Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    Sziasztok!

    Asrock N3150-ITX + 1 db SSD és 2-3 db WD Red HDD konfig 24/7-ben való meghajtásához keresek tápot. BitFenix Phenom házam van, így alapvetően ATX tápra gondoltam, méghozzá modulárisra a könnyebb takarítás és kevesebb kábel miatt. A házban 180 mm mélységű dobozba kerül a táp, és 160-asat ajánlanak.

    Jelenleg egy Be Quiet! System Power 7 300W-os modellt használok, ami elmúlt 4 éves (24/7 üzemben, 3 évig 35W TDP mellett) és nem moduláris, így elgondolkodtam a cseréjén. Én a Be Quiet! Pure Power 10 CM 400W modellel szemeztem (részben moduláris, 160 mm-es, de egysoros csatlakozókkal szerelték a moduláris kábeleket), a tápos topicban viszont az EVGA B3 450W modellt ajánlották (teljesen moduláris, 150 mm-es). A teljesen moduláris kivitel, illetve az alacsony terhelés mellett lekapcsoló ventilátor miatt nekem is szimpatikusabb lenne az EVGA.

    Szerintetek beférnének? Nincs tapasztalatom kis ház és moduláris táp kombinálásában. Illetve ilyen felhasználásra van jobb alternatíva? Egy ATX táp nem túl hatékony alacsony terhelésen (kb. 10%?), viszont paneltápból nem láttam 4 SATA csatlakozóval rendelkezőt (bár nagyon nem is kerestem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák