Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz #25954560 #24020 üzenetére

    Ezen elvárásoknak meglehetősen kevés ház felel meg, ezért gondoltam mindenképp érdemes megemlíteni a Milo-kat is. Az SFX táp és a 2,5"-os meghajtórekesz helyére tehetsz akár 2db 3.5"-es HDD-t is, feltéve, hogy megoldod egyénileg a rögzítésüket.

    (#24021) &rew: A HDPlex-ben a heatpipe-okat lehet variálni. Ha megnézed, a Thin Mini-ITX-es felállásban csak 3db-ot raktak a PCIe sín felőli oldalra, úgy már lehet, hogy elférne az x8-as riser is. De ha nem, akkor legfeljebb arra az oldalra csak kettőt teszel. Ezt érdemes előre leegyeztetni rendelés előtt, mert nem mindegy, hogy melyik heatpipe hogyan van hajlítva. Az oldalbordákon külön magasságban 3 sorban vannak a bemarások, azokhoz kell igazodni.
    A szűk keresztmetszet inkább a Thin Mini-ITX alaplap. Én sem tudok olyanról, amin x4-esnél nagyobb slot lenne. Némelyik ugyan nyitott végű, azaz fizikailag tehetsz bele x8-as riser-t, de sebességre akkor is csak x4-es marad (Mondjuk a PCIe v3.0 x4-ese megfelel a PCIe v2.0 x8-asnak, csak ez esetben az alaplapnak és a bővítőkártyának is támogatnia kell az újabb szabványt.).

    [ Szerkesztve ]

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák