Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz azbest #21622 üzenetére

    Felhívtam az ügyfélszolgálatot...
    Nekem azt mondták, hogy nincs magyar hbbtv webes elérhetőség...
    Egy holland összesítést találtam ahol az európai hbb-k vannak összegyűjtve, de ott sincs magyar link, sőt, inkább csak pár mondat, ami ránk vonatkozik... Akivel beszéltem azt mondta, hogy elvileg most is ugyan úgy megy a hbbtv sugárzás, mint ezelőtt... A cikkeket idén áprilisi dátumokkal töltötték fel újra, de nincs semmilyen lista. A mindigtvplusz.hu pedig már nem működik, átirányít a rendes címre...
    Az általad linkelt német webcímek többsége sem működik. A lengyeleknek egész jó weboldaluk van a témában és számtalan csatorna... hbbtv.pl de linket itt nem találtam.
    Pedig jó lett volna, de egy angol nyelvű hasonló (működő) webes linkgyűjteménynek én is örültem volna, de nem találtam, pedig sokáig kerestem.

    Ami az én nyűgömet illeti, azt a választ kaptam, hogy vissza lehet aktiváltatni a tv-ben levő régi kártyát, csak át kell raknom majd az új tv-be és felhívni őket az újraaktiválás miatt. Ő is említette, hogy 2020 óta nem értékesítenek már ilyet... Mivel a dekóder megkapása előtt működőképes volt, gondolom most is az, és ez a legolcsóbb verzió.
    A magyar hbbtv adásokra viszont nem kaptam érdemi infót, konkrétumot, mivel ő is a több (sok) éves cikkek olvasását ajánlotta...
    Közben eszembe jutott, hogy az iConcert komolyzenei csatornát adta az AH a hbbtv tesztadásában... Ami (elvileg) most is így van.
    A HBBTV képes készülékek itthoni száma szerintem jóval 1 millió felett lehet. De a lengyel oldalon is felhívták a figyelmet, hogy a boltokban kapható 1.0 verziók semmit nem érnek. Amit ide linkeltem tv-t, az tudja a 2.0, így már csak meg kell venni és kipróbálni, hogy most mi érhető el vele itthon. Majd megírom, hátha nem csak engem érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák