Új hozzászólás Aktív témák

  • hegegabi80

    addikt

    válasz #16939776 #46405 üzenetére

    ITX méretben meg pláne jót ki lehetne hozni belőle. De tovább megyek, vannak a kisebb inteles matx lapok 17x19, vagy 17x22-es, ezek már nem foglalnak sokkal több helyet, mint az itx lapok. Sajnos amd irányban már nehezebb a helyzet, mert ott aztán tényleg nagyok még a legkisebb matx lapok is, az itx-nél meg az árcédula nem tetszik.

    Nagyon baba kis-kompakt Ipari/szerver házakat lehet elcsípni néha, ha jó masszív alapot szeretnél egy "álom háznak". Nem ezeket a tömegigényt kielégítő dolgokat kellene visszavágni jóra, tetszetősre gondolni.
    Esetleg valami konkrét kuckót tudnál linkelni/mutatni/leírni stb.? Mert ebben nem vagyok jártas.

    Az aprón lévő Acer háznak is a váza az amit masszívnak tűnik, mert a külső borítás egyben levehető, ezért gondolom nem az tartja össze, mint sok régi háznál.
    De van egy jó masszív régi P4 házam, nehéz mint a dög, pedig valami neve sincs, de az is jó alapnak.

    Viszont most letöltöttem a netről a Geeek A40 manualját. Szerelhető aluprofil könnyen beszerezhető 20x20-tól, csavarok is hozzá. A plexitket vagy levágatom hozzá, vagy én fogom farigcsálni, ez már tuti. Úgy hogy meg is van az elkövetkezendő pár évre a projektem. Azért előtte a metis tetejét "szellőssé" varázsolom, és azt használom.

    (#46407) Fred23: De miért is ragaszkodsz a 85mm-es cpu magassághoz? A kisebb tornyoknak kevés, a topflownak meg elég, de még akár kisebb is. Én is próbálgattam már pár hűtőt, de mindig visszatérek a topflow-hoz. Nekem jobban bejön hűtésileg is, meg kinézetre is. Nálam a vga, alaplap, meg m.2 ssd is hűvösebb tőle 4-5 fokkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák