Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz JulianSinulf #41503 üzenetére
én is google-val jelentkeztem be, és kaptam mindkét kódot.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
axlfsi
veterán
válasz JulianSinulf #41503 üzenetére
Nekem azt írták, de elképesztően értetlen a support és az egész banda; már váltottunk 5-6 levelet, egyszerűen képtelenek felfogni, hogy én még akkor regisztráltam, amikor Kickstarteren indultak, de azóta IS beírtam már párszor, sőt, felvettem nekik frissen- ropogósan egy videóra és elküldtem, ahogy beírom az email címem és rányomok és mivel visszaigazolni nem kell a feliratkozást(!) - ja, durva, mi?! - így én részemről végeztem... spambe sincs semmi... és ha ez nem lenne elég, két másik e-mail címemnel is regisztráltam (ezekhez persze megjöttek a levelek, de azok is egy nap múlva...). Így, hogy 3 címmel ja regisztráltam, igazoltam a vásárlásaim (igen, van vagy 2000 € + költésem náluk), ignorálnak és azt írják vissza robotok módjára, hogy regisztráljak a hírlevélre...
Nekem már nem is kell az AMS,...[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Asszociációs játék. :)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Fegyver topic
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- EA Origin
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest