...
    CPU hűtő az alsó meg a felső RGB-s venti duplában (a ventikábel végén van toldó, össze lehet őket dugni)
    Chassis fan a legfelső venti ami a radi fölött van, és kívülről szív.
    blokk "pumpa" venti a hátsó falon lévő venti van odadugva, az aio a cpu fan csatiról kapja a delejt.

    F!ngom sincs, ezek milyen értékek, szép szőrös volt a fánk! :D

    Lejjebb írtam, nem akarom menet közben a 40°C-os belső levegővel megküldeni a cpu radit, mert a kintről érkező 20°C-os levegő több hőt visz el, a hátsó venti meg tolja be, alul a 12-es mindent szív ki. Fogdostam minden felől furmark alatt, szerintem jó ez.

    Persze lehet hogy nincs igazam, ezért is írtam, hátha van nálam okosabb, de egyelőre ebben több logikát látok, mint hogy alulról keresztülszívom a gépházon, aztán még azt a meleget küldjem át a radiátoron... A manual nem ad eligazítást, mi a tuti: [link]viszont egy gyári hibát már megjavítottam, a powa lednél szivárgott a kék fény a résen kifelé, kapott a két led egy kis zsugorcsövet, és már csak a neki megfelelő nyíláson jön fény. :D

    Kicsit feljebb vettem a ventiket, eddig 50°C-is 30-35% körül voltak, most 3-4% load van és 42-45°C CPU, így már jobb? Ventik 1000-és 820.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák