Új hozzászólás Aktív témák

  • Wasquez

    senior tag

    válasz Tikakukac #33471 üzenetére

    Minden ezred gramm aranyért ami azon van fizetek neked 1 milliót :DDD Akkor most keress rá szépen erre és megnézzük ki talál több találatot. Aztán súlyozzuk veszélyesség szempontból a kettőt? Oksimoksi? :B A gond pont az, hogy olcsó kopi szutyok csatit tettek fel a srácok és szépen lassan szénnéég az egész. Rosszabb esetben jön a füst, a többit meg már sejted. Én és mások is tettünk fel képet ide is, a net pedig tele van vele.

    Készítsd elő a bukszádat!, nekem ilyen csatlakozó van fent gyárilag az ender 3 pro-n, ez aranyozott, nem sárgaréz csak, ami nem zárja ki természetesen amit mondasz, elhiszem, hogy a kiégett csatlakozó képek alapján volt ebből elég sok probléma.

    Amúgy a csatlakozók problémáját szerintem nem maga a csatlakozó okozza, hanem inkább a hanyag szerelés, rosszul van felkrimpelve, vagy a kábel lehet vacak, amire felrakják, esetleg a sok széthúzgálástól, amit a tuningolás közben kap elgyengülhet!
    350W körüli tápegységekről beszélünk, én nem tudom azt elképzelni, hogy ezt a teljesítményt nem lehet azokkal a nagy csatlakozókkal átvinni, még ha nem is aranyozottak. Hogy idő elteltével mennyire fognak eloxidálódni és melegedni, azt nem lehet tudni!?
    De ha a paramétereket vesszük alapul, akkor mennyi számítógépnek kéne leégnie azoktól a vacak rezet nem látott kábelektől, meg csatlakozóktól?

    PC

Új hozzászólás Aktív témák