Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yetee
tag
Sziasztok,
Kissé korosodó vga kártyát szeretnem hamarosan lecserélni, nyugdíjazni.
Jelenleg a konfig:
Core i5-2500K 4.4Ghz-re húzva
8gb Ram
és a vga: Asus 6870 1GB, őt szeretném leváltani. Perpillanat 1680*1050-es felbontású 22"-es monitorral van használva.
Van javaslat mire lehetne kiváltani? Amivel többnyire játszok az a cs:go, itt vettem észre hogy időnként elfogy az FPS, bizonyos mapokon és helyzetekben.Amit kinéztem az az RX460/GTX 1050(Ti).
Vélemény?
Köszönöm
Üdv
Yetee. -
-
default.
őstag
Sziasztok!
RX 460-ból melyiket vegyem? (Van bármi eltérés köztük?)
- Sapphire
- Gigabyte
- MSIKöszi!
-
veterán
válasz default. #94358 üzenetére
Sapphire vagy Giga. Utóbbin nincs tápcsati, kicsit kevesebbet eszik, meg elvileg csendesebb picit, cserébe 1-2 fps-sel kevesebb lesz. Kétventiset vegyél, azok ha jól hallottam félpasszívak (idle leáll a venti).
XFX-eket is dicsérik, ott az egyventis is félpasszív elvileg.
RX 460 topik erre, további kérdés eseténsolfilo
-
Schalke
tag
Sziasztok. Olvasgatom a gépösszeállításokat és látom hogy alap felhasználásra is szoktak ajánlani Vga.
Nekem a gépembe egy g4400 vagy egy g4560 CPU fog üzemelni játék max ami az interneten játszható.
Szerintetek szükséges lenne vennem egy Vga is,ha igen milyent?
Köszönöm előre is a választ.Asrock B250M pro4 Intel Pentium G4560 3.5GHz Kingston 2x4GB DDR4 2400MHz Kingston HyperX Fury ssd FSP 300W tápegység
-
Csupingo
veterán
válasz e-arc.hu #94364 üzenetére
Az 1050ti-ből egész bátran lehet válogatni. Szinte az összes két ventilátorral rendelkező egész halk és hűvös. (Némelyik 1 ventilátoros is nyugodtan vállalható. A közel fix. fordulatosokat kell kerülni, azok kicsit hangosabbak.) Emiatt nem igazán éri meg 52-53-nál többet kiadni. Pl. ez a giga se rossz, vagy ez az asus. Itt vagy itt tudsz érdeklődni a tulajoktól.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Zsetko
tag
Sziasztok. Kérdése: 1060 vagy 980?
A 1060 ugye 3 gb kb 60ba megy itt apron, de kaptam ajánlatot 980-ra 75ezerért.
Kérdéses hogy melyik a jobb teljseítményű. Táp nem nagyon számít jelen esetben. 600 wattos fsp elviszi a 980at is.Nekem nincs szülinapom.Én szintet lépek :D
-
Csupingo
veterán
válasz Zsetko #94366 üzenetére
79-től látok aprón 6 GB-os 1060-as kártyákat. Szerintem annak a teljesítménye nagyon hasonló a 980-hoz (talán 3-4 fps-sel kevesebbet tud), viszont kevesebbet fogyaszt, újabb, talán kevésbé melegszik. A 3 GB-os változat kicsit lassabb. Én már nem vennék ilyen teljesítményű kártyát csak 3 GB ram-mal.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz e-arc.hu #94364 üzenetére
A Gigabyte kínál elég olcsón GTX1050Ti-ket és mindegyik félpasszív (idle állapotban állnak a ventilátorok), terhelve sem hangosodnak, ezért ezeket ajánlom. Asus Expedition-t is veheted, az is félpasszív. Ezek közül válogatnék.
Igazából a Gainward és INNO3D (az egyventis mindenképp) kerülendő, fix vagy közel fixfordulatúak a ventijeik. Palit egyventisnek is van egy kis hangja. Zotac kétventisnek feleslegesen agresszív a venti vezérlése.
Vagy melyik érdekelne?
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
Tuti tipp: link
-
_Atesz
addikt
válasz Pécsi gyerek #94370 üzenetére
Újnak tűnik, magyarnak szerintem magyar.
(Cég neve: MM Max Kft.
Szolgáltató címe: 5000 Szolnok, Szántó krt. 60.)
Majd ha holnap megjön, azért addig nem fizetem ki, amíg meg nem nézem valóban a rendelt kártya van-e a csomagban.. -
Csupingo
veterán
válasz _Atesz #94371 üzenetére
Ezt találtam gyorsan. Ár alapján akár egy sima 1050 is lehetne, elírva ti-nek, bár a típus stimmel. Ha tényleg megérkezik egészben, akkor egész jó vétel lesz.
[ Szerkesztve ]
-
menyus4661
tag
Sziasztok egy kis segítség kellenne jelenleg egy radeon 270x oc videokartyám van ez a mostani videókártyák között hol helyezkedik el esetleg rx460 gtx 1050-re érdemes lenne váltani vagy ezek nem gyorsabbak jelentősen?
-
d@minator
addikt
Szerintetek RX480 megéri a felárat vagy elég egy RX470. Az R9 280X-et cserélném, igazából nincs bajom ezzel sem csak kellene a 4GB VRAM. Alkalomadtán single player játékra használom és csak fullHD-ben.
-
Csupingo
veterán
válasz menyus4661 #94373 üzenetére
A 270x szerintem a gtx 950, rx 460, gtx 1050 közelében van. Elég kicsi külömbségek vannak, nagy teljesítmény növekedés nem lenne.
(#94375) Dospalek: rendben, várjuk.
(#94374) d@minator: ha a jelenlegi teljesítmény is elég neked, akkor az erősebb 4 GB-os 470 is megfelelő lesz, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
-
kvio1
tag
Sziasztok!
Melyik kártya lenne a jobb választás: rx 470 vagy gtx 1060 3gb? Full hd felbontásra kellene. Köszönöm a választ előre is!
-
nagyúr
Üdv!
A napokban fogom cserélni a FullHD monitorom egy 27"-os 2560x1440-re (AOC Q2781PQ).
Ha jól sejtem, a jelenlegi Sapphire HD7870XT ehhez már kicsit kevés lesz. Milyen VGA-t nézegessek még hozzá, hogy ne ütközzek durva CPU limitbe? (i5-3470, 8GB RAM)Én valamilyen GTX1060 6GB-ra gondoltam, mert sok játékom nvidia-s. (Project Cars pl.)
Arra emlékszem, hogy főleg MSI ajánlott ezekből, ez továbbra is igaz?Előre is köszi!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
e-arc.hu
csendes tag
@csupingo, @tpeti, @athomi: koszonom a visszajelzeseket!
Alapvetoen nem akarok par ezer forinton sporolni, jobb legyen, mint occo, csak nyilvan nem szornam, ha nem muszaj.
Akad mondjuk egy bokkeno...TLDR: Windows alatt professzionalis felhasznalasi celra tervezett grafikus kartya (Nvidia Quadro, Radeon WX Pro) kell 10 bites szinmelysegu monitor kihajtasara; linux alatt azonban valoszinuleg ugyanez elerheto Geforce kartyakkal is.
Reszletek:
Amint irtam is, Asus PA329Q monitort szeretnek hobbifotok feldolgozasara hasznalni. Ez szincsatornankent 10 bitet jelentene, amit Windows alatt a jelek szerint csak az Nvidia Quadro es a Radeo Firepro/WX kartyacsalad tagjai hajtanak ki.
(Egesz pontosan a GeForce kartyak csak Direct3D-ben tudnak 10 bitet csatornankent, OpenGL-ben csak a Quadrok, l. itt, itt, valamint itt).AZONBAN
A zart forrasu nvidia linux driver meglehetosen reg ota tamogatja a csatornankenti 10 bites szinkezelest, l. pl. a legutobbi, 318.13-as driver leirasat, valamint itt az elso valaszt. -
_Atesz
addikt
válasz Csupingo #94388 üzenetére
Működik szépen, annyi, hogy a szoftveres venti vezérlést el kell felejteni. 45%-on pörög alapból (halk) és ha eléri a 45C-t (furmark 4 perc után), akkor emeli meg egy picit.
Én érzékeny vagyok a csendre és ez mellett azt mondom teljesen vállalható a cucc.
atuaIgen sajnos. Tegnap amikor rendeltem még volt pár db. Talán lesz később is.
-
_Atesz
addikt
válasz athomi #94396 üzenetére
A gyári 3 év, viszont a bolt 1 évet vállal. Tehát ha utána van valami, akkor intézhetem a gyárral. Sajnos a legtöbb üzlet átállt erre, amióta a törvény megengedi.
Bízom benne, ha 1 évig nem jön ki semmi nyűgje, utána sem fog. Ez egy keveset fogyasztó kártya, hőt alig termel, tehát nem fogja jó eséllyel szétforogni magát.[ Szerkesztve ]
-
propanbutan
csendes tag
Sziasztok,
az alábbi konfigot készülök összerakni:
- Bitfenix Ghost ház
- ASUS H170 Pro4
- i5-6500
- 2x8GB RAM
- 250GB SSD
- (a táp a VGA-tól függ)Játék miatt szeretnék bele egy halk, de jó hűtésű VGA-t 50eFt-ig. Új és használt is lehet.
A fentiek alapján milyen kártyát ajánlanátok?
Erről mi a véleményetek?
ASUS GeForce GTX 950 DirectCU II 2GB GDDR5 128bitköszi, Tamás
-
válasz propanbutan #94399 üzenetére
Inkább egy olcsóbb gtx 1050 ti, sokkal erősebb több vram és kb ugyanannyit fogyasztanak
Gépelés nem az erősségemasdsdk
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest