Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz shteer #31975 üzenetére

    [link]

    Nyákba forrasztott ajzatnál:
    "GND" lábak:(14-es zölddel bekeretezett ajzaton a 12-13-14-es lábak) legyenek egy vastag vezető sávval összekötve és onnan "egy pontból" ágazzanak szét a fogyasztók felé a GND vezetékek.
    Illetve ugyan ezen a csatlakozón a "+12V" és "SENSE" lábak: (3-4-5-6 lábak) legyenek egy vastag vezető sávval összekötve, és onnan "egy pontból" ágazzanak szét a fogyasztók felé a +12V-os vezetékek.
    két ekkora felületre már be lehet biztonságosan forrasztani akár a nyák aljára az elmenő vezetékeket, a helytakarékosság jegyében.

    Lengő ajzatnál: a jelölt számú pontokból12-13-14 és 3-4-5-6 érkező vezetéket össze kell sodorni külön-külön, érvég-hüvelyzeni. Ezeket egy-egy sorkapocsba kötni, a sorkacsok szabad pontjára az fogyasztókhoz elmenő "GND" és "+12V" vezetékeket bekötni szintén érvég-hüvelyezve.

    A külső táp Indításhoz a 11-es lábat kell a 12-13-14 "GND"-re zárni egy kapcsolóval.
    Olvastam, hogy, nem miniden esetben indul el, ha az AC dugó csatlakoztatása közben, a REMOTE össze van kötve fixen a GND-vel, és egyből terhelést is kap a táp. Ezért érdemes a kapcsolót is betervezni hátra, a szívás elkerülése végett...

Új hozzászólás Aktív témák