Új hozzászólás Aktív témák

  • Vidual001

    tag

    válasz KAMELOT #57494 üzenetére

    Én nem igazán vagyok ennyire benne, illetve minden alkatrészt használtan vennék (csakis az alaplap és a tápegység az ami boltból van. :)

    Én egyébként AMD fan vagyok (tudom, hogy az Intel jelenleg jobb, de mindig is AMD kombóm volt, lehet átkozni :DD ) és az én felfogásom szerint AMD procihoz inkább AMD videokártyát veszek, és abból is csak Asus/Sapphire esetleg XFX márkát. Így teljes az összhang. Nem nagyon szoktam nézni, mi mennyi FSP-vel megy, csak ne szaggasson, és ne kelljen néznem, hogy melyik játék fut el a gépen full felbontáson, és melyik nem.

    Jelenleg a Watch Dogs-al játszadozom, teljes felbontáson azonban csak pár napja kezdtem el, mert az előző RAM (2x8GB 1333MHz Kingmax) nem nagyon bírta fullon. A mostani HyperX 16GB 2400MHz azért odavág neki. :) Viszont a videokártya is simán megbírkózik a játékkal, és 40-45 fokos szokott lenni játék közben. Egyébként ma összeomlott a CCC, úgy hogy a Watch Dogsal játszottam, de kb már negyedik-ötödik napja megy a gép megállás nélkül (torrent <3).
    Lehet valami vírusírtóhoz hasonló programot letölteni ami úgymond karbantartja nekem a RAM-ot, videokártyát és esetleg még vírust is írt? :D :R

    Hűű de sok lett, bocsi érte :D

    MSI GT62VR 6RD Dominator Pro

Új hozzászólás Aktív témák