Új hozzászólás Aktív témák

  • Pista0001

    addikt

    válasz miresz #14925 üzenetére

    Egy Core i3-3220 prociban lekörözi/egál a legerősebb Trinityket/kkel, ez nem vitás, mellette kevesebbet fogyaszt. Ha lesz dVGA (erre még visszatérek!) akkor az IGP abszolút nem releváns. Kérdés hogy meddíg kell kihúzni IGP-vel, és addig mik a céljait. Filmmel nem lesz gondod, mindent támogat már az Ivy IGP-je ami ebből a szempontból lényeges, játékra nyilván nem optimális.

    Na és akkor a dVGA. Az általad kinézett ház csak low profil kártyákat fogad! Tudtommal létezik 7750-ből LP, de jó eséllyel drágább/nehezebben beszerezhető mint a "simák". Ház téren még arra is célszerű odafigyelni hogy a 7750-ek átlagos vonulata dupla helyes hűtéssel bír, tehát a háznak is két hellyel kell legalább rendelkeznie. 7750-ből létezik single slot, megint az ár és a beszerezhetőség a kérdés.

    Gigabyte alaplapokkal kapcsolatban. Egy Z77N-WiFi-m van, benne egy G540 Celeron (Sandy, akárcsak az általad említett Pentium). A proci IGP-jével nem akar működni rendesen. BIOS-ban turkálás megy, oprendszer telepítés megy, oprendszerrel nem akar elindulni, amikor elkezdené betölteni akkor újraindul. Nem tudom hogy egyedi hibája-e az én alaplapomnak, vagy szériahiba, vagy esetleg BIOS hiba, de ez van. A proci ASRock B75 lapban hibátlanul működött az IGP-vel. Szóval ha Giga lap és Sandy proci páros mellett döntesz és nincs semmi dVGA-d amit belepattinthatnál (ugyanis dVGA-val hibátlanul működik) akkor ez szívás lehet.

Új hozzászólás Aktív témák