Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
Hali
Videókártyát keresek nagyonmax. 100.000Ft-ig,min 6 giga,én a gtx 1060-ra gondoltam amd helyett),duplaventis
I7 7700k-s proci lenne a kofigban meg az asus rog h270f alaplap.Melyiket ajánlanátok?(pcx-ről venném).
Melyik márka számít jónak vagy akár a legjobbnak illetve melyik hűtés típus?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
sakal83
addikt
Szia
Én nem vennék a helyedben 1060-at két okból sem:
- lassan itt a frissítése a 1060-nak (illetve megjelenik/átneveződik az 570/580 )
- nem gyorsabb (csak a régi játékokban) az RX480 8Gb-nál, mellette 20%-al drágábbÉn az MSI RX480 Gaminget javaslom 79k-ért.
Ha mégis 1060 akkor:
Zotac beregisztrálva 5 év gari, csendes jó minőség
vagy
De a 1060ok most nagyon túlárazott vgak a teljesítményükhöz képest.
A Gigabyte-ot hanyagold, elég sok a coil whineos.
[ Szerkesztve ]
-
Műszakis
tag
Sziasztok! 1070 -es videókártyát néztem MSI be , kérdésem az lenne mi a különbség az armor és a gaming között az árán kívűl mert mindkettő húzható de az armor 10 ezerrel olcsóbb és jobban is tetszik
-
sakal83
addikt
valamelyikben jobb az Nvidia, valamelyikben az AMD jobb. Szoftverrel nekem nem volt gondom. Mondom úgy, hogy volt gtx1060-am, most rx 470 8gb-osom van.
Kicsit megtuningoltam és 8-10% van a 1060 és közötte. Árban pedig 30k... Épp két hete cseréltem, mert nem volt kedvem látni, hogy pár hónap múlva 20-30k-val olcsóbb lesz... Nem annyira nagy durranás, mint mondják. A 1070 az más tészta.
Ami tény, a régebbi játékok lassabbak az RX-eken (BF4, DIRT, Crysis 3), de a 60fps megvan fullhd-n értelmes beállításokkal. Nézz rá a Guru 3d honlapjára a játékokra. ott világosan látható a trend az új játékoknál.
A 1060/470/480 egyszerre fognak elfogyni, így én mindig az olcsóbbat javaslom. AZ MSI meg jófajta gyártó mindkét oldalon. Az AMD-nél csökkentett egy 20-ast 1 hónapja, azért is remek vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Műszakis #94854 üzenetére
A gaming-en kicsit komolyabb a hűtés.
GamingArmor
Ilyen teljesítményű kártyánál én inkább a gaminget venném, de azért a topikjában kérdezd meg a tulajokat is. Valószínűleg az armor is egész bátran vállalható.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Enter65
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Adott egy Gigabyte GTX750 2GB videokártya! Rendszer: AMD FX6300, Gigabyte ma970ud3 alaplap, DDR3 8*2 GB 1600 memória. Ezt szeretnénk lecserélni egy hatékonyabb kártyára, árban pedig ár/érték arány jó legyen! Inkább az AMD fele kacsintok... (szerintem úgy 50-60 körülre teszem). Persze a gép fejlesztését is belekalkulálnám (Ryzen R5-R7)
Felhasználás téren pedig, játék és munka lenne!
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Inno3d gtx 1050 Ti 45k-ért vállalható?
Üdv:Viktor
-
dugesz77
őstag
Tegnap szerencsésen megérkezett az MSI RX 480 GAMING X 8G. Nagyon köszönöm az ajánlatokat. Maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Fut minden amivel játszom FullHD-n ultra/maximum beállításokkal folyamatosan. Netezés,zene hallgatás alatt 0 hanggal.
-
Ezekiell
veterán
Sziasztok,
új vidkarit vennék, 65k körüli áron. A két kiszemelt:
Gigabyte RX470 4GB GDDR5 - 61k
Gigabyte GTX 1060 3GB GDDR5 - 67kJátékokkal nem sűrűn játszom (főleg Heroes of the Storm, néha 1-1 FPS), főleg a DisplayPort miatt vennék karit, 1440p-s monitorra váltáshoz (jelenlegi gépem egy i5 4460, 8 Giga HyperX RAM, SSD). Melyiket ajánlanátok? Van esetleg ilyen árkategóriában jobb ajánlat? Csak új, számlás vétel játszik.
Köszi!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
racis
tag
Melyik egyventis GTX1060 3GB a leginkább ajánlott?
-
sakal83
addikt
Nálam Gigabyte itx és Inno3d compact volt. Mind a kettő tette a dolgát. Az olcsóbbat vegyed.
A Giga ára most eléggé lent van
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Videókártyát szeretnék venni max fullhd felbontáshoz. Fontos lenne a HEVC gyorsítás, és hogy ne romoljon el a vga 2 éven belül lehetőleg.A keret 60-70 környéke lenne. Nézegettem 480-at de ha nincs nagy különbség akkor 470 is jó. Ahogy olvasom itt 1060-at nem érdemes venni, pedig félek az amd driver problémáitól.
Proci: i5-4440
Táp: Super Flower 450WProcit nem akarok cserélni mostanában, tehát nem sok értelmét látom, egy olyan vga-nak, amit nem tudok kihajtani.
-
veterán
válasz ReSeTer #94872 üzenetére
Szia!
Ha játék nem lesz, elég egy RX 460 vagy GTX 950, GTX 1050 is.
Lehet venni GTX 1060-at is, jó kártyák azok is, nem tudom honnan jön ez, hogy nem ajánlottak.
Zöld oldalon is vannak driver gondok dögivel, újabban hetente jön a hotfix hotfixe. Pirosak kicsit összeszedték magukat.solfilo
-
draco31
veterán
Hello!
Haverom cserélné a HD4850-esét, 25e-e van rá. Valamilyen X3-as AMD van neki, 4Gb RAM, és HYPRO 450 vagy 500-as táp. Természetesen játszani szeretne vele.
Új kártya jöhet csak szóba.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nagyúr
válasz draco31 #94875 üzenetére
Üdv. És milyen címekkel játszik/játszana?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
hype
csendes tag
Sziasztok, most kuldtem vissza egy Asus Dual RX480 at mivel hibas volt es azon agyalok, mit kellene helyette. Egyebkent tetszik a 480, de lehet erdemes lenne varni az 580 ra ami elvileg aprilisban jelenik meg, vagy kesobb Vegara. Jelenleg csak Fallout 4 el jatszanek, erre kellene valami kartya, egy hasznalt 7850 - 7870 ben gondolkodom. Kerdes az, hogy erdemes e varni es kihuzni valami atmeneti megoldassal, vagy most venni valamit.
-
veterán
válasz ReSeTer #94874 üzenetére
Ez esetben mehet a GTX 1060 6GB vagy az RX 480 8GB, mindkettő gyorsít mindent, amit ma lehet.
BF1 miatt lehet az RX 480 8GB jobb volna, 79k-ért ez az MSI Gaming elég jó ajánlat, egyik, ha nem a legjobb variáns.
ref RX 480 és ref GTX 1060 (kék sáv) között van egy 5% difi.
innen(#94877) draco31: az a gond, hogy a 25k körül kapható kártyák nem érezhetően erősebbek a HD4850-nél, szóval nem biztos, hogy megérné ilyet venni. Igaz modernebbek, új játékokban lehet azért jobban mennének. (R7 250 GDDR5 kártyákra gondolok)
Ami már komoly ugrás lenne, 30k körül R7 360-ak, vagy 32-33k körül RX 460-as kártyák. De ezekhez már kevés nagyon az Athlon II X3. Amit esetleg lehetne, hogy kerestek használtan R7 250X-et, vagy HD7770-et, de lehet már ezekben is hagyna a proci.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Doki-HUN1978
senior tag
A Radeon kártyáknak vannak még szoftveres "nehézségeik" mint amik 5-6 évvel ezelőtt voltak, vagy "elnőtték" már őket?
Gondolok itt a minden játékhoz más driver és ezek az apróságok...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
veterán
válasz Doki-HUN1978 #94883 üzenetére
Amennyire olvastam, újabban a zöldek igencsak felzárkóztak, ha nem előztek driver téren.
Szóval nagy különbség már nincs a két gyártó között ilyen téren.solfilo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Doki-HUN1978 #94883 üzenetére
Én az elmúlt években hd 4850/5770/6770/6850/R7 250X kártyákkal soha nem találkoztam driver hibával(mással sem hál isten)Peddig régi 8-10 éves játékoktól kezdve,a mai Gta5,Rise of tombrider ,stb játékokkal is játszok.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Flashback
addikt
Sziasztok
VGA-mat szeretném valami újabbra cserélni. A cél hogy a Star Citizen minimumon full-hdba legalább elmenjen. Egyenlőre tápot nem cserélnék!
Rászánt összeg: Br 75K max!Jelenlegi konfig:
- AsRock Z68 PRO3 GEN3 B3
- I7 2600
- Gigabyte Nvidia GTX650 1Gb OC
- 2*8GB Corsair Value 1600Mhz
- Corsair CX400Amit kinéztem:
- ASUS ROG STRIX GTX1050TI O4G
- XFX Radeon RX 470 4 gigabájt RS Black EditionRX470-hez elég a tápom?
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Srácok most találtam ezt az AJÁNLATOT, nem tudom milyen ez a bolt, de ez az ár gyanús/nagyon jó szvsz akinek van bátorsága
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
csocs
tag
Sziasztok,
az a tiszteletteljes kérdésem volna, hogy GTX 970-nel vagy GTX 1070-nel melyik AMD kártya van pariban?
Nvidia-ról azért váltanék, mert az elérhető monitorok többsége azt támogatja, amik közül választok.Lap: Asus Z-170-A
Proci: i5-6600k
RAM: 8GB HyperX Savage
Táp: 650WAMD berkeken belül nem tudom, hogy melyik gyártó melyik modellje, variáns volna jó.
Ez pl. jó lehet?
https://ipon.hu/webshop/product/asus_strix_rx470_o8g_gaming_rx470_8gb_gddr5_oc_pcie/1529275
vagy ez?
https://ipon.hu/webshop/product/msi_rx_480_gaming_8g_rx_480_8gb_gddr5_pcie/1518110
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Jelenlegi konfig:
Corsair 200R, FSP HEXA 500, Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300 @4.3 Ghz, 16 Gb 1600Mhz Kingston HyperX DDR3, ASUS R9 270 DirectCU II OC 2GB
A videokártyát cserélném frissebbre, mit ajánlotok? Csak FULL HD játékra lesz használva. 1060 vagy RX 480? Nem bánnám ha egy kicsit időtállóbb is lenne, lehet frissítek majd egy közepes ryzenre a nyáron. 70-80k körül gondoltam.
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ha frissítesz cput, akkor legalább ryzen 5re, mert a mostani procid 15-25%-ot is hagyhat benne játéktől függően.(mind2 vga-ra vonatkozik ez) Alapvetően az rx480at ajánlanám, kicsivel most már jobb a teljesítménye mint az 1060nak, és +2gb vram is jól jöhet majd még
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
addikt
Full amd config, maradjon is az.
Nagyjából egál a két kártya, dx12-ben a 480-at erősebbnek mondják, így talán időtállóbb is. De abból akkor 8 gigásat. Topikjában van összefoglaló a típusokról.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
sakal83
addikt
MSI RX480 Gaming 8Gb 79k a pcx-nél, de, ha árérzékeny vagy és nem áll messze a tuning, akkor az aquanal az MSI RX470 8Gb Gaming X 68k. Kis tuninggal az alap 480-at beéred simán, és zsebedben marad 11k. Ezek a vgak egyszerre fognak "nem elegek lenni". 4-5fps különbségről beszélünk.
A GTX1060 most felejtős, mert 90+-ért nem jó ár-érték arányúak.
A jelenlegi procid mindegyikbe hagyni fog számottevő erőt. Rx470-gtx 1060-ig
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok