Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz cinemazealot #39789 üzenetére

    A mikrosütőt és a "középső ujjat" megkaptam a céges kollégáktól is, úgy látszik csak ezt tudja kiváltani az emberekből. :DDD

    Keresek valami működő mikrót/sütőt imitáló képernyővédőt.

    Egy hordozható/rackelhető lejátszó/felvevő lesz - amíg nem kell külső monitor, addig ITX alapokon -, ami szerintem elég jó minőségben eddig (~2 éve) stabilan dolgozik.
    Ez már a második etap lesz, mert egy 8"-os 800*600-as ipari kijelző vs. win10 menetben a 800*600 már alul maradt, az sem volt olcsó kisérlet. Az 1280*800-at ( ami a mikrosütő jellegét adja) a legtöbb audio szoftver min. követelménynek tekinti, és a tuch rész még kifinomultabban működik Win10 alatt.

    A belső térfogat a tápegység és a passzív/csendes hűtés miatt esszenciális, persze negyed ekkora térfogatban Coolcube mini-ben is meg tudtam volna oldani, ha elég lett volna hozzá 8"-os kijelző (nagyon-nagyon jól nézet ki!). De gyakorlatban jobb lesz így a hangnak, - hogy nincs mm-re összezsúfolva - és lesz elegendő felület a "kényelmes" kezeléshez, mégsem egy Laptop + külső hangkártya szeszélyeit kell elviselni.

    Jöhetnek a fiatalok példát mutatni :P

    A ház bemutató darab volt, 0 beépítéssel: belül picit poros, kívül patent, a bolti árának töredékért, apróról. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák