Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz #16939776 #33631 üzenetére

    nem volt valasztasi lehetoseg. 1.20-assal jott. erdekes modon egy haswell-el nem indult el, egy masikkal pedig igen.
    oriasi mazli h volt masik proci, amivel feltapaszkodott... mar a 2.10 van rajta, mindket procival fut. az egyik magasabb orajelu, de szerintem ekkora hazban huthetetlen lesz levegovel.

    a linkelt dynatron kombo lesz rajta elmeletileg. a 40mm az ajanlas, igazibol fizikailag 42-43 mm van terv szerint :) szoval epphogy, de bele kene mennie.

    apron nem mostanaban lesz fent, legalabbis nem tolem :) ha igaz, akkor egy kukasnarancssarga es egy strandkorlat-kek haziko jon :D most gondolkodom allvanyon/talpon a hazhoz. az s3-nak volt egy marhajo megoldasa, az itt egyelore nem opcio. valoszinuleg par fokokat fog valtozni a procihomerseklet attol fuggoen, hogy hogy all a haz, ezert fel kell keszulni tetszoleges helyzetben valo uzemeltetesre, viszont nem kelthet bazari hatast semmikeppen. lehet sima lian li sd-01-es labakra allitom, bar igazibol a haz szinevel harmonizalo 'angel eye'-os nyomogomb kene (letezik feketeben vilagoskek es narancs vilagitassal is), ahhoz meg passzolna ha szolidan vilagitana korbe a laba is, szoval lehet h valami egyedi megoldast talalunk ki.

    pepecs munka lesz, de nem kizart h a hdplex tapok mazzagjait is be kene egyesevel harisnyazni, mert eleg keveset takar a haz (szellozes rulz), nem akarok tul nagy szinkaoszt.

    jaigen, valakinek a kerdesere h miafenyo fog rajta futni: virtual router :DDD

Új hozzászólás Aktív témák